My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHello,
Melduję, że jestem już zakwterowana w samym centrum Londynu
Póki co strasznie chce mi się spać i trochę mi dały w kość ostatnie dni bo zaczął mnie brzuch pobolewać ale teraz weekend na wolnych obrotach i czas na regenerację
Asiula86, Blondik, Mona_M, marissith, Katjaa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny przyszłam zobaczyć co tam u was
nadal o was mysle pamietam i kciuki trzymam
Lilka ma już 5 tyg szok dzis była pierwszy raz na basenie ale tylko na godzinke odwiedzić siostre która szaleje tam od rana z dziadkiemchoco, Ania_84, Asiula86, Katjaa, Izoleccc, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgłaszam @
I wiecie co? Znowu w tym cyklu kazano mi brać po całej tabletce Clo, wiedząc, że ostatnio miałam 4 pęcherzyki i zakaz współżycia. Ja już nie wiem czy Ci lekarze to kompletni idioci? Nie mam pojęcia co mam robić? Przecież ja znowu będę przestymulowana po jednej tabletce. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynowatorka wrote:Lady a oni jak to tlumacza ze znowu masz brac ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 21:58
-
nick nieaktualnyTak sobie pomyślałam, PIERDZIELĘ TO! Będę brać całą tabletkę i jeśli znów wyhoduję 4 pęcherzyki, to będę współżyć BEZ zabezpieczenia. Co ma być to będzie. Nie zamierzam marnować drugiego cyklu z Clo, bo to już przedostatni cykl będzie. A więc
w tym cyklu będzie regularnie!
Asiula86, Anastazjaaa, Izoleccc, marissith, Anuśka, choco, ara lubią tę wiadomość
-
Lady to celujesz w czworaczki czy moze piecioraczki
wiesz jak cie zjedza te od zasilku, ze specjalnie tyle na raz sobie zrobisz zeby w angli zasilek ciagnac
Ania_84, Lady Maruda, Asiula86 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Lady to celujesz w czworaczki czy moze piecioraczki
wiesz jak cie zjedza te od zasilku, ze specjalnie tyle na raz sobie zrobisz zeby w angli zasilek ciagnac
hahahhahaha
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Lady to celujesz w czworaczki czy moze piecioraczki
Normalnie Anglia to mój wymarzony kraj. Specjalnie tu wróciłam po benefity, c'nie?Asiula86, marissith lubią tę wiadomość
-
Lady, prawdopodobieństwo czworaczków jest tak niewielkie, że próbujcie!!! Zaciskam mocno kciuki!
Kurde, padam na pyszczek... dzisiaj 12 h w pracy... ale w sumie to nawet lepiej, bo w klimatyzowanym pomieszczeniuLady Maruda lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnów tylko ja z rana?
Oj czuję się okropnie. Strasznie bolesny ten mój okres w tym cyklu. Tak mnie promieniuje ból, że aż przeszywa w okolicach pleców. Leje się że mnie jak z wiadra i okres jest wręcz czarny i pełen skrzepów. Wybaczcie za dosłowność, ale nigdy tak nie miałam. Może to po Clo.
Ciężki będzie ten dzień w pracy, bo poza tym mam biegunkę, jak zwykle przy @...
-
Dzień dobry kochane
Lady współczuje złego samopoczucie..ochana a oni wogole sprwdzali czy ci pekly te pecherzyki bo nie pamietam....?? -
Dobry dzień
Co ciekawego się tu działo jak mnie nie było?
Nastka oj tulamTo chyba faktycznie clo tak działa paskudnie... No ale jest nadzieja, że po kolejnej końskiej dawce już żadna @ nie przyjdzie
Wiecie co widziałam jak płynęłam z Gdyni do Helu? Widziałam na budynku nazwę "Żegluga Morska LTD"nie sp. z o.o., nie spółka cywilna tylko brytyjskie LTD... Nawet nasza polska żegluga jest firmą zarejestrowaną w UK
To tak w kwestii benefitów
Nastka ale jakbyś tak bliźniaki tam urodziła to całkiem ładne benefity będą, więc do roboty. O czworaczki się nie martw bo prawdopodobieństwo jest raczej maleńkie
Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Anuska ja sie coraz czesciej zastanawiam nad LTD
aaa czemu nie chodzi moj kotek i motylek
aajuz chodzi :LD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 08:58
Anuśka lubi tę wiadomość