My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Laseczki, Ania i Asiula dziękuję za troskę. Na szczęście udało mi się pojechać następnym autobusem i dotarłam do domu jeszcze przed północą.
Nowatorka, Josephina ja miałam podwyższoną prolaktynę ale bez obciążenia, brałam bromergon i w ciągu kilku tygodni zbiłam. Przez pierwsze 2-3 dni miałam zadyszke ale później już bez żadnych skutków ubocznych.
Mari to niech te chwilowo nie trwa za długowracaj szybciutko.
Miłego dnia Piękne Panienowatorka, ara lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Nowatorka, Josephina ja miałam podwyższoną prolaktynę ale bez obciążenia, brałam bromergon i w ciągu kilku tygodni zbiłam.
. Ja tez dostalam bromergon. Licze na to ze to ta prl byla powodem moich brakow owulacji i ze zbicie jej mi pomoze. Doktorek jestdobrej mysli. Powiedzial ze " po tej tabletce od razu sie zachodzi " hihihi. Chyba stosuje taktyke perswazji, czytalam w necie ze wiele dziewczyn z problemami wyszlo od niego i zaszlo...zajdziesz w ciaze, zajdziesz w ciaze az w koncu sama w to uwierzysz;)
choco lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Cześć dziewczynki, zaglądam, Zuzce chyba zęby idą, mam w domu totalną masakrę.
-
Nie wiem. Jak mi się to rzucilo w oczy to mój młody byl juz po zabkowaniu wiec nie wnikalam. Widzial tylko wpisy ze dziala cuda bo goździki bardzo znieczulają
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
witam można dołączyć do waszego grona?
Ania_84, nowatorka, Blondik, choco, Izoleccc, Katjaa, Krokodylica, ara lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
my dzis dzien na wiosce
Rene witamy
Kroko oby wyszły w miare jak namniej bezbolesnie
ja znowu plamiebol małpowy jak nie wiem .. plus krzyza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 20:22
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Faktycznie za dużo masz tyvh plamien dzwoniłaś do lekarza co on na to?
nooo to super ze wypoczelasWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 20:30
-
Anastazjaaa wrote:Oj to ja radzilabym jutro dla świętego spokoju zadzwonić
wiesz nie sa to wielkie plamienia.. na papierze nie raz sie pojawi..Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
szczeglnie ze w 5 dc mialam robiony monit i wszytsko bylo ok zero torbieli.. wg mnie to po porstu efekt tego ze mialam bardzo skapa @ i moze teraz powoli to sie zluszcza.. nie wiem..
a dwa ze lekarka mi powiedziala ze jat bardzo mala nadzerka .. wiec moze to ona tez..
trzecia opcja to po porstu plamienia w srodku cyklu sa czeste przy polipieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 20:37
-
Ania a tobie lekarka cos mowila o polipie ze mozesz miec ? Jezeli mialas usg to to chyba nic powaznego, no ale jezeli w nastapnym cyklu znowu tak bedzie to juz powinno sie zglosic
Ps. Nadzerka tez moze plamic. A moze ci sie okres rozkreca tak powoli ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 20:54
-
nowatorka wrote:Ania a tobie lekarka cos mowila o polipie ze mozesz miec ? Jezeli mialas usg to to chyba nic powaznego, no ale jezeli w nastapnym cyklu znowu tak bedzie to juz powinno sie zglosic
Ps. Nadzerka tez moze plamic. A moze ci sie okres rozkreca tak powoli ?
Ana jak ci meduza gonilahahaha
az tak powoli ja mam cykle 31 dniowe dzis mam 22 dc..a plamienia zauwaylam gdzies w 18 dc.. raz sa raz ich nie ma -
Dzień dobry witam sie z kawunia
yyy chyba jestem po owulce ... tempka skoczyla .. cyce mam jak balony ..wiec cos jest na rzeczyAsiula86 lubi tę wiadomość
-
A ja dziś mam wzrost temperatury... hmmm... pewnie od wczorajszych emocji
Miłego dzionka! :*Ania_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Asiula86 wrote:A ja dziś mam wzrost temperatury... hmmm... pewnie od wczorajszych emocji
Miłego dzionka! :*Asiula86 lubi tę wiadomość