X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa Ty sflaczała a ja głodna dzisiaj jak wilk....heheh

Nenaaa lubi tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc ;)

przylulam dziewczyny ;)

marissith, sorka za wyrazenie ale ogarnij sie troszkę, jakie ze nie ma szans bo owulka przesunieta??? co to wogule za pisanie... ja zawsze 29dc a teraz owulka 20dc i udało się...

a poza tym jak czytam ze nawet jesli sie udało to sie nie zagniezdzi bo za duzo stresu to juz lekka przesada...

jak masz za duzo stresu to olej to i juz, przestan sie tak przejmowac...

i wiem ze pisac łatwo bo to jest super trudne, ale ja juz to przechodziłam i wiem, i teraz jak mam wszystko w d... to przynajmniej sie nie nerwuje ;)

Asha, Malenq, marissith, Tamka lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenq :) czuje się kopnięta w dupę :)
    Już się nie użalam, po prostu nie mam z kim pogadać o tym, a wy tu w temacie jesteście, więc jak nie wy to kto?! :P

Tamka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dodam jeszcze do helenkq ze w koncufasolka wazniejsza o potrzebujesz spokoju i srac na prace i olac te dziolchy

marissith, Malenq lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariss...nie mialam absolutnie takiego zamiaru i jak sie tak poczulas to przepraszam, chcialam zebys nabrala tylko nadzieji i byla bardziej pozytywnie nastawiona bo wazne ze owuka byla a to oznacza z szystko dobrze szanse sa...sciskam :-)

marissith lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith kochanie wszystko rozumiem, ale przesuniecie owulki to nie powod do uzalania sie, trzeba sie wziasc do roboty i tyle...

a poza tym ha tam zawsze widze szklanke do polowy pełna a nie pusta ;) i dlatego dostałas kopa ;) mam nadzieje tylko ze odebrałas pozytywnie

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith mnie w tym cyklu w którym się udało, gin nie dawał żadnych szans, powiedział "nic nie stoi na przeszkodzie, ale niech się Pani nie nastawia".... jak umówiłam się na wizytę "po" owulce, której nie czułam, no to potwierdził, że jednak jajeczko pękło i takie tam...ale znowu powiedział, że zobaczymy...jak już przyszłam do niego z wynikiem progesteronu i Bety to rozdziawił swoją śliczną ziapkę heheheh...
    więc luzik, uda się teraz lub nie....ale zero stresu, wdech wydech i zobaczymy....

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa ja popieram dziewczyny w 100% - toć ja cały czas o tym mówię, żebyś z chłopem po prostu szczerze porozmawiała.

marissith ciekawe teorie wysuwa ten Twój ginekolog.... nie może dojść do zapłodnienia bo owulka przesunięta... Hohohho czego to się człowiek dowiaduje, z każdym dniem się uczy czegoś nowego. :PPP

Katjaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wróżko nadworna na pewno dam znać co gin powiedział od razu jak wrócę. :0

Tamka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Nena, ekhem ekhem, kwestionujesz moją kobiecość?! chyba naprawdę będę musiała się do tej Walencji przejechać, a bardzo mi nie po drodze, bo jadę niedługo do Gniezna :P
    680229fdth3qm1pc.gif

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko dziewczyny, nie gniewam się, nie jestem taka ;) może faktycznie przesadzam, ale chyba już się tyle zebrało, że mnie przytłoczyło zupełnie, już myślę pozytywnie :)
    i jeszcze powiem wam, że mam takiego PMSa, wczoraj nie kupiłam truskawek bo chwilę wcześniej się skończyły, myślałam, że się rozryczę bo ja MUSIAŁAM je zjeść :D mąż mało się nie posikał ze śmiechu, żartował, że mam PZPM (wg niego PZPM = PMS)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 11:05

• Tamka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenek, co to za śmichy chichy?! zobaczysz, znajdę jakiegoś taniego easy jeta i przyfrunę tam do Ciebie, stanę na rynku i zapytam o Nenę szaloną , na pewno będą wiedzieli o kogo chodzi :P

mari, to było ustawianie do pionu żebyś się nadmiernie nie stresowała po prostu, bo akurat jeśli chodzi o owu to nie ma czym! przecież była, ciesz się!

posłuchaj sobie słów, obejrzyj teledysk i się uśmiechnij :)

https://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM&feature=kp

Nenaaa, marissith lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamcia, pytaj o Nenusia małego chochlika, będą wiedzieć ;)

Tamka, kasiarzyna, Malenq, Asha, Katjaa lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • choco Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k,NjY2MTYxMTEsNDgxMjUxMjY=,f,przytul.gif

Wszystkim właścicielkom małp przesyłam uściski. W kolejnym cyku na pewno się uda. Posiadaczkom ex żon, mężów itp. też uściski.
    Mnie dziś jajniki nie bolą to punktów od ovu nie dostałam, a zbieram żeby na dzidzie wymienić. Tak mi się marzy zrobić test w urodziny i zobaczyć II ale z dugiej strony jak będzie jedna to podłamka, a już imprezę zaplanowałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 11:45

Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm... nie wiem co mam myśleć, okresu dalej nie ma (miałam dostać w niedzielę / poniedziałek), test negatywny, temperatura u mnie raczej nie wchodzi w grę jako objaw, bo od początku źle mierzyłam bo z głupiego zaczęłam mierzyć o 13.00 a powinno się rano więc, w ogóle nie zwracam na nią uwagę ( w przyszłym cyklu będę mierzyć prawidłowo) zamiast okresu od dwóch dni mam lekko podbarwiony krwią śluz w śladowych ilościach, normalnie to po 2-3 godzinach od pojawienia się śladów krwi w śluzie zaczynała się istna niagara a tu cisza. Hm.... jedyne objawy to swędzenie i bolesność sutków i napięcie w okolicach jajników............ kurcze wolałabym już wiedzieć bo takie czekanie mnie dobija......

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco a kiedy dokładnie masz urodzinki?

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna, no bez dobrze mierzonych temperatur ciężko ocenić ale jeśli to nie okres a plamienie implantacyjne to na test za wcześnie

Arienna lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, oby, kochana oby ;) kurcze jakby założyć że: owulacja była później niż mi policzyła moja komórka ;) (mam taką sprytną aplikację która na podstawie długości cyklu wylicza szacunkowo czas płodny)i założyć że plemniki mogą sobie czekać do 5 dni to nawet była by nadzieją że to implantacja ......... fajnie by było :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 12:01

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i poranna pobudka daje o sobie znać...idę na drzemkę...a co, przed obiadkiem, sobie pośpię trochę:D:D:D

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq zazdroszczę...ja musze siedzieć w pracy, wiatraki nic nie dają w ten ukrop a tu jeszcze mnie totalnie z grubej rury zalało ehh :(

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
‹‹ 428 429 430 431 432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ