My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka w sobotę mam urodziny, tak jak Ania_84, i teoretycznie za wcześnie będzie na testowanie, bo okres powinien być poniedziałek-wtorek. Ale ja taka wieczna optymistka jestem, do tego romantyczka.**********************Gang 18+***********************
-
choco, to za wcześnie chyba... żebyś sobie urodzinek nie zepsuła... chociaż test mógłby już wyjść pozytywny ale niekoniecznie
no to fajnie dziewczyny, będziecie świętować w sobotę akuratja dopiero 30 czerwca, zamykam miesiąc
Kasiarzynka, mnie też stuknął 12 miesiąc i stwierdziłam, że w lipcu idę do kliniki leczenia niepłodności, chciałam czekać do jesieni bo mam teraz urwanie głowy ze wszystkim ale chcę wiedzieć w końcu co szwankuje! przytulam Cię mocno, będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 12:13
choco lubi tę wiadomość
-
Tamka najśmeiszniejsze jest to, że oboje z mężem jesteśmy zbadani. Źołnierze nadzwyczajni, a ja nieco podwyższona prolaktyna.Ale na monitoringach owulacje były, więc ona tu nie miesza.Dokuczał mi straszny PMS przez ta prolaktyne, ale dostałam Cyclodynon (niepokalanek mnisi),biorę już 4 miesiąc i po PMSie.Czuje sie swietnie.Cykle mi sie bardziej uregulowały z 25-26 na 28-30. Więc chyba mamy pecha
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
kochana, to tak jak my - hormony ok, nasienie ok, też lekko podwyższona prl, dostałam mastodynon i dupa
więc stwierdziłam, że będę grzebać głębiej, nie wiem, może sprawdzę jajowody albo cholera wie co, niech w tej klinice dumają bo ja nie mam pomysłów
-
dziewczyny wiecie jak wkleic foto na forum? chcialam pokazac moj dzisiejszy test ovu. image shack nie dziala
trzeba abonament wykupic
no to spr. czy dziala:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f534f3801643d4b2.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie co...bylam pewna ze owu bede miala w tym cyklu miedzy 15-18 dc no i w tym czasie test ovu byl na 100% pozytywny plus szyjka i sluz tez wskazywaly na ovu ale niestety temperatura nie
jestem ciekawa czy ovu sie spozni czy tez bedzie cykl bezowulacyjny....niestety serduszkowac poki co nie mam jak.
a z innych obajwow, poza potencjalnym testem, plodnosci w chwili obecnej nic by nie wskazywalo na ovu: sluzu brak, szyjka nadal jakby opuchnieta, ale nie tak jak w zeszlymntyg.
wiecei, ze tak sie zaczelam tym stresowac, ze az sie z pracy zwolnilam, bo wysiedziec nie moglamszybko polecialam do apteki po kolejne testy owu. i tak obiecalam sobie, ze ja w tym cyklu znow sie nie uda, to w nastepnym zero spr. tempki, szyjki itp...no ale nie wiem czy dam rade
-
nick nieaktualny
-
O ja właśnie w sprawie prolaktyny chciałam napisać, i widzę że akurat o tym piszecie
Laski właśnie wyskoczyłam z pracy po wynik krwi. Po 3 tygodniach brania Bromergony prolaktyna spadła z 32 na 3,95 ng/ml (norma 4,80-23,30). No i wychodzi że teraz za niska. Myslicie że powinnam z tym iść do gina po zmnijeszenie dawki leku? Gdzieś tu na forum wyczytałam, że za niska nie szkodzi na ovu.
Przy okazji zrobiłam grupę krwi i mam RhD -mąż ma + więc już wiadomo, że konflikt będzie.
**********************Gang 18+***********************
-
beszka wrote:wiecie co...bylam pewna ze owu bede miala w tym cyklu miedzy 15-18 dc no i w tym czasie test ovu byl na 100% pozytywny plus szyjka i sluz tez wskazywaly na ovu ale niestety temperatura nie
jestem ciekawa czy ovu sie spozni czy tez bedzie cykl bezowulacyjny....niestety serduszkowac poki co nie mam jak.
a z innych obajwow, poza potencjalnym testem, plodnosci w chwili obecnej nic by nie wskazywalo na ovu: sluzu brak, szyjka nadal jakby opuchnieta, ale nie tak jak w zeszlymntyg.
wiecei, ze tak sie zaczelam tym stresowac, ze az sie z pracy zwolnilam, bo wysiedziec nie moglamszybko polecialam do apteki po kolejne testy owu. i tak obiecalam sobie, ze ja w tym cyklu znow sie nie uda, to w nastepnym zero spr. tempki, szyjki itp...no ale nie wiem czy dam rade
jak dla mnie beszka to ty miałas 16dc i moge sie zalozyc ze jutro ovu ci na ten dzien wyznaczy
choco nie martw sie konflikt to nic strasznegomy z mezem tez mamy teraz po porodzie dostajesz surowice
a pierwsza ciaza i tak bezpieczna zawsze jest
krokodylku czekamy co tam u ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 15:11