X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • smarta Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, FOCH z PRZYTUPEM - najpierw nasza nadworna wróżka zapomina mi ciąży wywróżyć a teraz nadworna poetka pomija mnie w wierszu...
    FOCH FOCH FOCH...
    :(

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Nie no, FOCH z PRZYTUPEM - najpierw nasza nadworna wróżka zapomina mi ciąży wywróżyć a teraz nadworna poetka pomija mnie w wierszu...
    FOCH FOCH FOCH...
    :(
    Smartuś przepraszam, naprawione, i wszystkie inne kobietki pominięte niechcący...

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć to ja, Nena2. Nie martw się Smartek, mnie też ta poetka od siedmiu boleści pominęła...:/

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta nie przejmuj się, kobiety w ciąży mają słabą pamięć ;)

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa zajebisty wiersz!!!! Poprawil mi humor :-) ...poczytalam...pomyslalam i chyba cos te zolnierzyki nie za bardzo moga plywac u mnie wtym sluzie i kupilam pare rzeczy na polepszenie tematu, zobaczymy co ztego wyjdzie...:-)

Nenaaa lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena a co Ciebie tak naszło? Cóż to za poemat? :P
    Malenq to Ty z Puszczy Białowieskiej...nigdy tam nje byłam. Ja rodzona Kaszubka. Bardzo niedaleko mam do Borów Tucholskich. Bujam się w okolicach Kościerzyny :)
    Pięknie u nas na Kaszubach. Jak coś to zapraszam. A żmije się wypędzi :P

Malenq lubi tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jestem zawsze jak jestem na początku @ to bez kija nie podchodź, ale w swojej łaskawości wybaczam :) Wiersz jest super :)
    Asha, a co kupiłaś tak z ciekawości zapytam? Ja tam też łykam chociaż u mnie tragedii nie ma, ale obserwacje mogę prowadzić tylko dogłębnie - na zewnątrz praktycznie bez zmian

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, u mnie detektor płodności już jest gotowy do punktacji. Zaraz zacznę napierdzielać objawy, jeden po drugim, co by sobie potem wymienić na bobasa :P :P
    Nenuś oby się Twój wierszyk sprawdził :)

Nenaaa, Katjaa, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    No ja jestem zawsze jak jestem na początku @ to bez kija nie podchodź, ale w swojej łaskawości wybaczam :) Wiersz jest super :)
    Asha, a co kupiłaś tak z ciekawości zapytam? Ja tam też łykam chociaż u mnie tragedii nie ma, ale obserwacje mogę prowadzić tylko dogłębnie - na zewnątrz praktycznie bez zmian
    Dziękuję, więcej się to nie powtórzy! ;D Starałam się o wszystkich pamiętać, ale dużo nas tu...dobra, już się nie pogrążam :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Asha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyczytalam o zielonej herbacie ze poprawia jakosc jajeczka i o syropie wyksztusnym, ze pomaga rozrzedzic sluz, wiec zabieram sie do probowania... Nic specjalnego w zasadzie ale cholera wie moze akurat pomoze...zaraz bede wkaszac hot-dogi domowej roboty M wyblagal ..:-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta z tego co gdzies tam czytalam to lepiej jak sluz jest tylko wewnatrz... A nie wyplywa bo wtedy jest wieksza szansa...ze mnie to znowu wszystko schodzi i to wcale nie jest dobre

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wszyscy znikneli :-( :-( :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena a Ty kiedy masz wizytę u gina? Wiem, że pisałaś, ale chyba pominęłam ten post. No i w ogóle jak się czujesz? Przytyłaś już w brzuszku? Jakieś objawy ciążowe na horyzoncie? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha, ale Ty nie bierz syropu jeśli Ci nic nie dolega... Tak nie można. Witaminki, siemię lniane ok, ale syropy wykrztuśne to już trochę przesada. Z zieloną herbatą też uważaj. Te ze zwykłych supermarketów często zawierają kofeinę. Najlepiej kup sobie taką herbatkę w chińskim sklepie spożywczym.

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, wizytę u rodzinnego mam w poniedziałek :)
    Tu jest tak, ciążę prowadzi położna, tak zwana MATRONA (dobra nazwa, hehe), idzie się do niej w 8/9 tygodniu ciąży, waży Cię, mierzy ciśnienie, robi test ciążowy!!!, zakłada kartę ciąży, daje skierowanie na badania krwi i do domu...Pierwsze USG jest nie wcześniej i nie później niż w 12 TC!!! Od rodzinnego w pon. postaram się wydębić skierowanie na badania krwi i ogólnie na wszystko co się da :)
    Czuję się ok, brzuch taki jakiś spuchnięty, wodę zbieram chyba :) Poza tym, oprócz mniejszej energii, nic większego mi nie dokucza :) Odpukać...

Nasturcja, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja, mąż mnie ciągnie na jeziora na wakacje i właśnie słyszeliśmy że w Kościerzynie jest ślicznie a latem na rynku są genialne wieczory, codziennie coś się dzieje :)

Nasturcja lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa ja też mam brzuch spuchnięty i tak czuję że jak mi spuchł w ostatnie święta to teraz rozlewa się n biodra i uda ;D

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja ona jest bezkofeinowa...dziekuje za troske :-)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nenaaa ja też mam brzuch spuchnięty i tak czuję że jak mi spuchł w ostatnie święta to teraz rozlewa się n biodra i uda ;D
    Mi się Anuśka już od jakiegoś czasu ( sprzed ciąży ) nawet na uszy rozlało, także luzik...:)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Mi się Anuśka już od jakiegoś czasu ( sprzed ciąży ) nawet na uszy rozlało, także luzik...:)
    Hi hi no właśnie... Kilka pierogów więcej i wszystko rośnie :D

‹‹ 431 432 433 434 435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ