Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • smarta Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, FOCH z PRZYTUPEM - najpierw nasza nadworna wróżka zapomina mi ciąży wywróżyć a teraz nadworna poetka pomija mnie w wierszu...
    FOCH FOCH FOCH...
    :(

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Nie no, FOCH z PRZYTUPEM - najpierw nasza nadworna wróżka zapomina mi ciąży wywróżyć a teraz nadworna poetka pomija mnie w wierszu...
    FOCH FOCH FOCH...
    :(
    Smartuś przepraszam, naprawione, i wszystkie inne kobietki pominięte niechcący...

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć to ja, Nena2. Nie martw się Smartek, mnie też ta poetka od siedmiu boleści pominęła...:/

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta nie przejmuj się, kobiety w ciąży mają słabą pamięć ;)

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa zajebisty wiersz!!!! Poprawil mi humor :-) ...poczytalam...pomyslalam i chyba cos te zolnierzyki nie za bardzo moga plywac u mnie wtym sluzie i kupilam pare rzeczy na polepszenie tematu, zobaczymy co ztego wyjdzie...:-)

Nenaaa lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena a co Ciebie tak naszło? Cóż to za poemat? :P
    Malenq to Ty z Puszczy Białowieskiej...nigdy tam nje byłam. Ja rodzona Kaszubka. Bardzo niedaleko mam do Borów Tucholskich. Bujam się w okolicach Kościerzyny :)
    Pięknie u nas na Kaszubach. Jak coś to zapraszam. A żmije się wypędzi :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jestem zawsze jak jestem na początku @ to bez kija nie podchodź, ale w swojej łaskawości wybaczam :) Wiersz jest super :)
    Asha, a co kupiłaś tak z ciekawości zapytam? Ja tam też łykam chociaż u mnie tragedii nie ma, ale obserwacje mogę prowadzić tylko dogłębnie - na zewnątrz praktycznie bez zmian

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, u mnie detektor płodności już jest gotowy do punktacji. Zaraz zacznę napierdzielać objawy, jeden po drugim, co by sobie potem wymienić na bobasa :P :P
    Nenuś oby się Twój wierszyk sprawdził :)

Nenaaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Tamka lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    No ja jestem zawsze jak jestem na początku @ to bez kija nie podchodź, ale w swojej łaskawości wybaczam :) Wiersz jest super :)
    Asha, a co kupiłaś tak z ciekawości zapytam? Ja tam też łykam chociaż u mnie tragedii nie ma, ale obserwacje mogę prowadzić tylko dogłębnie - na zewnątrz praktycznie bez zmian
    Dziękuję, więcej się to nie powtórzy! ;D Starałam się o wszystkich pamiętać, ale dużo nas tu...dobra, już się nie pogrążam :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Asha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyczytalam o zielonej herbacie ze poprawia jakosc jajeczka i o syropie wyksztusnym, ze pomaga rozrzedzic sluz, wiec zabieram sie do probowania... Nic specjalnego w zasadzie ale cholera wie moze akurat pomoze...zaraz bede wkaszac hot-dogi domowej roboty M wyblagal ..:-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta z tego co gdzies tam czytalam to lepiej jak sluz jest tylko wewnatrz... A nie wyplywa bo wtedy jest wieksza szansa...ze mnie to znowu wszystko schodzi i to wcale nie jest dobre

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wszyscy znikneli :-( :-( :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena a Ty kiedy masz wizytę u gina? Wiem, że pisałaś, ale chyba pominęłam ten post. No i w ogóle jak się czujesz? Przytyłaś już w brzuszku? Jakieś objawy ciążowe na horyzoncie? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha, ale Ty nie bierz syropu jeśli Ci nic nie dolega... Tak nie można. Witaminki, siemię lniane ok, ale syropy wykrztuśne to już trochę przesada. Z zieloną herbatą też uważaj. Te ze zwykłych supermarketów często zawierają kofeinę. Najlepiej kup sobie taką herbatkę w chińskim sklepie spożywczym.

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, wizytę u rodzinnego mam w poniedziałek :)
    Tu jest tak, ciążę prowadzi położna, tak zwana MATRONA (dobra nazwa, hehe), idzie się do niej w 8/9 tygodniu ciąży, waży Cię, mierzy ciśnienie, robi test ciążowy!!!, zakłada kartę ciąży, daje skierowanie na badania krwi i do domu...Pierwsze USG jest nie wcześniej i nie później niż w 12 TC!!! Od rodzinnego w pon. postaram się wydębić skierowanie na badania krwi i ogólnie na wszystko co się da :)
    Czuję się ok, brzuch taki jakiś spuchnięty, wodę zbieram chyba :) Poza tym, oprócz mniejszej energii, nic większego mi nie dokucza :) Odpukać...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja, mąż mnie ciągnie na jeziora na wakacje i właśnie słyszeliśmy że w Kościerzynie jest ślicznie a latem na rynku są genialne wieczory, codziennie coś się dzieje :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa ja też mam brzuch spuchnięty i tak czuję że jak mi spuchł w ostatnie święta to teraz rozlewa się n biodra i uda ;D

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja ona jest bezkofeinowa...dziekuje za troske :-)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nenaaa ja też mam brzuch spuchnięty i tak czuję że jak mi spuchł w ostatnie święta to teraz rozlewa się n biodra i uda ;D
    Mi się Anuśka już od jakiegoś czasu ( sprzed ciąży ) nawet na uszy rozlało, także luzik...:)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Mi się Anuśka już od jakiegoś czasu ( sprzed ciąży ) nawet na uszy rozlało, także luzik...:)
    Hi hi no właśnie... Kilka pierogów więcej i wszystko rośnie :D

‹‹ 431 432 433 434 435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ