My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane dopiero teraz załapałam kontakt ze światem, neta nie było cały dzień, niedobry ten net
Nenaa padłam jak przeczytałam twój wiersz jest boski po prostu masz talent kobieto
no i zapomniałam co miałam komu pisać więc wybaczcie, życzę miłego wieczorka i zaraz będę wcinała frytki z piekarnika moje ulubionea powiem wam że od wczoraj mnie zgaga pali wieczorami, teraz też peszek, i rano zaczynam mieć leciutkie mdłości - to z głodu
smarta, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazja, trzymam kciuki by ochota na ogorki wrozyla zielone zakonczenie
Ewik, trzymam kciuki
Smarta, ja tez lubie byc czasem sama.
u nas wiecorem tesciowa sie pokazala, ale w zlym momencie trafila, bo synek sie akurat awanturowal
a nasi fachowcy dzis w ciagu kilku godzin prawie caly taras odbudowali (z drugiej str.domu, nie ten o kotry sasiad sie wykloca), wiec chyba w weekend spedzimy na tarasie grillujac
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Justa przeglądam forum na telefonie i jak rzuciłam okiem na obrazek który wrzucilas to już chciałam pytać co za zbereznosci tutaj umieszczasz
. Po drugim spojrzeniu stwierdzam że glodnemu chleb na myśli...
Tamka, justta lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Mimik kliknij np na ten mój obrazek wybierz z kategori jaki chcesz i tam pod nim będzie do skopiowania link, to kopiuj ten z BB code
Tamka i smarta macie te myśli zbereźneWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 21:38
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNapiła się wariatka i do mnie dzwoniła i wypisywała jaka to ja nie jestem zła... a jak jej zagroziłam policja to poszła do znajomej która mnie i mojego zapoznała i zrobiła jej zadymę. moja przyjaciółka oczywiście ja pogoniła ale poszła do innych znajomych że tyle lat z nim przeżyła a on chce mnie... że zniszczy mnie i moje dziecko... masakra Kobiety mówię Wam! do tego wszystkiego mój M ma służbę i nie może przy mnie być a od niego telefonów nie odbiera...