My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też uciekam przeszłam dziś 4,5km teraz cudnie pada u mnie w zachodniopomorskim i jest w końcu czym oddychać a gin powiedziała mi nie tylko że nie jestem w ciąży ale ze mam40 lat i nie rodziłam jeszcze to za późno trzeba było sie leczyć wcześniej dała skierowanie ważne do końca roku na 3. dni do szpitala jak się zdecyduje to w każdej chwili mam tam sie udać
-
Czesc dziewuszki, ja cholera znowu spac nie moge cos mi sie poprzestawialo, poczytalalam was z wczoraj...troche sie dzialo...Katja ta ex twojego M to jakas zawzieta cholera jest...ciemno za oknem i glucho jeszce...wy sobie spicie cieplutno w lozeczkach a ja tu siedze jak ten debil...musze pozniej chodzic spac...synus moj przyjezdza w koncu za dwa tygodnie...ale sie stesknilam...poczekam az wstaniecie...do pogadania
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Nena rozwaliłas mnei na łopatki poetko
Katjaa ale Ty to masz przeboje z tym babskiem...
mimik nie trac nadzei, moja bratowa ma 36 i jest własnie w ciazy z pierwszym
Miłego dnia wszystkim
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Asha właśnie mnie totalnie zalało, ledwo wstałam z łóżka i bez przeciwbolowego bym sie nie zebrała. Dobrze,że małżonek mnie wozi do pracy,tak poza tym to glowa mnie boli i jest dalej strasznie duszno.Nie wiem jak ja dziś wytrwam w tej pracy
Grunt,że jestem odrobiona w miarę...
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny