My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kawy nie mogę
Serce mi zaraz wali jak młot. Ale cappuccino owszem
Dziewczynki, padam na facjatę. Jeszcze szybko wypiję herbatkę i idę spać. Kurde, jak mnie ten czas azjatycki wkurza, bo ani z wami pogadać nie mogę.
Dzisiaj u nas, to znaczy u was jutro (12 czerwca) jest dzień niepodległości Filipin. Świętują uwolnienie się spod władzy Hiszpanii. No więc wszystko pozamykane i mamy z małżem wolne. Mamy w planach pójście do pubu albo na disco jakieś patańczyć.
Pozdrawiam dziewczynki i lecę. Papa dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 19:16
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq no to kładź się i wypoczywaj.
Anastazjaaa ja na oczątku się stresowałam tymi tempkami i tym wykresem ale jakoś z tydzień temu mi przeszło. Jakoś mi się luzik włączył. I tempki od razu ładniejsze.A mierzę dla własnej wiedzy. Jak bym nie mierzyła to dopiero bym miała nerwa z tej niewiedzy.
-
Eh Krokodylica, jak ja Ci zazdroszczę że mąż tak wybywa i masz święty spokój. Mój to by się najchętniej beze mnie nigdzie nie ruszał - nawet na działkę sam nie pojedzie i mnie samej zostawić nie chce. W tym tygodniu złapał dorywczą robotę i nie ma go od 8 do 21 - jakie to jest piękne - wczoraj nawet po mieście po prostu połaziłam, posiedziałam w kawiarni, poczytałam książkę. Tęskniłam za takim momentem
. Ale podejrzewam że gdyby tak było ciągle to bym krzyczała żeby robotę zmienił bo się nie widujemy
. Generalnie stwierdzam, że czasem od siebie odpocząć trzeba
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Anuśka też myślałam, że 26dc owulka ale Helenka mi dziś napisała że 21dc i powiem Ci że na to nie wpadłam, a wydaje się że może mieć rację.
Ale mniejsza o to, kiedy była owulka nie ma znaczenia, znaczenie ma czy w ogóle była. A jeśli była to czy będzie z tego fasol. A jak fasola nie będzie to co mi z tej owulki.
Czekam czy mnie krew zaleje i to wszystko.