My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
mimik74 wrote:Ja też uciekam przeszłam dziś 4,5km teraz cudnie pada u mnie w zachodniopomorskim i jest w końcu czym oddychać a gin powiedziała mi nie tylko że nie jestem w ciąży ale ze mam40 lat i nie rodziłam jeszcze to za późno trzeba było sie leczyć wcześniej dała skierowanie ważne do końca roku na 3. dni do szpitala jak się zdecyduje to w każdej chwili mam tam sie udać
mimik a mogę zapytać czemu dopiero teraz się zdecydowałaś? Nie było odpowiedniego partnera? Czy inne przyczyny?
Idź do szpitala nawet jutro, niech Cię przebadają z każdej strony, skoro masz taką możliwość to nie ma na co czekać. -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Czesc dziewuszki, ja cholera znowu spac nie moge cos mi sie poprzestawialo, poczytalalam was z wczoraj...troche sie dzialo...Katja ta ex twojego M to jakas zawzieta cholera jest...ciemno za oknem i glucho jeszce...wy sobie spicie cieplutno w lozeczkach a ja tu siedze jak ten debil...musze pozniej chodzic spac...synus moj przyjezdza w koncu za dwa tygodnie...ale sie stesknilam...poczekam az wstaniecie...do pogadania
A synek skąd przyjeżdża? -
Przylaczjac sie do powyzszego, mi sie wydaje , ze to jaks bzdura jest ze za pozno juz jest i ja bym poszla do innego lekarza...nie bardzo rozumiem ze co ze niby pierwsze dziecko czy ze wiek? U mnie w rodzinie 4 babeczki zaszly jak mialy 39 lat, nie rozumiem Mika w czym problem, przepraszam moze sie nie znam
-
Anuśka wrote:Cześć dziewczyny. U mnie @ łaskawie poczekała aż miną upały i przyszła dzisiaj
Więc Kasiu gonię Cię
Mój małż lekko podłamany, bo miał nadzieję że jak się spóźnia to już nie przyjdzie wcale... Gin mi mówił żebym teraz na monitoring przyszła i chyba koło 10-12dc się do niego zgłoszę. Niech zobaczy co tam się dzieje...
Anuśka tak mi przykro.
Szkoda że nadworna wróżka się myliła, bo wykres wyglądał naprawdę obiecująco. -
Katja wcale ci sie dziwie, mnie my tez to meczylo pewnie...Krokodylica z pl przyjezdza, bo tam mieszka z ojcem i przyjezdza tu na 2 mieszki co roku i pomyslicie pewnie ze co ze mnie za matka...ale 10 lat temu musialam wyjechac bo nie mialam gdzie mieszkac...matka nie chciala mnie wziac spowrotem do domu, bo stwierdzila ze skoro podjelam decyzje o slubie to powrotu nie ma, a z ex M nie moglam zostac, wiec musialam wyjechac bo nie stac mnie bylo na wynajecie w polsce...jak wyjezdzalam to nie mialam zagwarantowanej tutaj ani pracy ani mieszkania i nie moglam 3 letniego dziecka wziac ze soba pod namiot...a potem sie rozwiedlismy i mamy oboje prawa do dziecka ale miejsce zamieszkania ma przy ojcu dopoki niieskonczy 18 lat...i taka to jest cholerna rzeczywistosc, za ktora pluje sobie w twarz codziennie...mam nadzieje ze bedziecie umialy choc po czesci to zrozumiec
-
Anuśka wrote:Krokodylku zagięłaś ten program
Dziwnie Ci tą owulkę wyznaczył... Spadam do roboty... Miłego dzionka
Ja wiem, ja wiem, OF przy mnie głupieje.
Ale @ mi przesunął bardzo mało, gdybym miała testować wg spodziewanej przez niego @ to był by to 6 dpo.
Także ten program chyba sam nie wierzy w termin tej owulki. :PPP
Moim zdaniem to 26dc lub jak pisała Helenka 21dc.
Ale mniejsza o to kiedy, serducha są wszędzie, także w tym cyklu owulka nie miała możliwości mnie zaskoczyć. :PPP
Czekam co będzie dalej, bo wg moich obliczeń dziś spodziewałam się spadku a jutro @ ale z moim PCO to nigdy nie jest regularnie więc się nie nastawiam.Teraz tylko się zastanawiam na kiedy sobie ustawić testowanie, tak żeby na spokojnie, dopiero jak @ faktycznie nie przyjdzie. Tylko że ja nie wiem kiedy ona ma przyjść w końcu.
-
Asha, to jest urok naszego wątku że tu nikt nikogo nie ocenia, tylko pytamy o powody, współczuję takiej sytuacji.
Anuśka, niech to szlag, coś mi się nadworna kula przydymiła chybaAsha, Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha różnie się w życiu układa - ja tam zawsze wierzę, że każdy postępuje zgodnie ze swoim sumieniem i nie mi jego wybory oceniać - i mam nadzieję że nie brzmi to oskarżająco, bo tak nie jest
Katja, rozumiem że Twój M wie o wszystkim i z tego co widzę niewiele robi, także ja bym wzięła sprawy mocno w swoje ręcę - skoro prośby i groźby nie pomagają zadzwoniła bym do niej dziś i z uśmiechem podziękowała jej za wczorajszą akcję i poprosiła żeby tak co dwa trzy tygodnie ją powtarzała, bo po takich jej wyskokach seks jest nieziemski i bardzo was z M do siebie zbliża . Jak odważy się po takim tekście zrobić coś takiego po raz kolejny to zostaje tylko psychiatrykKrokodylica, Asha, Katjaa, Malenq, Tamka, Anuśka lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Licząc od spodziewanego terminu @ 14 dni fl wstecz owulka wychodzi 21 dc. No nie wiem. OF zgłupiało i ja też.
Chyba będę testować bardzo późno, dopiero jakiś 40 dc jeśli @ do tego czasu nie przyjdzie. Nie ma chyba sensu wcześniej. Tak, to jest dobry plan.
-
nick nieaktualnyAnuśka, Kasiarzyna oby to była ostatnia @
Krokodylek złamał system OFnie wiem czy dobrze Ci wyznaczył, w każdym razie
były
mnie obudził straszny ból głowy, wziełam 2 ibupromy i jakoś muszę pociągnąć do 15.00
ciekawe kiedy mnie @ nawiedzi...kasiarzyna, Katjaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha to jest po prostu życie! w Polsce jedyne co to garba się można dorobić jako kobieta, więc nie krytykuje się takich rzeczy tylko wspiera!
Smarta on jej wczoraj powiedział że koniec głupich telefonów że nie będzie przychodził żeby naprawić jej wąż od pralki bo ma nową rodzinę a jeśli chce z nim pogadać to tylko na temat ich córek nic więcej go nie obchodzi. i ona dostała szału... Mój powiedział że jak dzisiaj zadzwoni to powie jej że uprawiamy dziki seks który dzięki jej ekscesom jest jeszcze dzikszy. Jej to się należy psychiatryk bo ostatnio zadzwoniła do niego że siedzi na parapecie i zastanawia się czy skoczyć... patologia! -
nick nieaktualny