My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No widzisz Katja - to tak jak ja powiedziałam, ale ja myślę że to Ty powinnaś zadzwonić skoro ona do Ciebie wydzwania
Miło, bez stresu, z uśmiechem i serdecznym podziękowaniem za najlepszy seks ever
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyAle ja powiedziałam jej że następnym razem jak będzie chciała skoczyć to niech zadzwoni do mnie ja jej pomogę jeszcze wylecieć!
hehe
Smarta wczoraj ona do mnie na Ty ciągle... a ja jej powiedziała że nie przypominam sobie abyśmy na Ty przechodziły albo wódkę razem piły. to oznajmiła że jej się należy do mnie mówienie na Ty bo mamy wspólnego męża... heheWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 08:41
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Krokodylku, no widzisz, jednak Ci wyznaczyło owulację. Chociaż testu owulacyjne pokazywały Ci owu znacznie wcześniej. Sama nie wiem... A może program Ovu zakręcił się, bo miałaś kilka temperatur ignorowanych?
A ja chyba przestaję od jutra mierzyć. Dziś rano zmierzyłam a tu 36.3. Ludzie... co to za temperatura niska jak na fazę lutealną? Nie podoba mi się to. Za niskie mam tempki w tym cyklu albo po prostu to wina tego, że się ostatnio nie wysypiam i mam taki przerywany sen. Sama nie wiem
W dodatku męczą mnie w nocy głupie sny. Raz śnią mi się porody i dzieci, potem widzę miesiączkę na bieliźnie, potem test ciążowy z dwoma kreskami... Takie sny mam. A przecież w ciągu dnia w ogóle nie myślę o tych rzeczach. Nie czytam nic o ciążach ani testach. Jestem bardzo wyluzowana w tym cyklu. I właśnie wtedy kiedy jestem wyluzowana mam takie dziwne sny... Męczy mnie to. Więc może sobie myślę, że to przez mierzenie temperatury? Chyba naprawdę zrezygnuję od jutra.
U nas pada od rana. Fajnie
Pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 08:46
-
nick nieaktualnyPonad 20 lat znosił jej alkoholizm, wieczne imprezy, przesiadywanie w barach z małymi dziećmi gdy on był w pracy, zadłużenie mieszkania i kredyty na 15 tyś które musiał spłacać a ona cholera wie gdzie roztrwoniła te pieniądze, wybaczał jej wszystko... A teraz ona nie może zrozumieć że od półtora roku on jest mój... napisała mi wczoraj że on się mną tylko pobawi i wróci do niej bo za dużo lat spędzili razem... nie nawiedzę tego babska...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 08:46
-
Ona się po prostu nie może z tym pogodzić, najlepiej jakbys zmienila komórkę a Twój niech kontaktuje się tylko w sprawie dzieci, bo tak to będzie Wam zatruwać życie bez końca.A już najlepiej jakby sama sobie kogoś znalazla.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Asha u nas jest juz godzina 15 także nie takie rano. Ale fakt, od rana chodzę taka dziwna przez te sny w nocy. I tak mam co rano od paru dni. Nie wiedziałam, że mierzenie tempki może być takie stresujące. Chyba pójdę się zdrzemnac trochę. A potem ugotuje obiad.
Dziś robie danie wegetariańskie. -
nick nieaktualnyNastka hej, ale to od niedospania, taka noc zaburzona źle wpływa na temp z rana, więc spokojnie...a snów współczuję..ja w kwietniu też takie miałam dziwaczne i chodziłam jak "neptyk"..... a poza tym to już się wyszalałaś??? już w domku?
Katja kobieta jest zraniona, zła, cierpi i wyżywa się na Tobie, na Was.. nie słuchaj JEJ i tyle...kochacie się przecież z M., więc po sprawie;)Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez tak mam Nasturcja ostatnio ze jak mi sie glupoty snia to zaczynam od razu analizowac i spac nie moge, caly dzien sie zastanawiam o co to chodzi i co to moze oznaczac...moze popoludniowa sjesta dobrze ci zrobi i troche sie relaksujesz...sciskam