My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica owszem masz zupełną rację co do wszystkiego i jak ona dzwoni w dzień bo coś jej się "popsuło" to mu mówię aby szedł i pomógł bo uważam że ona zawsze będzie częścią jego życia. ale nie telefony o 3 w nocy bo jej się rura od pralki popsuła... a co do ślubu to mu powiedziała żeby jechał nawet z nią bo ona jedzie z córkami bo mu ufam... ja i tak bym nie pojechała bo mam obronę ale po prostu głupio się poczułam..
-
nick nieaktualny
-
mimik74 nie wiem co masz dokladnie na mysli ze jest pusto ale przykro nmi bo brzmi smutno. I przytulam.
Dzien dobry.
Bylam pare dni w Polsce u rodzicow, wygrilowalam sie i wysiedzialam na ogrodku. Super bylo.
Popijam chinskie ziolka, w czwartek znowu akupunktura -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatja, piszesz, że mu ufasz, ale stronę wczesniej pisałas, ze dalas mnu ultimatum: Albo Ty albo ex żona.
Takiego ultimatum nie stawia się facetowi, któremu się ufa w 100%. On przecież nic złego nie zrobił. Nie możesz go stawiać w takiej sytuacji, ze ma być z Toba i zerwać kontakty z ex żoną. Ich zawsze będą łączyć dzieci i lata małżeństwa. Takie są uroki wiązania się z facetem po przejściach. Wyczuwam, ze jesteś bardzo zazdrosna o jego ex żonę i chyba nie do końca ufasz swojemu mężowi. Nie odbierz mnie źle. Chcę być szczera. Myślę, że powinnas trochę przystopować. Ex zona owszem przesadza, ale Ty tez nie możesz facetowi stawiać takich warunków. Jakby chciał z nią być, to by już dawno do niej wrócił a nie siedział z Tobą.
Twój mąż widać, ze juz nic do niej nie czuje i nie widzi nic szczególnego w telefonach od jego byłej. Ale jeśli Ty zaczniesz sama wmawiać mu jakieś uczucia z jej strony, to on może faktycznie dojść do wniosku, że była żona za nim tęskni. Moim zdaniem powinnaś olac sprawę. Prędzej czy później jej się to znudzi, a Ty im więcej spokoju i opanowania pokazesz tym bardziej wkurzysz jego ex żonę. -
nick nieaktualnyNasturcja ufam mu po prostu denerwują mnie te jej telefony bo próbuje Go odzyskać w ten sposób przynajmniej ja to tak widzę... a w ultimatum bardziej mi chodziło o to że ma ograniczyć kontakty z nią do naprawdę poważnych spraw a nie węża od pralki... Ja Go naprawdę Kocham mimo iż między nami jest 18 lat różnicy a ona uważa mnie za młodą niedojrzałą siksę i że ona ma większe prawa do niego...