My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚciskam Kasiarzyna. Nie dołuj się. Trzeba zaczynać od nowa. Innego wyjścia nie ma.
Anuśka ajajaj... niedobrze, tempka Ci jeszcze bardziej spadłaChyba przyjdzie @, ale to nic. Nowy cykl, nowe nadzieje. Bardzo trzymałam kciuki za Ciebie. Przykro mi.
Malenq takie 25 stopni w ciągu dnia jest idealne! Zazdroszczę Ci. Odpoczywaj więc sobie. Weź kocyk do ogródka i w jakimś cieniu sobie leżakuj. Tylko uważaj na żmije! U nas zawsze latem włażą na podwórko i gdzieś w kącie się opalają na słońcu.
A reszcie życzę miłego dnia. U nas już południe. Niedługo kończę z klientką. Mam jeszcze jedno mieszkanie do pokazania i wracam do domu. Jeść mi się nie chce, ale bardzo spragniona jestem. I w dodatku chce mi się gazowanego. Ale staram się nie pić dużo Coli, bo mi potem bolące krosty wyłażą
Buźka
Malenq lubi tę wiadomość
-
Kasiarzyna, Anuska - sciskam Was mocno. oby nowy cykl zakonczyl sie zielono
u mnie za to drastycznego skoku temo nie ma, wiec i ovu chyba nie bylo (chociaz w styczniowym cykluy mialam podobny skok a ovu byla)....troche mnie to dobilo i mam humor do dupy od rana. w pracy tyle sie dzieje, ze nie wime w co rece wlozyc, a mi sie nic nie chce i ciagle sie w ten wykres gapie, grrrrrr -
nick nieaktualnyNast słońce u mnie co najwyżej to małe jaszczurki, żaby i koniki polne...ale tak jak tylko poranna rosa minie idę pod czereśnie:D:D:D
jejku Ty to chyba moja siostra, bo ja po coli też mam bolące krostale... teraz staram się miksować owoce, przecierać przez sitko i mieszać sobie z wodą gazowaną i to sobie popijać....
beszka a sio z wykresu...takie piękne krajobrazy (tak sobie wyobrażam) masz za oknem? domem? mieszkaniem? więc tam sobie popatrz....
u mnie sąsiedzi chyba postanowili swoje krówki na łąkę przeprowadzić, bo hałas taki jakbym pod Okęciem mieszkała...hehehehe