My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha! Nowatorka, a jaki pożytek z takiego partnera
?
Rozmawia dwóch kupli:
- Jaką wolałbyś żonę - ładną, ale puszczalską, czy brzydką, ale wierną?
- Ładną, ale puszczalską.
- No coś ty, dlaczego?
- Lepiej jeść tort z kolegami niż gówno w samotności.nowatorka, Ania_84, Karolucha, Malenq, zgredka, Mona_M, Summerka lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
no coz moj ma niski test ponizej normy
i ale jak dostaje w dupe zastrzyk to przez jakis czas ma w normie
EDIT własnie ten niski teststeron przyniósł mi kielbase z grilla .. wazy chyba pol kg bo mu sie nie chialokroicWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 18:49
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Daven wrote:Ania - ale myśmy już dawno ustaliły, że Twój Michał nie poddaje się żadnym standardowym miarkom
. Jak ma poniżej normy to seks jest 5 razy w tygodniu a jak w normie to 15x
.
hahaha .. łojjj nie pamietam kiedy on 15x w tygmusilby chyba dostac z 5 takich zastrzykow
ale tak serio serio . to na poczatku wdzialam roznice a teraz juz nie ..tzn zostalo mu tak jak po zastrzykach
-
nowatorka wrote:A moj wlasnie kupuje tesciory kanadyjskie przez internet
. I pyta sie mnie : ile ? 50? A ja : zartujesz? Bierz 100 hihihi
2 wystarcza do potwierdzenia ciazy
-
nowatorka wrote:Mi chyba spadl ten estradiol jak bralam antykoncepcyjne. Teraz z perspektywy czasu to mi mojego szkoda bo mialamwieczne bole glowy. Na szczescie odzylam jak przestalam brac
wiec mnie antki ominely zreszta w polaczeniu z moimi lekami na padaczke i tak ich skutecznosc bylaby 50/50
wiec jk to mowil michal.. hmm 50/50 czyli i tak ryzyk fizyk to po co sie szprycowac
tylko czemu ja nie wpadlam wtedy na pomysl wez zrob badanie nasienia.. -
nowatorka wrote:A co mi zastapi skok adrenaliny przed kazdym spojrzeniem na niego ? ...
-
ojjojjjojj winko ...
a ja ogladam najlepsze teskty Chilińskiej i leje ze swmiechuKarolucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o Mari jakie pyszności.. daje Ci za to 2600 lajka
witam się dziś dopiero, wróciliśmy z szybkiego wyjazdu do Zakopca
mała leży na brzuchu i stęka niezadowolona, ja włączyłam coś na tvn, u nas strasznie duuuusznoooo
dziś fitness, jutro też i zbijamy wagę
uśmiałam się z żartu o żonieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 20:16
-
nick nieaktualny