My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam i ja niewyspana, wczoraj ogladałam film "zapowiedź" na tvn i miałam po nim koszmary...
zaraz jadę na poszukiwania sukienki na wesele, eh..podejscie drugie...
chyba jednak na zalando zamówię...
dziś osttani dzień wakacji! -
Laski mój bezowulacyjny kropek wysikal 2 kreski. Trzymajcie proszę kciuki.
Blondik, Ania_84, zgredka, Karolucha, ara, Malenq, Summerka, nowatorka, LaRa, Misi@, Anuśka, Yasmin, Izoleccc, choco, Arienna lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Laski mój bezowulacyjny kropek wysikal 2 kreski. Trzymajcie proszę kciuki.
Trzymam kciuki
Dzień dobryja z kawka tez trcjhe niedospana a to dlatego ze meza trzeba bylo odwiesc na 6 do pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samego filmu sie nie bałam, ale koszmary miałam straszne. CAge rzeczywiscie gra w szmirach głównie.
sukienki nie kupiłam
jutro jets rocznica smierci naszej Ali, byłam kupić wrzosy i znicze na grobek i pani w kwiaciarni dała mi gratis kilka kwiatów do wazonu, tak bez powodumiło mi się zrobiło
Karolucha, Summerka, Misi@, Anuśka, Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
No balam się choć wiedziałam jak się skończy, może to cydr tak na mnue zadziałał
Malenq: wchodzisz i zachodziszusmialam się
Blondik: ;( nie wiem co czujesz
Na pewno wiem zaś, że ją bym zupełnie inaczej to przeżywała, żadnego grobu żadnego wspominania, nie umialabym
Każdy inaczej sobie radzi. Może Twój sposób lepszy, mój to raczej wyparcie.
U mnie skwar a ja robie karkowke dla chłopa (na mój gust mięso juz zepsute) a mała zasnęła uwaga pierwszy raz przed tvMalenq, Summerka lubią tę wiadomość
-
Ara jak zwykle zazdroszcze ci tych wyjazdów
Blondik miło ze strony kwiaciarki
Koonwalijko a jak chłopcy ?? zdrowi ??
wlasnie robilam chleb obtaczany w jajku i sie poparzyłam.. kromka chleba spadla mi w rozgrzany olej i prosto nanadgrastek .. wzielam szybko pod zimna wode plus oklad.. ale szczypie frania
-
nick nieaktualny