My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny!
Świeża morska bryza mnie tu przywiała, miło widzieć Was wszystkie - a mam nadzieję, że po weekendzie będzie więcej.
Gdyby pojawiła się jeszcze Czarnula i Momo, to poczułabym się jak człowiek co wraca do domu po długiej podróży.
Te co mnie znały to się pewnie domyślą kto zacz po ilości latorośli.
Witam te, których nie znam i które nie znają mnie - bo były tu wcześniej niż ja albo dołączyły jak mnie już nie było. Obawiam się, że wcale nie zyskuję przy bliższym poznaniu, ale to będziecie mogły z pewnością ocenić same.
Nowatorka - w tym przypadku chyba tylko testy z Allegro za złotówkę, bo inaczej faktycznie można pójść z torbami. No, chyba że bankrutujesz na tych za złotówkę, ale może wtedy jakieś zniżki na całe palety dają
?
Baronowa - też lubię Pratchett'a.
No i ja też się mogę ustawić w kolejkę, ale spokojnie, za jakieś 5 lat. I nic nie mówcie małżowi, bo mnie z domu wywali
, on ma na razie dość. Moja w tym głowa coby go przekonać, ale...jakieś pomysły
?
Malenq, Mona_M lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
nick nieaktualny
-
Nowatorka - znam te rozrywki i sama uprawiałam je z podobną częstotliwością, teraz czuję się jak narkoman na odwyku
.
Malenq - nie za ma co, sama wiesz. Po prostu na raczkowanie po ogrodzie jak znalazł
. I, na miły Bóg, co Ty tam masz za słownik
? Trzeba odszyfrowywać - "punkcie czytać" to to samo co "tyłem mocno"
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 13:20
nowatorka, Malenq lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Popłakałam się ze śmiechu
. Kto nie czytał, temu wrzucę na poprawę humoru. Nasi "złotouści"
"Zacznijmy od absolutnego klasyku - 2005 rok i poseł, wówczas także kandydat na marszałka Sejmu, Józef Zych z PSL. - Nie po raz pierwszy staje mi... (pauza) Przychodzi mi stawać przed Izbą... - było słychać z mównicy.
Trzy lata później - Nelly Rokita z PiS. Za słynne zdanie skierowane do premiera Donalda Tuska: - Panie Premierze, mam wrażenie i to nie tylko ja mam to wrażenie w Polsce, że często Pan stoi w rozkroku.
To jednak nic w porównaniu do salw śmiechu, które wywołały w 2007 roku słowa Zyty Gilowskiej, ówczesnej wicepremier i minister finansów w rządzie PiS. - Generalnie wszędzie i zawsze ciągnęłam. I w samorządzie, tu w Poznaniu, i w sejmie. Ciągnęłam w wielu różnych miejscach i wiem, że całkiem nieźle mi idzie - rzuciła w Poznaniu podczas debaty z przedstawicielem Platformy Obywatelskiej Waldym Dzikowskim."nowatorka, Ania_84, Misi@, Mona_M, Summerka lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
dobra juz mam caly stroj do fitnesu
moj M skwitowal to tak: nooo to jak tak ciagna to juz wiadomo czemu tak malo ich na sali obradsiedza w pokojach i bawia sie w sloneczko
Anuśka, Daven, Summerka lubią tę wiadomość
-
hmmm.. no niby w normie..ale w sumie najlepiej to by bylo sprawdzic na jednym cyklu jak rosnie na przestrzeni cyklu
nowatorka lubi tę wiadomość