My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowatorka przy normlanym trybie owszem 1 dawka pozniej miesiac druga dawka ,, przyspieszony tryb rozni sie tym ze dostajesz 4 dawkai zamaist 3 .. mojmaz mial 1 dawka za dtydzien druga ( i po niej moge juz miec zabieg) trzecia dawka po miesiacu i 4 dawka po roku
Mari chyba juz wiem co zrobie jutro
Summerka..hmm..a moze budyn
Edit juz sie dopytalam i gin i internista twierdza zgodnielepiej sie zaszczepic.. zprostejprzyczyny przed porodem i tak musze ja miecpo drugie jesli w razie w .. zalape B .. to przerabane bo na bank oddali sie IUI.. wiec kwestia tego.. czy lepiej posiwecic jeden misiac czy pozniej w razie w kilka ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 16:15
nowatorka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Ja staram się mieć obiada na 2 dni. Zwłaszcza w taki gorac, żeby nie nagrzeac mieszkania, więc zjem znowu dyniowe, ale te placki też pychota mmm kiedyś zrobiliśmy z różnymi wodami na styl grecki, ale jakie to były sosy nie pamiętam ;(
Vesper, Yasmin lubią tę wiadomość
-
dziewczyny macie może namiar na jakąś górską chatę, np. z kominkiem albo bez dla 8-10 osób na Sylwestra? szukam czegoś w sensownej odległości od Poznania, więc Tatry i Bieszczady raczej odpadają, ale Stołowe już jak najbardziej
poratujcie jak coś Wam przychodzi do głowy -
A szkoda, Ara, bo myślałam że będę miała przyjemność poznać kolejną koleżankę z forum
. Ale tu nawet wrony zawracają, więc nawet nie ma co pisać o arach
.
nowatorka wrote:A co mi zastapi skok adrenaliny przed kazdym spojrzeniem na niego ? ...? Emocje muszą być jak diabli, całe życie przewija się przed oczami - można nawet zacząć przysypiać w co bardziej nudnych momentach
.
Mona - ja Ci mówię, to ta morska bryza w upały wszystkich tu spędziła.
Summerka - nie przypiekłaś się dziś na swarka przy tym prasowaniu? Masz zdrowie dziewczyno, za oknem 40st a ta przy żelazku...
Malenq - a Ty @ niebawem witasz, że tak po jajnikach daje?
Ania84 - jak ręka? Daje się we znaki to oparzenie?
Ja horrory bardzo chętnie - za dnia i przy zapalonym świetle, z zamkniętymi oczami i zasłoniętymi uszami
.
No i faktycznie pochowały się nam dziewczyny starające się, miejmy nadzieję że wrócą.
Pozdrawiam!
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Karolucha wrote:Ja po pracy uff jutro wolne upragnione!
Odpalam Chodakowska
Ktos dolaczy??
ja w rocznicę wybuchy II wojny rozpocznę wojnę ze swoimi słabościami do słodyczy i lenistwatakże Chodakowska od jutra zagości u mnie na dłużej
Ileż można się oszukiwac że "na pewno zaraz zajdę więc bez sensu dbać o wagę" ;p
Karolucha, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ha ha wykrakałam
Doczytałam właśnie
Gratulacje
Widzę że wiruski zadziałały
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Daven wrote:A szkoda, Ara, bo myślałam że będę miała przyjemność poznać kolejną koleżankę z forum
. Ale tu nawet wrony zawracają, więc nawet nie ma co pisać o arach
.
niech zgadnę... Bieszczady?
spokojnie, tam mam zamiar spędzić połowę ciąży jak już będę na l4, o ile of kors przytrafi się ciążaDaven lubi tę wiadomość
-
Baronowa, gratuluję
Ania, dzięki ze pytasz, chłopcy troszkę dokazuja, Tymek daje po garach, a Patryk szaleje w nocy.. Zaczynają się alergieale przerywany to.. Jakos..
Ee w Bieszczadach to Malenq mieszka, o ile się nie mylę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 20:58
-
O jasna cholera, Aniu, już wiem czemu nie stoję przy garach
. Myślałam, że to lenistwo, ale nie - to po prostu troska o moje zdrowie, życie i pieniądze podatników - coby nie musieli mi renty płacić
.
Anuśka - jak Ty tak rzucasz tymi zaraźliwymi wirusami, to ja się na razie ewakuuję, wpadnę tu za jakieś 5 lat.
Nowatorka - no powiem Ci dziewczyno, że w ciąży czy nie - ja bym bez liny nie skakała jednak. Dawka adrenaliny może być...zabójcza
.
Ara - masz tu jakiś malutki domek? W Arłamowie na przykład?
Konwalianka - byłoby bardzo miło gdyby Malenq mieszkała w Bieszczadach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 21:07
ara, Anuśka lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Konwalijka no to bedziesz miala teraz przerabane z alergiami
ale tak jak mowisz przetrwacie
Ara bedziesz fruwac w ciazy po Bieszczadach
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Ara, Arłamów to i ja chętnie przygarnę
... Ostatnio za "długi weekend" między Świętami a Sylwestrem śpiewali sobie 15.000 od osoby
. Ale nawet jak się w internecie spojrzy to robi wrażenie, a na żywo po prostu powala
.
ara lubi tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Daven - kurde o tym nie pomyslalam no nic teraz gotuje maz
choc dzis nie byl w stanie kolega ich zaprosil na impreze bo mial slub w sobote no i moj miio nie pijacy ładnie sie urzadzil
od 16 spiwszedl do domu i mowi kochanie.. przesadzilem wypilam 5 kieliszkow.. 4 razy byl paw ..leb mnie boli..ide spac przepraszam ..
myslalam ze padnekupilammu to co reklamuja na kaca plus kefir bo jak wstanie to wspolczuje mu
Ara nooo babla mam niezlego alena szczescie nei boli.. pczytalam i podobno nie powinno sie przebijac tylko ja neiwme czy nie przebije go w trakcie snujest w takim miejsc ze na bank go przygniiote
a jak twoje wyniki jeszcze 2 tyg tak ?? -
Malenq mieszka na północy
Karolucha: ja atakuje melb
Miałam isc na step, ale mój po robocie zasnął (nienawidzę tego jak mi się na kanapę bez prysznica kładzie w pokoju posmrod jeden) i gowno z tego, za karę poszlysmy na spacer z małą z endomondo..
A teraz karmie po kąpieliKarolucha lubi tę wiadomość