My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq a widzisz, a ja cie w Bieszczady wysłałam.. Ale kto wie
Ania jak ręka?
Ee ja też jestem zadowolona z rzeczy z lidla, głównie tych od 98 bo nie pamiętam jak wcześniejsze. Fajne są z FF, smyka i c&a.
A teraz jaka akcja wczoraj.. Mąż zawiózł auto do mechanika w piątek, miał być wczoraj ale jakoś elektronik nie dotarł, rozmawiam z nim i mówię, że lipa, bo jak Tymka do przeszkola zawioze bo akurat sąsiedzi nie mogą.. No to on dzwoni do kolesia o 19 ze musi mieć auto, koleś mówi ok. O 23 mój dzwoni do niego i pyta się jak akcja, koleś mu mówi ze juz jest ale musi sprawdzić czy na pewno wszystko działa i aby przyjechał za 30min. Wszystko to rozgrywa się w pozycji leżącej na kanapie, ja już śpię.. Koleś mu mówi aby przyjechał za 30min auto odebrać, a ze do mechanika na rowerze to jakieś 10 min to ma czas.. No i z tego tam, usnal na tej kanapie.. Obudzi się po 40min i o północy do kolesia nagina, ale warsztat juz zamknięty.. Koleś dzwonił do niego 20 razy, ale mój mąż ma zaznaczone w tel. ze po 22 wycisza dzwonki.. Ech, nie miałam siły nawet się denerwować.. -
Hej Laseczki
Powiem wam że ja to już chyba za stara jestem na imprezy, dopiero dziś mi kac odpuszcza po sobocie.
Wiem że zawaliłam z tym zdjęciem tortu, ale ostatnio w ogóle kompa nie odpalam w domu, a z telefonu nie chce się dodać.
Baronowa gratulacje
Reszta buziaki :-***********************Gang 18+***********************
-
Konwalijko..oojj męzu był moze padniety
ale ze koels robił do 23 ..szacun
reka ok.. bable sa.. ale nie boli tylko przeszkadzaja mi te bable w pracy
bo to wewnetrzna czesc i myski nie moge trzymac
Choco tos poszalałątak jak mój wczoraj ..
dzis wypil ten Riposton alko reset ..mowi ze nie dobre to jak cholera ale dziala
a ja wczoraj z racji tego ze maz byl... nieczynnyjezdziłam nasza dacka..no i sie skapnelam ze mam od miesiaca nie ważne prawko bylam pewna ze waznosc jest do 11.09.2015 bo wtedy dostalam prawko a tu sie okazuje ze do 18,07,2015 upsss..
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Babka w aptece dała mi alantal plus podobno ma pantenol i alantoine i jak na takie oparzenie podobno ma dobze dzialac no pokico dziala bo nie boli
i juz nie jest takie czerwone
Blondik dla Twojej Ali [*] -
nick nieaktualny
-
Hej!
Mój Boże, ja nawet nie pamiętam co to kac, nie mówiąc już o sposobach leczenia...
Ja do Pepcowych, Tescowych i Lidlowych ciuchów nic nie mam - i tak zanim się wytrą czy przetrą to się tak wybrudzą czekoladą, trawą czy innym badziewiem, że wstyd dziecku ubierać.
Konwalianka - pal sześć złość, ale co z Tymkiem? Został w domu?
Choco - starość nie radość, młodość nie wieczność.
Malenq - wszystko, powiadasz? Czy to obietnica czy wyzwanie
?
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Ania_84 wrote:
a ja wczoraj z racji tego ze maz byl... nieczynnyjezdziłam nasza dacka..no i sie skapnelam ze mam od miesiaca nie ważne prawko bylam pewna ze waznosc jest do 11.09.2015 bo wtedy dostalam prawko a tu sie okazuje ze do 18,07,2015 upsss..
Ojjj to prawko ma termin ważności???? Aż muszę sprawdzić
Konwalia no mąż zabłysnąłFaceci są niesamowici
Malenq jak tam husta? Nie żebym była w gorącej wodzi kąpana ale nie mogę się już doczekać wszystkiego co związane z Manią
Edit:
Doczytałam. U mnie prawo jazdy jest wydane bezterminowo. Why?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 10:51
-
nick nieaktualnyWyzwanie dla mojego małża, a obietnicą na stare lata heheheh
Oj tak dzisiaj trawa była wszędzie, nawet po pieluchą....
Moja @ nie przyłazi, gin niedawno pogmerał nic nie stwierdził (oprócz charakteru Pcos)....i duuupaaaaaa, a może by jednak zaryzykować i w nowym roku się starać?? Kolejne dzieciątko że stycznia mieć heheheheh
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nowatorka ile dni poodstawieniu dupka juz jestes ?? bo mi lekarz mówil zejak po 10 dniach sie nie pojawi to mam sie zglosic .
ja bym waslnela pomarancz .. jak lisciehahaha
-
nick nieaktualny
-
Mi lekarz kazal sie zglosci po 10 dniach jak nie przyjdzie przyszla chyba po 7 .. z tego co pamietam to mowil mi ze jelsi po dupku nie dostane to da mi mocniejszy lek na wywolanie