My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania hehe moj tez duzo nie pije a kiedys na imprezie upil sie doprawionym arbuzem hihi. Rozcieli arbuza na pol, dolali wodki i wlozyli slomki a moj biedny nie spodziewal sie tak szybko upic arbuzem
. Ale na 2 dzien obudzil sie i normalnie funkcjonowal, ja to bym caly dzien w lozku przelezala:P
-
tak, dwa tygodnie jeszcze
póki co napisałam do mojej naprodoktorki, że jest stan zapalny i helicobacter a ta mi, że się bardzo cieszy i mam wpadać, żeby leczenie rozpisać, o..ujała myślę
Ania te specyfiki na kaca są chyba skuteczne jak się je przyjmie przed piciem, tak mi kiedyś koleś w aptece tłumaczył jak próbowałam ożywić mojego miśka po tym jak mi po wieczorze pożegnalnym z kumplami z pracy rzygnął na ścianę w kuchni i padł... ostatecznie skończyło się na butelce wodyoo jeszcze elektrolity są dobre - jak masz dostęp i stan ciężki to takie z SORu, jak nie to coś dla sportowców ze spożywczaka
eit: Daven ulala zacnie to wygląda... choć mi się marzy drewniana chata pośrodku niczegoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 21:24
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ara - ja Cię rozumiem, bo też nie chciałabym tam mieszkać. Wystarczyłoby mi czerpać z tego dochody... mogłabym wykupić połowę Bieszczad wokół drewnianej chaty - na własność
.
Mój Boże, ależ te Wasze chłopy ekonomiczne. Pozazdrościć!
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
nie teraz wszedl taki specyfik ktoryma eketrolity wlasnie i pije sie go jak juz masz kaca
bo tabletki typu 2 kac przerobilismy kiedys i na moego dzialay tylko co 5 min siusiu chodzil
moj to ekonomiczny max 2-3 piwka.. 4 kielony i wlacza sie jak wypije nastepnego to pawno i wypil 5
-
Baronowa_83 wrote:Laski mój bezowulacyjny kropek wysikal 2 kreski. Trzymajcie proszę kciuki.
Dobry wieczór.
Blondik, tulam Kochana
Ja nie polecam ubranek z Lidla lupilu
Koro - na mnie nie licz. Ja jestem kanapowcem pospolitym. Nie wiem jak wrócę do pracyBO do tańca to nie wracam!! Nigdy! taki wysiłek...
uuu Aniu, dmucham fuuuuuuu fuuuuuuuuuuu....
lepiej?
-
Yasmin wrote:
uuu Aniu, dmucham fuuuuuuu fuuuuuuuuuuu....
lepiej?
aaa pewnieze lepiej
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Czemu nie polecasz lupilu? Mam kilka dla syna i jestem nimi zachwycona, a piżamy sa genialne. Za to tescowe sie koszmarnie popsuly.
-
To my te większe rozmiary juz kupujemy- dresy, koszulki, bluzy no i piżamy i sa fajne.
Tescowe byly fajne bodziaki z 4 laa temu. A koszulki kak sie trafi, albo nie do zdarcia. Albo szmaty:/ -
nick nieaktualny
-
BATTINKA wrote:Aniu84 tu gdzieś widziałam ze się udzielasz. Kochana co u Ciebie? Czy coś do przodu...?
Dawno mnie tu nie było...póki co lekko do przodu
choc jeszcze bez podejścia do IUI
aktualnie w tym cyklu musze zrobic USG balonówwymazy, posiew zaszczpic sie na WZW , w nastepnym cyklu histeroskopia i jak usuna mi badziewnego polipka to cykl po histeroskopii 1 podejscie do IUI AID
A Ty jak tam widze ze juz końcóweczka -
oo matko żescie nastukały ide z kawka czytac prase ovu i nadrobic
Mamuski patrzcie co sie dzieje dzis za jakies 5-6 latek bedziecie prowadzic swe pociechy do szkoły
Edit: o kurde tylko 1 str do nadrobieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 08:39