My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowatorka, spokojnie! Będzie wszystko dobrze!
Justi, powiem Ci z własnego doświadczenia-nie nakręcaj się zbytnio, bo później porażki bardziej bolą
nowatorka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Asiula oj boli boli niby to nic bo wiemy że trzeba sie postarac aalle a nóż na raz dwa i hop siup a tu dupa,swoją drogą jak chęć posiadania kolejnego potomka może przewrócić dom,na mnie to sie już mój piękny obraziłjak mu powiedzialam zeby se poszedł co mu inna szybko da brzuszek hihi,ale wcale nie do śmiechu obraził sie!

-
nick nieaktualnyPrzede wszystkim to kupiłam sobie te woreczki żelowe co w lodowce można trzymać i zimne kładłam sobie na kark, zawsze miałam przy sobie plastry apapu e cold i w razie bólu przelepialam sobie na kark lub na czoło, w ekstremalnych brałam apapu i modliłam się aby przeszło....Mona_M wrote:Powiedz mi Kochana jak sobie radzilas? Ja mam na 100% od kręgosłupa szyjnego
co robiłaś żeby przestało boleć?
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak cię boli po 2 cyklach to co będzie po 12? Nie życzę ci aż takich starań. Ale różnie może być.justi:: wrote:Asiula oj boli boli niby to nic bo wiemy że trzeba sie postarac aalle a nóż na raz dwa i hop siup a tu dupa,swoją drogą jak chęć posiadania kolejnego potomka może przewrócić dom,na mnie to sie już mój piękny obraziłjak mu powiedzialam zeby se poszedł co mu inna szybko da brzuszek hihi,ale wcale nie do śmiechu obraził sie!
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!!
Jestem tegoroczną lutową Mamą Jasia.
Zaglądam tu bo wiem, ze udzielała się tu swego czasu momo1009. Czy może któraś z Was ma z nią kontakt? Albo wie co u niej? Może jest tu aktywna nadal a ja nie mam pojęcia o tym?
Zniknęła bez słowa, długo nie odpisuje mi na wiadomość...
Za staraczki mocno ściskam kciuki, brzuchtkom życzę spokojnych dni aż do porodu a Mamusiom dużo cierpliwości
Pozdrawiamy z Jasisławem!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki, ja od wczoraj mam kryzys dietowy. Nie mam na nic ochoty ani enegrii, jeśli jutro to się nie zmieni będę musiała chyba przerwać moją dietę. Tzn. Wrócę do diety od dietetyczki.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH