My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi a ile ty sie czasu juz starasz? Co 2 dni jest wystarczajaco. Mozesz codziennie w okresie owu ale to i tak duzo nie zmieni niz co 2 dni. Ja sie kierowalam bolem jajnikow. Kiedy zaciazylam to seksilam sie wieczorem a potem poczulam taki mocny bol prawego jajnika jakies kilka min trwal i chyba wtedy byla owulka bo dr potwierdzil ze byla z prawego jajnika
A ja dzisiaj ide sie kluc i oddac siuski do badan. Nie chce mi sie
A potem bede cos kombinowac na mikolajka
Milej sobotki!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Sobotni poranek.....
Nowatorka ja dopiero 3cykl sie staram ale niecierpliwie sie strasznie,no właśnie co drugi dzien nam nie wyszło......ja miałam śluz rozciągliwy pojawił mi sie popołudniu,a na drugi dzień raniutko juz tempka 37 no i utrzymywala sie te pare dni i spadala a wtedy sexik byl rano w dniu sluzu i na drugi dzien rano.....nie wiem juz sama .....,a bol to ja mam czesto jajnikow takze nie moge rozpoznac po tym.
W ktorym cyklu udalo ci sie zajsc? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ohh nie w tę strone poleciałam sorry,a to czasem tak bywa raz mniej boli raz bardziej,ja ostatnio mialam takie bole ze myslalam ze padne az sie wystraszyli doslownie zginalo mnie,tabletki,nospa,i jakos dotrwalam a dwno nie pamietam takiego bolu,ginekolog nic nie zobaczyl,wszystko w normie widac tak to bywa,organizm wszak nie zegar.
-
nick nieaktualny
-
Niepotrzebne te chorubska sie czepiają akysz!!!
Ja własnie przed porodem wogle nie czułam ze mam jakies cykle a po porodzie doslownie jajniki,macica poszly w ruch i jeszcze troche to bede czuła tą owulacje hihi takie mam wyczulone tam wszystko. -
nick nieaktualny
-
Hej. Mikolajek wyslany
Justi wyluzuj trochemy sie staralismy ok pol roku intensywnie ale potem zaczelam brac leki bo mialam nieregularne cykle i po lekach w 2 miesiacu sie udalo
i nie wspolzylismy codziennie, nawet nie co 2 dni ale staralismy sie trafic w owu bo po niej czy na poczatku cyklu to sie wspolzyje dla przyjemnosci ale dla fasolki to juz jest bez roznicy wtedy
Summerka lubi tę wiadomość
-
Ojeny dzięki za pocieszenie,zdaje sobie sprawe że szybko nie zaskocze,a spiesze sie jakby mi to miało zwiać jak autobus z przystanku hihi,noo staram sie nastawiac na dłuższą walke.
A czy nieregularne @ oprocz innych oczywiscie aspektów aż tak może dpprowadzać do trudnego zajścia? Mnie sie wacha od 28do 30 cykli -
nick nieaktualny
-
justi:: wrote:A czy nieregularne @ oprocz innych oczywiscie aspektów aż tak może dpprowadzać do trudnego zajścia? Mnie sie wacha od 28do 30 cykli
Ps. Wykupilam dzisiaj progesteron ktory mi wypisal ten dr tutaj we wloszech. Nazywa sie progefikk i mam go brac dowcipnie jako kontynuacje dupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 14:05
-
Ło matko 50to nieregularnie rzeczywiście,aa dowcipnie pewnie lepiej sie wchłania,jakos mam wrazenie ze niepolskie leki są jakos lepsze nie wiem czemu,
Ależ wam zazdroszcze fasolek
No ook powiedzmy daje se na luz i czekam pół roku na fasoline,bez stresu ha!nowatorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny