My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień bry...
Moc gorących uścisków dla narzekających....
Mimo że nie śpię od 5tej a mała dokazuje to mam świetny humorek...Tylko pogoda nie bardzo...głowę można stracić....
Buziaczki i 3mam kciukaski za potrzebujących....
Mona będzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:24
-
Mona, to są normalne objawy, daj znać jutro po usg.
Zizia, wcale nie musisz nic czuć, głowa do góry będzie dobrze!
Co do termomixa, to moja koleżanka ma ale oryginalny i jest bardzo, ale to bardzo zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:58
-
nick nieaktualny
-
nowatorka wrote:Dziewczyny a co on robi ten termomix? Nie slyszalam nigdy o nim
można powiedzieć, że sam gotuje
Ja nie mam, ale od paru osób słyszałam że rewelacja. Koleżanka się śmiała, że w końcu po wielu latach małżeństwa jej mąż zaczął jeść ze smakiem potrawy przygotowywane przez nią w domu;)
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
No właśnie też słyszę same ochy i achy... Tylko, czy jakbym go kupiła, to bym go używała? Mam tydzień, aby odpowiedzieć sobie na to pytanie
Dziewczyny, trzymam kciuki za jutrzejsze usg!
Lara, Mikołaj wysłał dziś prezent - powinien dojść w środęmarissith, LaRa lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyHej
Co do termomixa - ja nie mam, ale moja ciotka kupiła, przez kilka tygodni był szał, wszystko robiła i jeszcze nam przynosiła. Teraz leży sprzęt i się kurzy, zupełnie nieużywany, bo lepiej zrobić samemu, jak twierdzi ciotka
Trzymam kciuki za wszystkie USG i badania. ja mam za tydzień USG wykrywające ewentualne wady genetyczne...
Ominęło mnie mikołajkowe losowanie -
Hej kochane lece Was nadrobic
bąbel wrote:Hej dziewczyny.
W piątek byłam na wizycie i jednak nie obędzie się od histeroskopii. Wczoraj dzwonili do mnie z kliniki, że histero już jutro i muszę zrobić grupę krwi, morfologię, ATPP i stopień czystości pochwy, pierwsze trzy zrobiłam dzisiaj, ostatnie zrobię jutro w klinice i jak wszystko będzie OK to jutro o 18-tej zabieg. Boję się cholernie...jestem przerażona. Mam tylko nadzieję, że nie będzie bolało i po zabiegu wrócę do domu, a nie będę musiała zostać w szpitalu.
Mari od mojej koleżanki mam taki przepis na "miksturę" na przeziębienie, bardzo skuteczne.
Przygotuj litrowy słoik, wsyp do niego dwie duże łyżki majeranku i zalej to wrzątkiem. Pozostaw do przestudzenia i przecedź. Do przestudzonego płynu wciśnij 1/2 cytryny i posłodź 1 łyżką miodu. Ciepły (nie gorący napój) trzeba wypić w ciągu jednego dnia. Moja siostra właśnie testuje i czuje się o wiele lepiej.
choco nie poddawaj się ... trzymam kciuki.
Mona, nowatorka, Summerka jak się macie i wasze fasolki?
Ania, Asiula co u Was?Trzymam kciuki
LaRa aa balowalismy ze znajomymi na andrzejkach do 4 nad ranem
Monamasz racje nie czytaj
zizi_a trzymam kciukaskibedzie wszytsko ok
Asiula mamnadzieje że nidługo zaczniecie i zaszalejecie w nowym roku
Kroko, Malenqtryb narzekania tez miałąm
co do Mikołejka ja najprawdopodobniej jak dobrze pójdzie dostarcze swojego do rąk własnych
nowatorka wrote:U mnie tak skonczyla sokowirowkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 20:37
-
konwalianka wrote:Ania, czekam na to
J tez miałam tryb narzekania, później rezygnacji, teraz płaczu.. No wkurza mnie to, bo ciągle rycze, jak jakaś nawiedzona.jakis drobiazg
ja dzis zjezdziłam całek Kielce bo w żadnej aptece ani hurtowni nie maja mojego leku na padaczke a mi zostały 2 tabletkiniby chca zamiennik ale lekarz kazał sie trzymac tego bede porbowala do niego sie wepchac zeby mi powiedzial co robic
wogole tego producenta nie ma ani jednego opakowania .. rozumiecie na cała Polske..
nawet do Wawy dzownilismy nic 0
no i gastrolognajblizszy wolny termin połowa 2016 roku
no i co ide w poniedziałek prywatnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 20:53
-
Cześć Dziewczyny.
Moja Mama marzyła o termomixie, no ale wiadomo cena odstraszała. Ale jak miała okazję go wypróbować na kilka dni to już przy pierwszym gotowaniu powiedziała że nie chce. Niby on gotuje ale warzyw nie odbierze, mięsa nie pokroi, wszystko trzeba pilnować kiedy dorzucić. To jest dobre dla młodych małżeństw bez wyposażenia kuchni, jak ktoś ma zestaw dobrych garnków i dobrego robota kuchennego to jest zbędny. Ja osobiście wolę sama pichcić ale kwestia gustu**********************Gang 18+***********************
-
Witaj się z samego rana! W Warszawie spadł pierwszy śnieg
Szkoda tylko, że jest z niego breja
Miłego dzionka :*nowatorka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
ja tez sie witam...boli czasem jak na @....kusiło mnie zeby zrobić z rana sikańca..ale jakos mi przeszło...jutro beta...ehh..mam złe przeczucia
humor jak pogoda...do d**y....pozdrawiam z deszczem i wiatrem...
nowatorka zdrowka życze!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 07:45
-
Zizia ja znajac siebie bym sie dala skusic sikancowi hehe
No wlasnie sie zastanawiam czy isc do pracy ale dzisiaj mam najwiecej roboty, jutrojuz mniej takze moze dzisiaj pojde, najwyzej jutro zobacze. Nie wiem co robic by z 1 strony nie panikowac a z 2 chronic fasola... -
nick nieaktualnyCześć.
Zizia ja się skusilam na sikańca, zobaczyłam jedna kreske, popłakałam sobie, a za 2 dni beta 82, na kolejnego już się nie skusiłam.
Głowa do góry, będę trzymała kciuki.
U nas tez paskudna pogoda, troszke śniegu spadło w nocy ale rano lał deszcz i po wszystkim brrrrrrrrrrr
zizia_a, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nie ide do pracy. Napisalam ze mam grype. Robie to z ciezkim sercem ale nie wybaczylabym sobie jakbym miala sie przez torozlozyc. Tam sobie poradza a fasolka musi byc teraz najwazniejsza, nawet jezeli na pewno przesadzam
Krokodylica lubi tę wiadomość