X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • choco Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie ładnie, i pewnie jeszcze kilka osób się ze mną zgodzi a o gustach się nie dyskutuje o :-P
    Ja bym chciała być tak wysoka jak ty i mieć taką figurę. Jedynie moich włosów i oczu bym nie zamieniła bo mi się podobają, na całą resztę wyglądu mogę się zamienić.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania juz mi lepiej :)
    Katjaa kiecka super :)

A ja czuję, że będzie dziewczyna. Jak byłam w ciazy z Filipem to każdy chwalił mój wygląd. A dzisiaj na szkoleniu koleżanka która nie widziała mnie kilka mięsiecy zapytała czy jestem jakaś chora bo tak jestem zmieniona na twarzy. Powiedzialam, że nie jestem chora, to stwierdziła że muszę być w ciazy.
    Cżyli kochane dobrze nie jest :P

marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja fiu fiuu...pięknie..zazdroszczę figurki..ja to paczek w maśle jestem a na dodatek niska..i zawsze jak kupuje sukienki to oponki mi wychodzą:D narazie sie mężowi podoba ale trzeba cos zrobić ze sobą bo siedząca praca mnie tuczy jeszcze bardziej

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa- fiu fiu;)

Mona, przesad, ja z Zuza wyglądałam ładnie (tylko brzuszek, ładna cera, etc.), teraz tez tylko brzuszek, zero wyprysków, wszystko tak samo i co dwie dziewczyny;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wieczor wszystkim!

widze temat choinki, sniegu i zarażania :D u nas choinka prawdopodobnie w srode stanie i tyle na temat stania :D

dzisiejszy dzien dal mi do wiwatu, wiec jutro popatrze co tam u Was, coby sie wkrecic ;) buziaczki i dobrej nocki wszystkim :*

Ania_84, justi::, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • justi:: Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja robię małe zakupki w tesco on line

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja nice ;) mam podobną sukienkę, ino figurę zgoła odmienną ;)
    A ja mam lekkie syfki na brodzie, ale nie pamiętam jak było wcześniej, wiem tylko, że żadnych słodyczy mi nie wolno bo jest straszno co sugerowałoby kolesia ;)
    Acz dziś jak przyszlam do pracy to zapytali co taką wymeczona, no ale noc rzygania.. Ale rzeczywiście pamiętam przy małej wygladalam spoko, to może teraz na chłopaka lipnie?

Katja: a w ogóle to nie nadazam ;) jesteś z tym samym facetem, bo mi stanęło że nie ostatnio, przepraszam że tak pytam

Ania_84 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja fiu fiu ale laseczka a jakie wciecie :D

Wróżka noo wiesz temat stania mi z czym innym sie kojarzy :D

my dzis ogladalismy choinki zywe tylko nie wiem jak nasza Kami bedzie reagowala bo chcialam taka wieksza , kupilismy dzieciaczkom prezenty :) wiec to juz mam z głowy :)

no i obgadalismy szczególy co do prywatnego IVF tylko musimy sie zastanowic czy Novum czy coś blizej :) choc ja chyba juz bym została w Novum :)

Mona ciesze sie ze juz lepiej :)
    noo wiesz ale fajnie by bylo parka .mmmm moje marzenie i jeszcze straszy brat <3 ohhh zawsze chcialam miec starszego brata :D

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • choco Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja też chciałam starszego brata ale mi mama powiedziała że za późno na reklamacje.

Izoleccc, Izoleccc lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • bąbel Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    U mnie w tym roku nie będzie choinki, wyjeżdżamy do rodziców więc nie ma sensu -taką malutką postawię symbolicznie :-)
    Ja ostatnio w kiepskiej formie, @ mnie dopadła w piątek nie byłam w stanie pójść do pracy tak mnie brzuch bolał w sobotę o samo :-( a dziś już 7 dzień ze mnie leci ... masakra, nigdy tak nie miałam. Jutro powinnam powtórzyć badanie czystości i umawiać się na histero, a ta głupia @ się przedłuża .. znowu pod górę

Katja super masz figurę :-) i kiecka też fajna.
    Od zaciążonych ja też łapię wirusy...mam nadzieję, że niedługo się nimi zarażę ;-)
    Aniu decydujecie się jednak na ivf nie iui?

20101016580117.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbel na pewno na czas sie skonczy @ :) trzymam kciuki :)

Zdecydowaliśmy raz podejść do IUI jak nie pójdzie to nie ma sensu za kazde podejscie płacic 1350 zł wolmy odlzyc i podejsc do IVF , i w razie co miec rodzenstwo z tego samego dawcy :)

bąbel, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Daven Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,

Wpadam z życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi :D. Nie wiem czy uda mi się zawitać do Was bliżej Świąt, więc wolę za szybko niż za późno :D :D :D.

Spokojnych, zdrowych, wesołych Świąt bez głupich pytań i podejrzliwych spojrzeń Waszych szanownych rodzin ;) a Nowy Rok niech Wam przyniesie realizację marzeń i wszystkie radości świata - z tymi największymi włącznie ;).

Tak jeszcze na marginesie - nie chcę tu wątku zaśmiecać, więc MANABU!!! jeśli bywasz tu jeszcze wejdź na priv, mam do Ciebie pilne pytanie.

Buziaki wszystkim!

Ania_84, Mona_M, Katjaa, Izoleccc, nowatorka, Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

Pluj - 2012
    Truj - 2013
    Zbój - 2015
  • bąbel Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żałuję, że od razu nie zdecydowaliśmy się na in vitro, tylko wydawaliśmy kasę na IUI naiwnie wierząc, że uda się załapać do programu rządowego, mnóstwo kasy straconej niestety :-(

20101016580117.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego tylko chcemy sprobowac po tej histeroskopii jak to pojdzie :) jak bedzie ok no to fajnie a jak nie to odkladamy pewnie zejdzie nam z pol roku choc moze i szybciej :)

Daven Wzajmnie kochana rodzinnych wesołych i zdrowych świat :D

Daven lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daven <3

Daven lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredus tak jestem z tym samym... (niestety hehe żarcik)

Dzięki Dziewczynki chodziło mi o kiecke... osobiście nie jestem zadowolona z figury. Ale to moja wina... pochłanianych kilogramy słodyczy dziennie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 22:31

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wiecie gdzie można kupić klipsy do rękawa do pieczenia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 22:34

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justi:: wrote:
    dziewczyny wiecie gdzie można kupić klipsy do rękawa do pieczenia?
    Nie wiem co to jest ale na pewno w internecie ;)

Katja fajna sukienka, na rozne okazje moze byc, taka mala czarna :)

Ja czuje ze za duzo jem i grubne:( ale nie moge sie powstrzymac. Poza tym z wymowka ze fasol potrzebuje mleka jem duzo serow, serkow, mozzarelli itd itp a ona tucza:/ wlasnie z pracy wrocilam i juz sie nazarlam:/

iv09mg7y3g8rfy1m.png

Wysłany: 14 grudnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Etam,nie żałuj sobie,ja będąc w pierwszej ciąży żarłam kebaby i ziemniory z sosem spaghetti i kielbasą, też różniste serki bo miałam na to ochote i to całą ciąże bo poprostu byłam głodna tego i to co dzień!!a przytyłam 12kilo

nowatorka, Krokodylica lubią tę wiadomość

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a teraz swieta ida, dopiero sie spase. Jak wroce do pracy po swietach to od razu bedzie widac brzucholc, pol ciazowy, pol ciaza alimentarna :D

Jedyne co to chipsow nie jem i alko nie pije a to tez kalorie byly

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 00:06

Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 4491 4492 4493 4494 4495 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ