My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie ładnie, i pewnie jeszcze kilka osób się ze mną zgodzi a o gustach się nie dyskutuje o
Ja bym chciała być tak wysoka jak ty i mieć taką figurę. Jedynie moich włosów i oczu bym nie zamieniła bo mi się podobają, na całą resztę wyglądu mogę się zamienić.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyAnia juz mi lepiej
Katjaa kiecka super
A ja czuję, że będzie dziewczyna. Jak byłam w ciazy z Filipem to każdy chwalił mój wygląd. A dzisiaj na szkoleniu koleżanka która nie widziała mnie kilka mięsiecy zapytała czy jestem jakaś chora bo tak jestem zmieniona na twarzy. Powiedzialam, że nie jestem chora, to stwierdziła że muszę być w ciazy.
Cżyli kochane dobrze nie jestmarissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Katja fiu fiuu...pięknie..zazdroszczę figurki..ja to paczek w maśle jestem a na dodatek niska..i zawsze jak kupuje sukienki to oponki mi wychodzą
narazie sie mężowi podoba ale trzeba cos zrobić ze sobą bo siedząca praca mnie tuczy jeszcze bardziej
-
dobry wieczor wszystkim!
widze temat choinki, sniegu i zarażaniau nas choinka prawdopodobnie w srode stanie i tyle na temat stania
dzisiejszy dzien dal mi do wiwatu, wiec jutro popatrze co tam u Was, coby sie wkrecicbuziaczki i dobrej nocki wszystkim :*
Ania_84, justi::, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Katja nice
mam podobną sukienkę, ino figurę zgoła odmienną
A ja mam lekkie syfki na brodzie, ale nie pamiętam jak było wcześniej, wiem tylko, że żadnych słodyczy mi nie wolno bo jest straszno co sugerowałoby kolesia
Acz dziś jak przyszlam do pracy to zapytali co taką wymeczona, no ale noc rzygania.. Ale rzeczywiście pamiętam przy małej wygladalam spoko, to może teraz na chłopaka lipnie?
Katja: a w ogóle to nie nadazamjesteś z tym samym facetem, bo mi stanęło że nie ostatnio, przepraszam że tak pytam
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Katja fiu fiu ale laseczka a jakie wciecie
Wróżka noo wiesz temat stania mi z czym innym sie kojarzy
my dzis ogladalismy choinki zywe tylko nie wiem jak nasza Kami bedzie reagowala bo chcialam taka wieksza , kupilismy dzieciaczkom prezentywiec to juz mam z głowy
no i obgadalismy szczególy co do prywatnego IVF tylko musimy sie zastanowic czy Novum czy coś blizejchoc ja chyba juz bym została w Novum
Mona ciesze sie ze juz lepiej
noo wiesz ale fajnie by bylo parka .mmmm moje marzenie i jeszcze straszy bratohhh zawsze chcialam miec starszego brata
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
U mnie w tym roku nie będzie choinki, wyjeżdżamy do rodziców więc nie ma sensu -taką malutką postawię symbolicznie
Ja ostatnio w kiepskiej formie, @ mnie dopadła w piątek nie byłam w stanie pójść do pracy tak mnie brzuch bolał w sobotę o samoa dziś już 7 dzień ze mnie leci ... masakra, nigdy tak nie miałam. Jutro powinnam powtórzyć badanie czystości i umawiać się na histero, a ta głupia @ się przedłuża .. znowu pod górę
Katja super masz figuręi kiecka też fajna.
Od zaciążonych ja też łapię wirusy...mam nadzieję, że niedługo się nimi zarażę
Aniu decydujecie się jednak na ivf nie iui? -
Bąbel na pewno na czas sie skonczy @
trzymam kciuki
Zdecydowaliśmy raz podejść do IUI jak nie pójdzie to nie ma sensu za kazde podejscie płacic 1350 zł wolmy odlzyc i podejsc do IVF , i w razie co miec rodzenstwo z tego samego dawcybąbel, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny,
Wpadam z życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi. Nie wiem czy uda mi się zawitać do Was bliżej Świąt, więc wolę za szybko niż za późno
.
Spokojnych, zdrowych, wesołych Świąt bez głupich pytań i podejrzliwych spojrzeń Waszych szanownych rodzina Nowy Rok niech Wam przyniesie realizację marzeń i wszystkie radości świata - z tymi największymi włącznie
.
Tak jeszcze na marginesie - nie chcę tu wątku zaśmiecać, więc MANABU!!! jeśli bywasz tu jeszcze wejdź na priv, mam do Ciebie pilne pytanie.
Buziaki wszystkim!Ania_84, Mona_M, Katjaa, Izoleccc, nowatorka, Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
dlatego tylko chcemy sprobowac po tej histeroskopii jak to pojdzie
jak bedzie ok no to fajnie a jak nie to odkladamy pewnie zejdzie nam z pol roku choc moze i szybciej
Daven Wzajmnie kochana rodzinnych wesołych i zdrowych światDaven lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzgredus tak jestem z tym samym... (niestety hehe żarcik)
Dzięki Dziewczynki chodziło mi o kiecke... osobiście nie jestem zadowolona z figury. Ale to moja wina... pochłanianych kilogramy słodyczy dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 22:31
-
justi:: wrote:dziewczyny wiecie gdzie można kupić klipsy do rękawa do pieczenia?
Katja fajna sukienka, na rozne okazje moze byc, taka mala czarna
Ja czuje ze za duzo jem i grubne:( ale nie moge sie powstrzymac. Poza tym z wymowka ze fasol potrzebuje mleka jem duzo serow, serkow, mozzarelli itd itp a ona tucza:/ wlasnie z pracy wrocilam i juz sie nazarlam:/ -
Etam,nie żałuj sobie,ja będąc w pierwszej ciąży żarłam kebaby i ziemniory z sosem spaghetti i kielbasą, też różniste serki bo miałam na to ochote i to całą ciąże bo poprostu byłam głodna tego i to co dzień!!a przytyłam 12kilo
nowatorka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No a teraz swieta ida, dopiero sie spase. Jak wroce do pracy po swietach to od razu bedzie widac brzucholc, pol ciazowy, pol ciaza alimentarna
Jedyne co to chipsow nie jem i alko nie pije a to tez kalorie bylyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 00:06
Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość