My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Ha ha Ania Ty napisałaś "piernikowe ozdoby" a ja na szybko idąc do pracy przeczytałam "plemnikowe ozdoby". I chciałam zapytać jakie to są hehe
wiesz jedyna ozdoba plemnikowa to moze byc zwisajace nasieniesorryr
wiem obrzydlistwo
marissith, justta lubią tę wiadomość
-
Summerka, Mari wy to juz musicie byc niezle podekscytowane. Ja tez czasem nie wierze do konca ze w ciazy jestem i ze tam w brzuchu mam malego fasolka
Choco no to domowe sposoby na @ : goraca kapiel, czerw wino, pytong, test ciazowy, nie pamietam co tam jeszcze
Mona jak tam u ciebie? Masz dalej bole czy juz zmalaly? U mnie na szczescie juz sa lekkie.
Zizia fajne ozdoby! My dopiero w przyszlym tyg kupujemy choinke bo chcemy zywa. A kolory beda jak co roku czerwono srebrne
Dziewczyny ssmarkam ile sie da ! I mam b silneprzeczucie ze tu sie w nowym roku bardzo zazieleni !
Ania az mi sie mdlosci poranne pojawily po tym twoim ostatnim wpisieja bym sobie wyobrazila taka ladna babeczke w ksztalcoieplemniczka usmiechnieta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 11:17
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nowatorka ojjj bo ja mam zawsze zboczone mysli progesteron mi rosnie wiec wiesz
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Nowatorka, do mnie tez nie dociera, a to juz za 4 tyg...
Btw, Mari, te Twoje wirusy wyjatkowo zjadliwe;)) moje tez, bo przeziebilam sie;(
Ja nie ubieram choinki, jade do rodzicow w pt i wracam w polowie stycznia, wiec i tak nic by z choinki nie bylo.Ania_84, nowatorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mari dziękuję za kciuki ale ja w tym miesiącu na antykach byłam
No właśnie @ przylazła, umówiłam się na jutro i przypomniało mi się że wczoraj byłoa mężowi mają zrobić badanie nasienia a po 2 dniach abstynencji to chyba za wcześnie, wszędzie piszą 3-5
ehhh sama nie wiem co robić. Najlepiej byłoby się umówić na środę ale wtedy małż jest 150 km od domu
**********************Gang 18+***********************
-
justi:: wrote:Obrzydliwe ale humor mi poprawiłaś hihi
No właśnie propo dziurek....głupie ale ponoć ślina na penisie znacząco obniża coś tam że to utrudnia plemnikom dojść do jajeczka?
Ile w tym prawdy? -
Też czytałam kiedyś że ślina jest blokadą dla plemniorów i lepiej zrezygnować z lodzików w czasie owulki, nawet jak to jest środa
Poczytałam w internetach że po 2 dniach można robić badanie nasieniaczyli jednak męża to nie ominie. No chyba że doktorek będzie miał inne zdanie.
Ojej a ja bez śniadania jeszcze jestem... Lece coś zjeść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 12:32
Ania_84 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
justi:: wrote:Ale na poważnie może i być że ślina bo napewno są w niej zarazki obniża np nasz śluz płodny jakoś i tym samym plemniki nie bardzo mogą wtedy poruszać sie w takim środowisku?
Hmmjusti:: lubi tę wiadomość