My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowatorka cudne paznoketki
Zizi-a super trzymamy kciuki
a ja dzis miałąm mega zachcianke na ryz zapiekany z jabłkamimniam ale smaczny wyszedl
nowatorka, WróżkaZielona, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nowatorka ładnie masz zrobione
Ja zaraz bede sobie poprawiać bo zrobiłam sobie tzw. efekt syrenki i chyba cos nie tak, ponieważ dwa mi odchodzą
Z tym ze ja robie sobie sama hybrydy.
Dzis znalazłam fajne miejsce na urlopik, @ sie skończy i jedziemy podładować baterie przed następnymi staraniami
WróżkaZielona, nowatorka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja mam ładne paznokcie i mocne, szczególnie od kiedy regularnie piję pokrzywę, ale do szału mnie doprowadza jak zmywam naczynia albo myję włosy i mi lakier odpryskuje, a teraz jak się zacznie sezon ogrodowy to będę miała uwalone ziemią i będę musiała szorować szczotką to już w ogóle sie nie opyla malować
Kamila a gdzie będziecie się ładować?
Ale kusicie tym jedzeniemmąż sobie na jutro zażyczył hot-dogi bo zostało dużo surówki i nie będziemy w stanie zjeść wszystkiego do obiadu
-
Ojeja... termy... zazdroszczę... bardzo...
jak w górach "rozwaliłam" kolana to miałam właśnie zalecenie grzać w termach i było bosko, mogłabym tam zamieszkać
Ale się zrobiłamzapomniałam że mam zrobić test owu i wypiłam kawę i trochę wody, wyszły mi 2 blade kreski i kurcze nie wiem co o tym myśleć, brać go jako pozytyw? ta druga kreska miała podobny odcień do tej kontrolnej, no ale obie mega blade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 20:57
-
Myszka to moze byc pozytyw skoro i kontrolna blada.
Ja kupilam mamie pod choinke zestaw z lampa do hybrydow i polecam wszystkim. nawet samo malowanie duzo szybciej trwa bo wkladacie do lampy minute i wszystko utwardzone, nie trzeba czekac az wyschnie i uwazac zeby gdzies nie dotknac. Poza tym kolorki sa b blyszczace. Ja kupilam lakiery 3 w jednym wiec wystarczylo tylko raz pomalowacKamila ;) lubi tę wiadomość
-
A my mieliśmy jutro iść do kina
ale nam się plany zmieniły. Ja będę sobie pod narkozą jajka znosić a mąż... No ogólnie to sekszenie na szkle będzie. Więc w Walentynki będę zaciskać kciuki i ryczeć albo z żalu albo ze szczęścia (dziś się poryczałam na widok karetki jadącej ulicą)
Asiula86, WróżkaZielona, Krokodylica, nowatorka, marzusiax, justta, Izoleccc, bąbel, zizia_a, Misi@ lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyChoco- trzymam kciuki za jutro
Oby wszystkie komóreczki się ładnie zapłodniy.
Konawlia- udanej imprezy urodzinowej. Oby wszystko poszło zgodnie z planem. 100 lat dla Patrysia
My też nie mamy planów na Walentynki chociaż to ostatni weekend we dwoje w domu. W przyszłym tygodniu przenosimy się do mojej mamy żeby być bliżej szpitala, gdzie będę rodzić i wrócimy już z Gałganem. Uwierzycie, że to już za mniej niż 4 tygodnie...WróżkaZielona, choco, Blondik lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki, Aniu piękna kota, jak się błyszczy
Wczoraj małża zmolestowałam, tak bardzo że dziś mam zakwasy w głębi brzuchanawet w pracy było mi jeszcze taaak dobrze, że pół dnia się przeciągałam jak leniwy kot
Choco, ściskam kciuki za jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 18:06
choco, Izoleccc, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość