My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale szczujecie tymi sernikami, lazaniami! wezcie no dajcie troche tych dobroci
ja dogorywam dzis. Jakies chorobsko wstretne mnie zmogłoleze caly dzien w lozku, Maly do dziadkow odstawiony, wybawiony, teraz juz kima. Chyba umowie sie na przyszly tydzien na cytologie, przy okazji moze babka obejrzy, czy cos tam sie u mnie wykluwa...
Bąbel- trzymam kciuka coby @ w koncu nadeszła.
Choco- trzymam kciuka wiadomo za co
trzymajcie sie babeczki, dobrej nocy!choco, bąbel lubią tę wiadomość
-
Nooo smaki robią niezłe.
Ja już idę spać bo jutro coś czuję że będzie gonitwa do potęgi drugiej. Po dzisiejszym dniu myślę że śmiało mogę powiedzieć że Zuzia zaczęła chodzić.
Także biegamy, biegamy szybciutko.LaRa, zizia_a, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Dzień dobry.
Proszę wstawać i trzymać kciuki za choco.
Dzień dobry
Trzymamy, trzymamy !!! I nie puszczamy ✊✊✊
Miłych i udanych Walentynekchoco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja również witam walentynkowo
I powiem Wam że kochane jesteście i to wcale nie dla tego że dziś Walentynki
Jeszcze półtorej godziny nerwówki i coraz bardziej zaczynam się stresować.
Wczoraj w nocy miałam jakiś taku mega pozytywny sen że się z uśmiechem obudziłam i szlam na punkcję rozradowana a dziś już mi się jakieś głupoty śniłymarissith, bąbel lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
A ja mam znowu bol "nerek" ktory moj doktor stwierdzil ze to kregoslup bo siedze zgarbiona
Snilo mi sie ze zjadlam surowa rybe przez przypadek i sie strasznie tym martwilam
Choco kciukasy od rana zacisniete
No i milych walentynek dla wszystkich !!!choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A mi sie śniło, ze Ani wkoncu wyszły dwie dolne jedynki.
Zaraz będzie miała 10 msc a zębów brakmimo,ze lekarka nie kazała sie denerwować to jednak mnie to niepokoi, nawet w nocy mi sie śni
A ostatnio o 5 rano śnił mi sie ten co go poszukują za zamordowonianie, rozczłonkowanie tej tłumaczki. Kurczę, wszystko było takie realne, cała scena zabójstwa, ze szok. Achhhh potem bałam sie spowrotem zasnąć.
Głupie sny mam, głupieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 10:27
-
Hej Laseczki, dzwoniłam ale sama nie wiem co mam myśleć. Z 6 zapłodniły się 3 czy się będą rozwijać dowiem się jutro, jutro może się też okazać że i te 3 pozostałe sie zapłodnią. Poprzednio po dobie mi powiedzieli że się zapłodniły wszystkie ale się nie rozwijają a tym razem każą czekać jeszcze jeden dzień. A może ja ich źle rozumiem. No i nie wiem czy się cieszyć czy nie. Na razie się cieszę tak troszkę.
Krokodylica lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Choco ja trzymam kciuki żeby te 3 dotrwały i pięknie się rozwijały
LaRa nie raz jest tak że wszytskie eby na raz wychoda..jak się stresujesz to idz do stomatologa z mała są wizyty od 2 miesiaca tzw adaptacyjnemyślę ze stomeatolog lepiej wszytsko wytłumaczy sprawdzi czy juz cos tam się zawiazało
choc jak dla mnei sporkojnie
ja od rana miałam powera wie c umyłam gary obrałam ziemniaki na obadek a teraz pije kawuniechoco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:negocjujemy, żeby już wyłaziła
podobno pomaga
marissith lubi tę wiadomość
-
Aniu, zalazki zębów są widoczne, natomiast nie spieszy im sie z wyjściem. Pediatra oglądała i niby mówiła, ze spokojnie do roku wyjdą. Ale to takie dziwne, ze prawie 10 msc i bez zębów.
Choco, trzymam kciuki nadalAnia_84, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny