My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Pamiętacie mnie jeszcze?
marissith gratuluję pięknej Walentynki
tak oto na wątku jest już dwoje walentynkowych dzieciaczków. konwalianka, dla Patrysia troszkę spóźnione życzenia ślemy
choco gratuluję 3 zarodków i trzymam kciuki za transfer.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 06:44
choco, Krokodylica, WróżkaZielona, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich serdecznie.
Ja mam skończone 29 lat, niedługo czeka mnie 30W domu dwie córeczki 6 i 4 lata. A teraz myślimy nad kolejnym potomkiem... może syn
chociaż bezpieczniej czuję się w dziewczyńskich tematach.
Izoleccc, Krokodylica, choco, nowatorka, WróżkaZielona, Katjaa lubią tę wiadomość
-
mari gratuluję Kochana
Piękny prezent na Walentynki zrobiła Wam Kluska
Choco trzymam &&&
Manabu współczuję, szerokości niezakorkowanych dróg Wam życzę.
My wczoraj nie świętowaliśmy, byliśmy na pogrzebie wujka mojego mężaWyjechaliśmy o 5 rano, a wróciliśmy po 21.
Dzisiaj pojawiła się @ i masakrycznie boli mnie brzuch ... na całe szczęście wzięłam na dzisiaj urlop w pracy.
śliwka w czekoladzie witaj
Kurcze mari tak bardzo się cieszę, że Kluska jest już z WamiAż mi łezka pociekła ze wzruszenia.
Miłego dnia Kochanechoco lubi tę wiadomość
-
Hej kochane właśnie jestem po wizycie jesli jutro planowo przyjdzie @ to 24 lutego mam hsg
bąbel, nowatorka, Izoleccc, marzusiax, choco, WróżkaZielona, WróżkaZielona, Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
-
Mari, gratuluję walentyneczki
Choco, nadal mocno trzymam kciuki!
Manabu, przetrwałaś?
Śliwka, witamy
Bąbel, dobrze że w domu jesteś, zawsze to lepiej ból znosić w domowym zaciszu.
My też świętowaliśmy, nie mogę uwierzyć że to już 11 lat razem. Małżon wczoraj wspomniał, że chciałby już dzidziusia, zaczynam się martwić, bo ja jak dostanę @ to się wypłaczę, Wam wyżalę i na drugi dzień jest lepiej, a on to będzie w sobie tłumiłbąbel, choco lubią tę wiadomość
-
Manabu 3mam kciuki!
Choco, zarodeczki niech się ładnie rozwijają
marissith, GRATULACJE
śliwka w czekoladzie, Witaj
Wybaczcie słaba aktywność ale miałam intensywny weekend, parapetówka znajomej, urodziny teściowej i wczoraj walentynkowy dzien z mężemA dzis od rana gorączka, oby nie rozwinęło sie na dobre bo w srode jedziemy w góry.
choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Manbu kurcze wspolczuje
Mari i jak po pierwszym dniu
Nowatprka ja dzis mam dzien chetnie nie ryszalabym sie spod koldryWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:58