My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Coś odpadło już wiec jest jeden albo dwa zarodki na ten moment. Oczywiście byłam zbyt zdenerwowana żeby zapytać ile zostało.
Jutro idę do kliniki i mam pogadać z lekarzem ale.... to chyba koniec przygody dziecko.**********************Gang 18+***********************
-
Choco kochana kurde .. może skonsultujcie to z nnymi lekarzami ?? bo serio troche to dziwne .. moze jakies dodatkowe badania >>
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Choco kurcze no
strasznie mi przykro ale czekamy jeszcze do jutra.
Zgredka uwazaj tam na siebie zebys sie nie rozchorowala i ty.
Manabu jak obiecasz synkowi odrobienie urodzin to na pewno bedzie czekal na to i nie bedzie zawiedziony
Wrozka ja ok, psychicznie tak sobie, jakies doly mnie ostatnio lapia no i lek troche zostal po tym doswiadczeniu z krwawieniem ale jest OK tobie zazdroszcze tego krokodyla. Sama juz mam sny erotyczne i wogole pjiz jestem jak baba zegarowa a nic nie moge robic bo mi dr zabronil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:23
choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Choco, kochana, nie wiem co to znaczy, ale tulam i wspieram :* poczekajmy do jutra....
Manabu, zdrówkaa co do urodzin, to co sie odwlecze to nie uciecze
Aniu, podrap kocice za uszkiem Odemnie , bo to jej święto dziś
Justi, byłaś na badańiach?choco lubi tę wiadomość
-
Choco mam nadzieję, że jednak transfer się odbędzie.
ja właśnie wróciłam z kliniki, rano z mężem robiliśmy badania, a ja miałam jeszcze wizytę. Estradiol jeszcze za wysoki, żeby rozpocząć stymulację, dlatego od jutra do poniedziałku gonapeptyl zwiększamy do całej ampułki. W poniedziałek znów estradiol, usg i najprawdopodobniej włączymy już menopur.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:35
choco, Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Anula witaj wśród nas
Izolecc nie wiem co jest przyczyną, jutro postaram się wypytać co i jak ale i tak pewnie połowy nie zapytam z nerwów (sklerozy dostaję w stresie).najlepszy motyw
trzymam kciuki zebyś miło się zaskoczyła -
Anula witaj:)
Choco ja trzymam kciuki i mam nadzieje ze zaskoczą te zarodeczki...
Justi..szczęściaro..gratuluje:)
Nowatorka mam nadzieje ze samopoczucie dziś lepsze??
Zgredka mam nadzieje że Twoje dziecię juz się lepiej czuje i temperatura spadła?
Babel trzymam kciuki niech moc bedzie z Toba!
Manabu ciesze sie ze z dzieciątkiem wszystko ok...a synus na pewno Ci wybaczy i bedziecie troszke pozniej swiętowac jego urodziny
Ania..gratki z okazji @
Wrózka mąz zaatakowany?
Ja jestem po usg...na lewym mam 4 ładne jajka na prawym jajniku 3 mniejsze..moze sie rokreca..usg w sobote i w przyszłym tygodniu punkcja...miłego wieczorku,,
ps. przepraszam jesli zapomniałam o kims...
bąbel, choco, WróżkaZielona, LaRa, Asiula86, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Choco napisz sobie na kartce pytania do zadania jutro. Czy to wina komorki, plemnika czy jakos razem...
Zizia dzisiaj sobie poprawilam sama humor kupujac sobie ciuszekBede trzymac kciukalce za twoj transfer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:04
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Coś mi posta nie dodało
W klinice mam być o 9:30 czy lekarz mnie przyjmie i o której to się okaże na miejscu.
A zapomniałam napisać że pyyyyszne lody jem z Grycana. Śliwka w czekoladzie. Mniammmmmmm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:32
LaRa, Izoleccc, zizia_a lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************