My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
aaa i witam nowe kolezanki! opowiedzcie cos o sobie
lody, ktore uwielbiam, a ktore sa masakrycznie drogie to Haagen Dazs o smaku sernika z truskawkami, czy jakos tak. Sa mega slodkie, ale przepyszaste. jadlam je raz tylko, bo najczesciej szkoda mi wydac tyle kasy na lody. no ale raz na sto lat mozna -
Hej kochane
Choco bardzo mi przykroczekamy na wieści
my wczoraj mielismy śwętować środę ale oboje usneliśmyhahahha
-
WróżkaZielona wrote:Anulka- z tego co wiem, to sa tylko w Almie i Piotrze i Pawle. i kosztuja jakies 25 zeta. ale warto zaszalec od czasu do czasu
http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003010245889 -
Dziękować
Tak się składa, że wczoraj poczyniałam zakupy w Almie, ale o dziwo nie widziałam tych lodów kiedy brałam swoje OreoMoże akurat ich nie było...
Pewno, że wartoCzasami coś słodkiego i niekoniecznie wartościowego można zjeść
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WróżkaZielona wrote:Ania- zabilas mnie tym tesco!!
chyba czas zrobic e-zakupy
sasasasasa
...a raczej lody
Izoleccc lubi tę wiadomość
-
Nowatorka- ale jak brazowawe to raczej nie ma powodu do niepokoju? naczynia krwionosne sa oslabione, wiec moze dlatego? a moze jakas nadzerka sie zrobila? tez czesto pod wplywem hormonow w ciazy sie robia... ale do lekarza nie zaszkodzi pojechac.
Manabu- kurcze, przykro mi, ze zostajesz do ponidzialkuale czujesz sie juz lepiej chociaz? antybiotyk jakis dostalas?
Ania- noo, albo krew, albo wiesz co.. hmm hmm, z uwagi na to ze lodychoc to wtedy nie na rekach
Anula- ostatnio nawet jakas promocje tych lodow widzialam w Almie. z okazji walentynekwiec pewnie rzucili sie ludziska i juz lodow brak!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dzwonilam do dr. Powiedzial zeby sie nie przejmowac jezeli to nie krew. Mam przyjsc normalnie za tydzien na wizyte tak jak bylam umowiona
I znowu powtorzyl - zero przytulanekWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 11:54
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
WróżkaZielona wrote:Ania- noo, albo krew, albo wiesz co.. hmm hmm, z uwagi na to ze lody
choc to wtedy nie na rekach
hahaha no teraz to mój lód może mieć tylko polewe truskawkową :p
hahahhaha
Nowatorka dobrze że plamienia usały
Mamnbu kurcze czyli cały weekend w szpitalu
nowatorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny