My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat mnie tu nie było...
Na pewien czas się poddałam, ale dziś podjęłam decyzję-wracam do gry!!!
Czekam na @ i zaczynam walkę na nowo...
Nadzieja umiera ostatnia!!!
Trzymam kciuki za Was wszystkie :*Ania_84, LaRa, choco, Izoleccc, Krokodylica, zizia_a lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem wlasnie co robic. Czy jechac do szpitala. Powiedzieli mi ze mam jechac jak bedzie krew czerwona. Narazie mam b lekkie plamienie na papierze brazowe ze sluzem. Zalatwialam sie jakies 20 min temu i nie moglam "wyrobic" wiec wysililam sie troche zeby "poszlo". Moze to od tego...
Ehhmialam nadzieje ze juz bede miala spokoj z tymi plamieniami
Godz.1.04. Plamien juz nie ma.bylo tego bb malo. Krwi zywej nie bylo wiec nie pojechalam do szpitala. Jutro zadzwonie do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 01:05
-
Lody czekoladowe a w środku śliwki suszone ale takie mięciutkie
Nowatorka ja się nie znam ale po opisie myślę że poprostu jakieś naczynko krwionośne pękło i nie ma co się martwić. Ale do lekarza zadzwoń, to nie zaszkodzi a Cię uspokoi.nowatorka, marissith lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Nowatorka tylko spokojnie..trzymam kciuki zeby to było "nic takiego"
Choco..odliczam i trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!
śliwka..mniam...Choco daj nazwe loda
Mari sliczne imie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 09:11
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A widzicie bo to środa była
, męża nie było to lody z pudełka poszły w ruch
Zizia te lody nazywają się właśnie "śliwka w czekoladzie" i są z firmy Grycan.
Lody braci Koral to te "lody jak dawniej"? One dobre są rzeczywiście. Ja lubię jeszcze z Algidy takie potrójne ale nie wszysykie smaki. A i kocham wszelkie kwaśne sorbety.
No a ogólnie to siedzę w poczekalni i czekam na doktorka. Transferu jednak nie będzie.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny