My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
http://pl.tinypic.com/
Mam nadzieje ze weszlo
Ale dziwna sytuacja bo niby dostalam krwawienia lekkiego ale sutki mnie tak bolą ze masakra a zawsze na okres piersi klaply zero bolu,wiadomo se mysle co jest na dodatek zmierzylam temp no i nie spadla a mowie,nie zrobie dzis i bach!! Ale zrobilam i drugi i krecha bardziej widoczna....
Moze poronilam a test pokazal jeszcze ze niby ciąża i piersi tez jeszcze nie wiedzą ze nie ma juz dzidzi.... Jakiś cyrk.... -
Justi idz na bete i progesteron to najlepiej wyjasni
zdjecia nie iwdac bo podalas tylko sama stronke
spróbuj na fotosik dodac
MAri super trzymam kciuki za szybkie wyjsceze szpitala
a ja nie dostałam @ kurde mam nadzieje ze do czwartku max dostane bo musze najpózniej 25 zrobic HSG z racj tego ze 26 lutego mam egzamin z ubezpieczeń
wczoraj się cieszyłam bo miałam sluz z nitkami krwi a dzis nic ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:42
-
justi:: wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/6758d30853abffaa
O chyba jest fotka
zrób bete i prgesteronjusti::, nowatorka, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
justi:: wrote:Tak zrobie,ale sie boje ze to krwawienie to polecialo a test jeszcze pokazuje ciaze ktorej juz nie ma....
-
Ale dziś dzień, masakra
rypnęłam się w pracy a poprawa mojego błędu zajęła mi 3 godziny!!!
Jutro mam drugie podejście do poradni ginekologiczno-onkologicznej, mam nadzieję że już wszyscy powracali z urlopu.
Justi, jest druga krecha, widać wyraźnie
Aniu, może jak wspomniałaś na forum o @ to ją wywołasz? Oby się udało bo widzę że na nią czekaszjusti:: lubi tę wiadomość
-
justi:: wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/6758d30853abffaa
O chyba jest fotka
Kurczę, mam dwie córki. I przy żadnej ciąży nie widziałam u siebie takiej krechy wyraźnej.
Mimo to, jeszcze nie gratuluję, zrób test z krwi, ja zawsze testy płytkowe traktowałam jak sygnał, pewność czułam po testach z krwi. Także czekamy na wieści i powodzenia -
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Witam się w Nowym cyklu
Manabu synek na pewno zrozumie wiadomo ż jest Ci smutno ale lepiej zostać faktycznie
Zgredk łoo matko biedactwo ten sezon grypowy jest najgorszy -
hello dziewuszki!
Manabu- ojej, wspolczuje strasznie tego szpitalaale co zrobic. a moze wyprawicie sobie pozniej urodzinki, jak juz wyjdziesz? Synek z drugich urodzin na pewno bedzie sie cieszyl
Ania- gratki @! to teraz jaki nastepny krok?
Justi- no krecha jak nic! niesmialo gratulujeale beta nie zaszkodzi
Nowatorka- a jak Ty sie czujesz?
Ja w tym cyklu lece "na krokodyla"moj maz poczul wyzwanie i mnie maltretuje. czy chora, czy zdechnieta, łatanko musi byc. a mialam cytologie robic. myslicie, ze moge po owulacji zrobic?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
choco wrote:Ehhhhhh
jutrzejszy transfer prawdopodobnie odwołany. Jest mniej niż 5% szans że się odbędzie. Jest dużo odprysków co kolwiek to znaczy, i marne szanse że dotrwają do jutra.
Wróżko - następny krok HSG 24/25 lutego
no i jak dobrze pójdzie nastepny cykl IUI