My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:Aniu, zalazki zębów są widoczne, natomiast nie spieszy im sie z wyjściem. Pediatra oglądała i niby mówiła, ze spokojnie do roku wyjdą. Ale to takie dziwne, ze prawie 10 msc i bez zębów.
Choco, trzymam kciuki nadalmarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa nie martw się, wyjdą
Ale może być ze będzie brakować zębów. Mój Filip nie ma jednej górnej dwójki. Nie miał mlecznej teraz nie ma stałej, chociaż stomatolog mnie uspokajala ze powinna się pojawic.
Choco kciuki dalej zacisniete.choco lubi tę wiadomość
-
Mona a na zdjeciu zawiąki na jedynke sa ??
ja np nie mam zawazaek na dwójkii wogóle ich nie mam ale mam mleczna trójke do tej pory
-
Mona, a panoramę zębów robiliście? Bo ja do 27 lat miałam mleczna trójkę bo dwójka trójki zatrzymała sie w podniebieniu. Potem chirurgia szczękowa, wyciąganie zęba do łuku
mowię Ci, ból jak cholera, a zwłaszcza przy comiesięcznych zmianach ligatur u ortodonty.
Nie życzę nikomu... Misi@ Ciebie niestety to czeka, bidulko, ale da sie przeżyć -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja do 28 roku zycia mialam mlecznego zeba 3 dolna a obok wyrosla mi stala 3i strasznie pokrzywilo mi to zgryz dodatkowwo nie mam wogole stalych 4. bez ortodonty sie nie obeszlo. takie zycie ale dalo rade bol bolem ale idzie to zniescSTART 2014 ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzwoniłam do kliniki. Mamy 3 zarodki. Nie są idealne ale też nie najgorsze (nie mam pojęcia jakiej klasy, z nerwów zapomniałam spytać). Jeśli się nie rozmyślą i nie przestaną rozwijać to transfer w czwartek. Hmmmm ja to bym chciała dwa dostać, ale powiedzieli że za młoda jestem.
nowatorka, Mona_M, manabu, zizia_a, marzusiax, Izoleccc, LaRa, marissith, Krokodylica, Blondik, Katjaa, justta, zgredka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************