My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej I jaa sie witam sobotnie:-) I tez przy ince:-) milego dnia u nass sloneczko swieci I ptaszki spiewaja:-) wiosnaaaaa.....
Bylam dzisiaj w aptece wykupic recepte mezowi I kur...kupilam sikanca.....nie wiem po co...niee powiedzislam Pa
wlowi...Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
choco wrote:Dzień dobry
u mnie za oknem szaro, buro i ponuro
nic się nie chce. Leżę przed TV w piżamie.
tez siedze po d kołderka
-
Inka jest bardzo zdrowa z tego co wyczytałam,ja to inke pamiętam za dzieciństwa,dziadek zawsze se robił w takim dużym garnuszku i se odstawiał pózniej a ja ukradkiem podpijałam bo mi sie pić chciało jak wracałam z dworu hihi
Takie smaki z dzieciństwa hehKaśka28, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Justi fajnie miec takie wspomnienia:-)ja pamietam jak dziadzia nas za nogi llapal I ciagnal do siebie. Chodzilismy naa czworakach za a on lapal za nogi I nie dal nam odejsc potrafil nas tak pol godziny ciagac a ile sniechu przy tym bylo:-)wspomnienia bezcenne
justi::, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, dzis wróciłam wyjazd zaliczam do udanych ale nigdy wcześniej nie miałam takich akcji!
Masakra! Ale mimo wszystko...
Oczy nacieszone widokiem tatr, łakomstwo zaspokojone osypkami, i dupcia wymoczona w termachDzis mam 13dc cyklu, a wiec zaczynamy!
Przepraszam ale nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić.
Miłego wieczorku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 19:43
WróżkaZielona, choco, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
manabu wrote:Ja też już nie śpię, o szóstej rano nas tu budzą...
Mnie odrzucał zapach kawy, dopiero niedawno znów mogłam ją wypić (baaardzo słabą i z mlekiem). A wcześniej nie mogłam żyć bez kawy.
Zupełnie jak u mnie, ja od niedawna pije lekką inke
Pije też orkiszowa ale nie jest jakoś super smaczna
-
Witajcie. Widze ze wczoraj byl leniowaty dzien
u nas bylo ladne sloneczko, jezdzilismy w poszukiwaniu mebli. Ja oczywiscie spac nie moge a potem w dzien padam
A moj piesek wlasnie probuje wykopac dol w lozku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 04:36
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Kawa orkiszowa też jest super, to znaczy ta inka w saszetkach z orkiszem
Pyszna z miodem i mlekiem.
Ja sobie leżę, czuję się już od środy dobrze, ale wypuścić mnie nie chcą, bo samopoczucie samopoczuciem, ale wyniki złe...
PS. Dziś mamy w szpitalu kawę zbożowąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 08:09
justi:: lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
ja dziś z rana ogladałąm filmiki na FB i traiłam na jeden kóry mi przypomniał naszą pogawędke os exie w pociagu hahah można taki patent wykorzystać ..usmiałam się
https://www.facebook.com/PolskieSlowkaElo/videos/641616862642847/ -
Hej Laseczki. Kilka dni temu siostra mi powiedziała że jej przyjaciółka jest w ciąży. Bardzo szybko zaszła a bała się że trochę jej się zejdzie bo ma tarczyce wyciętą i ciągłe wahania poziomu hormonów. Ucieszyłam się i tylko odrobinkę było mi przykro że ja nie mam takiego szczęścia. A dziś mi siostra powiedziała że ona też jest w ciąży... Tylko nie wiedziała jak mi to powiedzieć... Ehhh i co mam się nie cieszyć... Pewnie że się cieszę jak cholera... Jest na dupku bo miała krwawienie i ciągle boli ją brzuch to się martwię żeby wszystko było dobrze. To totalna wpadka, zaszła bo jej się cykl rozregulował po tabletce 72 h. Powiedzcie gdzie tu sprawiedliwość ona nie chciała a ma a ja walczę prawie 4 lata i co.... Będę teraz patrzeć jak z dnia na dzień rośnie jej brzuch. Nie mogę jej unikać... Mieszkamy w jednym domu. I ciągle w głowie się modlę żeby wszystko było u niej dobrze.
Przepraszam dziewczyny ale posypałam się całkiemchyba rezygnuję ze starań, nie mam już siły.
A jeszcze mądre wymyśliły z mamą że mi powiedzą po transferze, że teraz to obie w ciąży jesteśmy... Taaa tylko tranferu nie było, plan nie wypalił...
**********************Gang 18+***********************