My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Kasiu trzymam kciuki za pozytywny wynik
co do opisu to troche mnie uspokoiłaś .. choć wg mnie to włąsne w kierunku astmy/ alergii bym szła ..bo pracuje jako stolarz na pile ..i oczywiście nie zakłądaja masek
Dziekuje za kciuki:D przydadza sie:D
ja trzymam kciuki za was:DAnia_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ehh wiem panikar jestem ..
ale jak słysze jak on kaszle to az mnie dreszcz przechodzi
Mari jak tam ??
Kasiu kiedy testujesz ??
Justi gratulacje pecherzyk zazwyczaj jest widoczny przy becie powyzej 1000zrób bete i progesteron ze wzgledu na te krwawienia
marissith lubi tę wiadomość
-
ja chciamal testowac 23go lutego czyli we wtorek bedzie to 12 dzien po inseminacji wtedy wiem ze jeden pecherzyk pekl w tym dniu a drugi strzelil nastepnego dnia max 2 dni po ...myslicie ze bedzie juz cos wiadomo w krwi?lekarz kazal testowac dopiero 3 go marca ale ja 26 lutego mam zaplanowany lot do angli i musze wiedziec wczesniej zeby nie narazac sie bez potzrebyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
zazwyczaj 12 dpi wychodza z krwi ..na NB dziewczyny wtdedy najwczesniej robią
ae tez moze byc jeszcze nie wiarygidnyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 18:24
-
no wlasnie tak tez mysle ze jesli ma cos z tego byc to bedzie juz iwadomo z krwi:D takze byleby do wtorku:D
chocaz zaraz po insemce nie umialam sie tego terminu doczekac a teraz im blizej terminu tym wieszy stres...Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:no wlasnie tak tez mysle ze jesli ma cos z tego byc to bedzie juz iwadomo z krwi:D takze byleby do wtorku:D
chocaz zaraz po insemce nie umialam sie tego terminu doczekac a teraz im blizej terminu tym wieszy stres...ja trzymam mega mocno kciuki
ja się dziwie ze wytrzymalłam do 15 dpiKaśka28 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:rozumiem
ja trzymam mega mocno kciuki
ja się dziwie ze wytrzymalłam do 15 dpi
ooooo matko!!!! tak dlugo!!! no jak tak teraz mysle to moze tez bym poczekala na ten marzec bo nie mam testow w domu a i laboratotium daleko:D ale ja musze wiedziec przed piatkiem:DAnia_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:ooooo matko!!!! tak dlugo!!! no jak tak teraz mysle to moze tez bym poczekala na ten marzec bo nie mam testow w domu a i laboratotium daleko:D ale ja musze wiedziec przed piatkiem:D
i z racji tego iż spadek byl 10 dpo to stwierdiłąm ze jesli wtedy było zagniezdzenie to po 48h dopeiro bedzie widoczne to we krwi
a dwa nie czułam się inaczej i zakładałam że sie nie udało wiec czekałam na @
-
Ja co prawda tez czuje sie normalnie chociaz wczoaj ciagnelo mnie z prawej strony tak jakby jajnik jak chodzilam, od wczoraj bola mnie sutki i dwa dni temu mialam zawroty glowy ale nie wiem o ile to wyimaginowane objawy a o ile prawdziweDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ja co prawda tez czuje sie normalnie chociaz wczoaj ciagnelo mnie z prawej strony tak jakby jajnik jak chodzilam, od wczoraj bola mnie sutki i dwa dni temu mialam zawroty glowy ale nie wiem o ile to wyimaginowane objawy a o ile prawdziwe
i jedyne co mnie zdziwiło .. i co dało mi jakas iskierke nadziei to to ze czułm inne zapachy którcych normlanie nie czułam
co do bolu piersi to nie czulam nic ..
wiec mam nadzieje ze u ciebie to dobry objaw -
kilka dni temu musialam umyc lodowke bo czulam dziwny zapach...ahhhh nie chce sie wkrecac...bo nie wiem na ile to wszystko prawda a na ile wytwo mojej wyobrazni ale cycki mnie bola to na bank hehe
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
A ja nie czulam i nie czuje zadnych zapachow mocniej
jedyne co to dezodorant mnie drazni.
A tak wogole to witam w sobotkeobudzilam sie o ktorej sie obudzilam i nie wiem co Ze soba zrobic bo wszyscy spia lacznie z moim psem
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChoć mam nadzieję, że wszystko się ułoży ;*
Asiula co u Ciebie? Jak się czujesz?
Aniu Twój Michał może rzeczywiście mieć astmę. U nas w rodzinie to częste i właśnie tak się objawami. A on pracuje w stolarni to zapylenie jest spore ;(
Trzymam za Was wszystkich kciuki :* -
Hej kochane
Konwalianka jak tak chłopcy ??
Manbu jak zdrówko ??
Misi@ jak tam Antoś ??
Asiula przywołuje Cie
Mona ??
ja dziś mam jakis durny dzień płacz mam na wierzchu .. -
Sobotnie,sobotnie.....
A ja jestem dziwnie spokojna,wyciszona,nic mnie nie rusza a znatury nerwus ze mnie i awanturnik hihi
Chyba ciśnienie jakieś takie też.......
Rzekłabym nostalgicznie nawet......
Miłej soboty kochaneAnia_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nie no troche się uspokoiłam
ale tak ogólnie ta pogoda jakoś źle na mnei wpływa plus brak kasy
zawsze mam płacz na wierzchu jak mi brakuje kasy