My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy uprawialismy seks w aucie i na masce... A zza krzaków wędkarz wyszedł... na szczęście był już finał
Mona bardzo się cieszę, że wracacie do starań wiesz że życzę ci- wam jak najlepiej
Wróżka Ty aparatko... mi testy pokazały 3 dni temu ovu a dopiero dziś mi się szyjka otworzyła i "gluty" śluzu rozciagliwego lecą... przepraszam za doslownosc...
A o HSg pomyślę w miarę szybko... Aniu tak nam powiedzieli w klinice że aż 3 m-ce trzeba czekać...Mona_M, WróżkaZielona, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Nie żebyśmy świętoszkami byli, bo my też się sexiliśmy w aucie, ale to jak młodzi byliśmy i nie mieliśmy spokojnego lokum pamiętam że raz się wymknęliśmy z urodzin babci, poszliśmy na stryszek obory i tam na sianku był szybki numerek
Katjaa, wykorzystasz moment?
Wróżka dobrze że się nie poddałaś i znalazłaś winowajcę jednej kreskiWróżkaZielona, Krokodylica, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Hehe
A my kiedyś jakoś tak spontanicznie skręciliśmy na budowe która akurat była po drodze a że bylo po 18 nikogo nie bylo ale brama byla otwarta wiec wjechalismy tam w jakis zakątek no i po wszystkim se wyjeżdzamy a tam brama zamknieta,jeny w jaką ja panike wpadłam staliśmy chyba z 10min wkońcu podszedl jakis chyba stróż i niby nie wie o co chodzi.....mój noo panie otwórz odwdzięcze sie i jak otworzył tak nic nie dostał i pojechaliśmy,napewno widzial i polazl za nami i po zlosci nam zamknął,dobrze ze chociaz tylko w aucie to robilismy, bo by miał niezłe kino.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 18:51
zizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nowatorka etam za stara
Aa wygoda wygrała,no właśnie aż ja nie pamiętam kiedy to robiliśmy se jakiś wieczór winko właśnie szampanik truskaweczki,aż zatęskniłam za tym trzeba bedzie cos ogarnąć.
Katiaa oj to przykro ale noc cała jeszcze,może drugi raz sie skusi w nocy..... -
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Katjs nie zalamuj sie!!! Bierz byka za rogi zbalamuc go uzyj babskich sztucczek albo wez go w nocy z zaskoczenia!!! Nie poddawaj sie!!!
Myszka chodzi ci o ten pecherzyk zolciowy? No to od zawsze mnie czasem tak kluje, nue czesto ale czasem jak zlapie to jest ro b denerwujace kilka dni temu tez mnie tak klul przrz jakies pol godz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 21:30
-
ja kiedyś postanowilam że mojego obudzę lodzikiem, podobało mu się, tylko że... w trakcie lodzika stwierdził że mu się siku chce wstał, poleciał i wrócił taki rozanielony, ale... mi jakoś ochota przeszła
Teraz się z tego śmieję, ale miałam na niego focha o to że zepsuł mi moją fantazję, no ale z fizjologią chyba jeszcze nikt nie wygrał
Nowatorka, to tak delikatnie jeszcze masz, mój wczoraj chodził zgięty , dyszał tak ciężko, 3 tabletki nospy wziął a i tak z godzinę go trzymałoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 21:48
zizia_a, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Hihi
Propo lodzików,moja koleżanka opowiadała mi kiedyś że robiła lodzika swojemu i podczas Wytrysku jakoś tak zrobiła że pociągnęla że sperma wyleciała troszke przez nos.
Jak ona to zrobiła to nie wiem ale musiało komicznie wyglądać.
Taa ja to tylko jak rzuce hasło małe lizanko nie trzeba długo czekać aby ściągnął gacie hihi ale pewno plubią to tak samo jak my lubimy jak gmerają jezykiem po naszej małej hihizizia_a lubi tę wiadomość
-
Lara ja mierzyłam zwykłym rtęciowym, pod językiem, i dobrze mi pokazywał wzrost temp i owulację.
Jaaa! Jaaa wiem co to seks!!!
Mojemu to się zawsze chce.
My testowaliśmy wszystkie auta wczesniejsze, tych co mamy teraz nie.
Kamila współczuję grypy!
-
No to mojemu ostatnio właściwie w ogóle się nie chce... Ale w sumie to ja mu się nie dziwię.
A moja ulubiona pozycja ostatnimi czasy? Na fotelu ginekologicznymzizia_a, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Hej,
Mojemu tez sie chce, najlepiej cały czas, a u mnie nie dość ze Sahara totalna to i ochoty nie ma
Czasami musże sie zmuszać
Termometr zamówiony, wiec czekam i mierzymy.
Aaaa mała sie obudziła po 5 wiec dzien będzie dllllugi.
Miłego poniedziałkuzizia_a lubi tę wiadomość