My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No u mnie to podobnie wyglada aale jakby bylo raz na tydzien bylabym w 7niebie...u nas czasami jest raz na cykl...ale zas jak tak dluzej niema nic to jak zaczniemy to kilka dni z rzzeduDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nowatorka wrote:No pewnie ze ma znaczenie. Plemniory musza miec rownie pochyla jak po zjezdzalni zeby sie dostac do celu poduszka pod dupencje i nogi do gory i tak z 10 min przynajmniej
Nowatorka i Ty tak robiłaś?nowatorka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Katja ja bym zrobiła to HSG równolegle z badaniem nasienia. Bo może być problem w obu przypadkach i stracicie kolejny rok albo i więcej. Najpierw jedno badanie i leczenie później kilka miesięcy prób i znowu szukanie? Tym bardziej że miałaś mięśniaki, nie wiadomo czy nie przytkały Ci jajowodów, ale to tylko moja osobista opinia, lekarzem nie jestem.**********************Gang 18+***********************
-
Mona_M wrote:Ania u mnie nic ciekawego. Jutro odstawiam dupka i czekam na @
Katja ja mam podobne zdane do Choco , plus jakoś troche dla mne przesada jest czekanie 3 miesiecy od brania antybiotyku , nie wiem jaki to musiałby być antybiotyk zeby wybić w pień plemniki, plemniki tworza sie kazdego dnia nowe fakt trwa to 72 dni ale czy az tyle potrzeba od badania , nawet w skazaniach jest czy w ciagu ostatniego tygodnia mezczyzna miał temperature i tyle .. jesli mial to wtedy przekładaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 09:11
-
Asiula86 wrote:Nowatorka i Ty tak robiłaś?
A dzisiaj mi sie snilo ze bylismy bogaci i wynajelismy pokoj spa w mega hotelu ze swieczkami i jaccuzi i robilismy to czego lekarz zabronil ehh fajny sen ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 10:13
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tak,ponoć pomaga pupa w góre aby plemniki poopłyneły własnie jak po zjeżdżalni
Aa my ostatnio jakoś tak skończyliśmy na krześle........;p aa nieraz przydaje sie odmiana,dodaje pikanteri.
Fantazje nie są złe
A ja bym chciala np gdzies w zaciszu przed autem....a raczej na aucie hihi -
justi:: wrote:Na masce albo oparci o auto....
Aa i to i to
Idzie wiosna może trzeba bedzie fantazje zrealizować heh
Tylko uważaj bo za to są mandaty No ale należy podążać za fantazjami, choćby przyszło za nie płacić
Dziś jadę poszukać tego termometru, już widzę te oczyyyyyyyyyyy hihihi
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 12:32
-
Grypa ale tak chora dawno nie byłam,w nocy ciężko bylo mi zbić temp. ponad 39stopni przez 2h. Dzis gorączki juz nie mam, ale gardlo mi "puchnie" mam problemy z słuchem i jedzenie Leżę słaba w łóżku, mam nadzieję ze nie bedzie to mialo wpływu na owulacje...
-
Kamila to jest grypa typu B
Moje dziecko bylo w szpitalu objawy identyko,nie mozna zbic gorączki,mega oslabienie itd,lekarz i antybiotyk.
Zycze zdrowia
Tak?mandat?
Ooo ale nic zlego nie robimy,nawet w lesie czy cos?
-dostalem mandat
-za co
-za sex w lesie
;p -
Justi, jest przepis, mogą dać mandat, nie muszą...
"Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany."
A publicznie to nawet na swoim własnym nieosłoniętym balkonie
A mój małż biedak wczoraj chorował, myślałam że go do szpitala będę wiozła atak woreczka miał, jeszcze go pobolewa -
justi:: wrote:Na masce albo oparci o auto....
Aa i to i to
Idzie wiosna może trzeba bedzie fantazje zrealizować hehWróżkaZielona, zizia_a lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
hej hej!
widze seksualne tematy na tapecie ja to Wam powiem, ze chyba starosc, bo seksy mnie juz niespecjalnie kreca wole sie poprzytulac, czy porozmawiac noca. moje libido maniunie. a robic dzieciaka trzeba! w ostatnie dni moj mnie przyatakowuje jak juz spie, a tak nie lubie, bo czuje sie zdechnieta i nie mam weny i tylko spac mi sie chce dalej
a odnosnie testow owulacyjnych. nasikalam dzisiaj, pacze, pacze, a tu jedna krecha jak nic, chociaz juz dzisiaj cos powinno byc. juz sie zalamalam prawie, dupa nie owulacja bedzie. a pozniej mysle sobie, kuzwa- lipny test, biere drugi. i na tym drugim rach ciach i druga krecha jak nic wyszla. okazalo sie, ze za pierwszym razem siknelam na ciazowy. tadaaaam!
kamien z serca. moze jednak bedzie ta owulacja
Kamila- noszz, mamy identyko! mnie wczoraj zlapal mega katar, gardlo i ogolne rozbicie i to w okresie okoloowulacyjnym! no nic tylko sobie w leb strzelic! zdrowka Ci zycze! i oby owulacja byla normalnie
takze seksy prokreacyjne dzisiaj beda tylko. ble.
Krokodylica, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Hehe Lara... gdzie po oazie zaspokojenia można się spieszyć... zwłaszcza że ma się tę rozkosz raz na jakiś czas...
Mona przepraszam że pytam ale będziecie się starać jeszcze?
Asiulka :*
Kamila ale jaki wirus? Dróg górnych czy dolnych???nowatorka, zizia_a lubią tę wiadomość