My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow Ania 84 jaka piękna wiedza aż chyba do cna ale rozumiem że to siłą rzeczy jeśli siedzi sie w tym temacie,po tym co opowiedzialas mam wrazenie ze plemniki jakby byly istotą samożyjącą i rozumną heh
No w końcu sie uda..........
Wesołych Świąt dziewczyny,smacznego jajka i mokrego dyngusa no ii oby nam sie............. -
marzusiax wrote:Właśnie troszke mi się to dziwne wydawało. Przecież wystarczy jeden plemnik i jest szansa na ciąże. Takie podejście lekarzy potrafi bardzo namieszać w głowie
-
Justi to fakt jak przez 2 lata czlowiek mysli o znalezieniu choc jednego plemnika to jednak sila rzeczy to wszysko kreci sue wokol tego
Wszystkiego dobrego w czasie swiat i niech was zleja w dyngusa.justi:: lubi tę wiadomość
-
Jutro z rana, bez gadania,
bierz się do jaj malowania.
Maluj wszystkie, bez wyjątku
i te z majtek i te z wrzątku.
Pogodnych świąt Wam życzę!!!
A no i melduję że @ z namichoco, Kaśka28, zizia_a, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z okazji Wielkanocy pragnę Wam życzyć wszystkiego, czego sobie zapragniecie , ale przede wszystkim, żeby nie zabrakło Wam zdrowia, pieniędzy, miłości, prawdziwych przyjaciół, a także pysznej babki, dobrego jajka, udanego mazurka... Wesołego Alleluja!
Anuśka, WróżkaZielona, zizia_a, choco, Katjaa, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt!
Anuśka, WróżkaZielona, zizia_a, choco, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
nick nieaktualnyZdrowych , pogodnych Świąt pełnych nadziei , miłości i wiary . Smacznego jajka,radosnego wiosennego nastroju , serdecznych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół . Wesołego Alleluja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 21:07
WróżkaZielona, zizia_a, Anuśka, choco, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zdrowych spokojnych i na full wypasie swiat
Najedzcie się upijcie a pozniej bierzemy sie za odchudzanie poprzez stukanie o jajeczka te miedzy nogamiWróżkaZielona, Kaśka28, zizia_a, Anuśka, choco, Katjaa, LaRa, Izoleccc, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
ja całe świeta i przed w begu wczoraj zostałam mama ... co prawda chrzestna ale mój chrześniak jest cudowny i juz wiem że jak nie bedziemy mieli dzieci to ten panicz będzie moim ulubiencem
zakochana jestem w Nimzizia_a, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki. Ja też w biegu i nawet życzeń wam nie złożyłam. Więc takie spóźnione przesyłam, smacznego jajka i żebyście się nie przejedli
U mnie razem ze świętami przyszła wiosna na reszcie.
Też prawdopodobnie zostanę matką chrzestną Tadeusza (tak roboczo nazywam fasolka siostry, choć ona upiera się że dziewczynka będzie).Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 13:48
Ania_84, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************