My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha Aniu jakas dziewczyna sie mnie pytala o ostrave odpisalam jej dosyc szczegolowo mysle ale juz mi nie odpisala wiec nie wiem czy wszytkiego sie dowiedxiala
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:krokodylica a iludniowe cykle masz? ze piszez ze dopiero 34dc? sikaj bo ciekawosc mnie zjada:D
U mnie jak w toto lotku, niby mam pco, cykle długie i nieregularne. Ostatnio dobilam do 58dc.
No ale sikłam za Waszą namową i tak jak sądziłam - negatyw. -
Katjaa u mojego M czasem bywało galaretowato, zauważyłam ze grudki były zazwyczaj po większej przerwie z bo u mnie @ jest dość długo.
Ania_84 ma racje mężczyźni tez powinni brac kwas foliowy
Zdrowa dieta, ruch moim zdaniem wypływa na jakość spermuszki
Dopisuje sie...mnie tez nic sie nie chce, mogłabym tylko spaćAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:U mnie jak w toto lotku, niby mam pco, cykle długie i nieregularne. Ostatnio dobilam do 58dc.
No ale sikłam za Waszą namową i tak jak sądziłam - negatyw.
wiesz co
Kamil widze ze swieta nas rozleniwiły
ja w szoku mojemu chyba serio testosteron poszedł w góre
od wczoraj przerabiamy ksiazeczki Powedziec i rozmawiac i sami nie mozemy wyjsc z podziwu jak daleko w tyle jest Polska z tematem dawstwa -
jest jest jest!!!!!!! chyba dawno taka szcesliwa nie bylam dostajac @!!!!!!!! pojde na laparo pojde na laparo pojde na laparo:D:D:D:D:D a potem bedzie wszytko jasne!!!! :D:D:D:D i szanse na IUI:D:D:D:D
Ania_84, Katjaa, choco, zizia_a, Izoleccc lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:jest jest jest!!!!!!! chyba dawno taka szcesliwa nie bylam dostajac @!!!!!!!! pojde na laparo pojde na laparo pojde na laparo:D:D:D:D:D a potem bedzie wszytko jasne!!!! :D:D:D:D i szanse na IUI:D:D:D:D
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
hahahahah Ania ty to zawsze znajdziesz cos odpowiedniego:D kolejne takie zdjecie poprosze pod moja info o zafasolkowaniu:D
jestem pelna nadziei ze bedzie to juz niedlugo a napewno do konca roku:DWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 19:51
Ania_84, zizia_a lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hahahahah Ania ty to zawsze znajdziesz cos odpowiedniego:D kolejne takie zdjecie poprosze pod moja info o zafasolkowaniu:D
-
No ja mysle:D:D:D:D:D
ide do sklepu po winko chyba hehehe trzeba to uczcic:DWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 19:53
Ania_84, zizia_a, Izoleccc lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:No ja mysle:D:D:D:D:D
ide do sklepu po winko chyba hehehe trzeba to uczcic:DAsiula86, choco, zizia_a, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja mam umowione winożłopanie z mężem za jakies 10 min ;P
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:moge sie dolaczyc? bo moj nie pije wiec nie bede sama (przynajmnije nikt mi alkoholizmu nie zarzuci:D)
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Ja się własnie wkurzam bo nasz dawca ktorego upatrzylismy poki co nie ma zapasów musze do nich napisac czy ma zdeklarowane oddawanie cyklczne
bo jak nie to musimy szukac dalej -
Ja się własnie wkurzam bo nasz dawca ktorego upatrzylismy poki co nie ma zapasów musze do nich napisac czy ma zdeklarowane oddawanie cyklczne
bo jak nie to musimy szukac dalej -
Kaśka28 wrote:Aniu a jak u was wyglada szukanie dawcy? macie zdjecia? bo powiem szczerze w tych czechac to chyba wielka lipa...
My jak tetaz due nie uda decudujemy sie na ivf a wtedy mamy upatrzonego dawce z cyrosa tam jest juz o wiele więcej info jest zdj z dziecinstwa opis rodziny do dwoch pokolen wstecz jesli dawca jest nieanonimowyjest możliwość skontaltowania sie w przyszlosci jest możliwość podgladu czy ma juz dzieci czy urodzily sie i gdzie dzueci z jego nasienia ale to niestety kosztuje my jak podluczylismy to sama jedna slomka kosztowala by nas okolo 2-3 tys -
YHY czyli jesli chodzi o IUI to tak samo w PL jak w Czechach chociaz tyle:D sama sie zastanawiam co teaz robic ale wiem napewno ze chcemy probowac IUI na in vitro mamy jeszcze czas:D
zastanawiam sie (jesli bedzie wszytko ok po laparo) czy dalej probowac w czechch czy strtowa gdzies tu...co byscie mi doradzaly? mieszkam na granicy wojewodztw opolskiego i ślaskiego..wiec wszedzie daleko (do ostravy najblizej) ale jesli ma bys skuteczniej to mozemy rozwazyc nawet WarszaweDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Co do iui to nie ma znaczenia w novum np iui jest dosc olewkowo traltowane
My więcej niz 2 iui nie zrobimy od razu zbieramy na ivf teraz podchodzimy tylko dlatego ze pierwsze iui zaskoczylo jednak jsk patrze na statystyki na aidkach to rzadko kiedy iui udaje sie za pierszym czy drugim razem sporo dziewczyn jesy po 6 iui i ivf my podjelismy decyzje ze robiac 4 iui wydamy 6 tys a gwarancji nie ma wiec wole jednak ivf i ewentualnie miec możliwość rodzeństwa z tego samego dawcy