My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania rozumiem cie:D ale my decydowalismy probowac IUI dopoki kasiory nam starczy mamy jeszcze na 4 proby (bylam za granica w pracy polowa kasy poszla na dlugi a reszta zostala na IUI) jesli sie nie bedzie udawalo dlugo to znowu za rok dwa na wakacje pojade do pracy za granice i zarobi na IFV:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ja od 9 byłam u chrześniaka wybawiłam się z nim
teraz czas na pracę
Kuba12, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Dzień dobry dzień dobry
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu też tak odebrałam przywitanie Mony
Mona witaj Słoneczko :*
dziewuszki czy któraś z was dawała swojemu MACE na zwiększenie libido??? Niby dużo osób poleca ale jakoś obcym nie ufam... Bo poszukuje coś co sprawi, że mój będzie chciał często... bardzo często... -
Katjaa wrote:Aniu też tak odebrałam przywitanie Mony
dziewuszki czy któraś z was dawała swojemu MACE na zwiększenie libido??? Niby dużo osób poleca ale jakoś obcym nie ufam... Bo poszukuje coś co sprawi, że mój będzie chciał często... bardzo często...Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ulalala jak powiało optymizmem i taka "świeżościa"
Niestety ani u mnie optymizmu ani świeżości za to katar jak ta lala ;P wyszło mi mycie okien bokiem ;/
Za to wyliczyłam sobie cykle i pierwszy dzień @ wypada mi dokładnie w dniu wyjazdu juhu trzeba przykombinować -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mojemu po niek zwiekszyla się tylko objętość nasienia co do libido hmmm jakos Specjalnie nie zsuwazylam ale u nas byl problem z niskim estradiolem i testosteron
A przez te głupie papierosy może mieć mniejsze libido?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 12:49
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Aniu też tak odebrałam przywitanie Mony
dziewuszki czy któraś z was dawała swojemu MACE na zwiększenie libido??? Niby dużo osób poleca ale jakoś obcym nie ufam... Bo poszukuje coś co sprawi, że mój będzie chciał często... bardzo często...Katjaa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Ktja tu nie ma odpowiedzi jednoznacznej
na jednego działaja orzechy brazylijskie, na drugiego maca, na innych androwit, wazne zeby bylo duzo cynku i selenu oraz larginyny
my np dostalismy w saszetkach ezerex ..ale czy to zwieksza az tak popaed raczej nie ..
mój np nawet po testosteronie ni ema takiego pociagu masakrycznego
czy paierosy moga wplynac ... raczej watpie bardziej na jakos nasienia .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Marris to lekarz Wam wyznaczył kiedy by się udało? Przepraszam że pytam ale to było tak dawno hehe bo przecież Ninka już na świecie
-
nick nieaktualnymarissith wrote:tak, wszystko było rozpisane, o której zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków, o której masakra, bo zazwyczaj nam się nie chciało a trzeba było...
Aniu... cena niezła tego ezerexu... najgorsze jest to ze w tym moim durnym województwie ani badań nie ma gdzie zrobić ani porządnego lekarza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 14:20
-
Katja zróbcie podstawowe hormony
FSH,LH, testosteron, Estradiol - da Wam troche odpowiedzi czy to andropauzaKatjaa lubi tę wiadomość
-
justi: moja znajoma brała acard taka niska specjalna dawka aby zapobiedz ewentualnemu poronieniu w obecnej chwili jest na początku 3 trymestru
Tez sie zastanawiałam nad tym
Katjaa odnośnie macy piłam z moimWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 19:20