My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
taak,czasem sie przydaje take odspaniecie,ja to ostatnio tez wole zacisze tyle ze ja to chyba nie doszlam po poronieniu tzn staram sie wlasnie nie odsapywac bo to zle dziala na myslenie.....ale w dupie to mam wlasnie bede siedziec ii teżż odsapywać no.
-
ale wiecie co,niby selekcja naturalna,to jak to jest że kobiety co załóżmy mają diagnoze lub rozpoczyna im sie poronienie,no i dostają tabletki od tego 4,5tc no i biorą i to pomaga czasem i dzieci rodzą sie zdrowe,a przecież gdyby nie wzięły tabletek możemy założyć że poroniły by-czyli tak zwana selekcja-napewno zarodek miał wady,
chodzi mi o to że gdyby nie wzieły tabletek może poroniły by i wtedy by sie mówiło żę miało wady a tak podtrzymywana jest ciążą no i dzieciątko zdrowe jest
to wychodzi na to że poronione dziecię nie zawsze to selekcja chorego zarodka
ja sie zastanawiam czy moje było zdrowe tylko poprostu może gdybym wzieła tabletki szybko na podtrzymanie urodziłabym..... -
nick nieaktualnyJusti ja acard bralam przez cały czas przed ciążą - jakieś 3 cykle i potem do końca 2 trymestru. Do tego luteina, dufaston i sterydy. Wszystko na podtrzymanie ciąży.
Przepraszam dziewczyny, że się nie odzywam ale mlody daje ostro w kość. Od niedzieli rozsypal namm się plan dnia. Obecnie walczę żeby przywrócić spanie w dzień. Masakra powiem wam. Na szczęście dzisiaj byliśmy u pediatry, Tomcio jest zdrowy i ładnie rośnie.Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszk@ wrote:Witam się poświątecznie i niecierpliwie oczekuję weekendu... zamierzam odespać świąteczne trudy.
Katjaa, maraton wrocławski?
Hej wszystkim
Justi ja nie wiem co sądzić o tym lekach bo nigdy nie brałam moja pierwsza ciąża przebiegła bez problemów a teraz to chodzaca 10 letnia Gadula, a niestety nie jest mi narazie dane mieć drugie.
Kamila dzięki :*
Aniu dziękuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 07:36
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa brałam acard do owulacji, zapewne poprawił mi endometrium. Czy to pomogło w zajściu, nie wiem bo stawiam jednak na CLO.
Teraz też będę brała acard, a lekarza tylko o tym poinformuję, że biorę. I zapewne będe brała do końca 2 trymestru dla pewności. Oczywiście o ile uda mi się zajść.
Justi - brutalna prawda jest taka, że jak jest gdzies tam na górze pisane, że masz stracić dziecko to stracisz i może to się zdarzyc na każdym etapie. A im późniejszy etap tym bardziej boli. Nigdy do końca nie wiadomo co się stanie.
Ja się już chyba pogodziłam ze stratą. I mam nadzieję, że już się to nie powtórzy, że do 3 razy sztuka. Wolę, wcale nie zajść niż stracić.Kasienka1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Ja też póki co wierzę dopóki jest daleko koło sierpnia inaczej będę gadala
-
nick nieaktualny
-
Wpadka to byłby najlepszy prezent. Ironia losu co? Kiedyś, dawno jak mi się @ zpoznila to myślałam,ze zejde. Jakbym wtedy wiedziała... Polak,
Polka mądra po szkodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 10:06
Mona_M, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny