My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:Dzień Dobry e poniedziałek
Wyspane? :p
Nie chce mi sie w tel lustrowac google i zapytam Was bo wszystkie w temacie jesteście
Czy choroba i antybiotyk może przesunąć owulacje?
Bralam antybiotyk po 22 marca.. Ovu mi pokazuje ze powinnam teraz miec dni płodne ale testy owu daja twardo jedna kreche...
Temo tez mi skacze góra dół, góra dół...
Hm..
nidgy podczas brania antybiotyku w I fazie nie miałam normlanie owulki
Dzień dobry -
nick nieaktualny
-
spokojnie do pół godziny jest dopuszczalna
jakbys zmierzyla o 6:30 to wtedy odejmujesz 0,05 C , jak o 4:30 to dodajesz 0,05Zołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc i czołem z pracy...dobrze ze słonko za oknem..ja mam dzis jakis ciezki dzien...jeszcze mam dylemat...
miałam umowiona wizyte do genetyka na 19.04 ale stwierdziłam ze ją przełoże (zrobiłam sobie prywatnie kariotyp) i dzwonie do pani doktor i mowe ze chce przełożyc wizyte itp a ona pyta dlaczego..to jej powiedziałam ze czekam na wynik kariotypu i chciałabym go miec na wizycie a ona na mnie wyjechała ze po co do niej chce isc w takim razie...zebym sobie poszła do tego lekarza ktory mi zlecił to bdanie i wykresliła mnie z tego terminu..a ja kulturlanie powiedziałam ze chciałabym skonsultowac ten wynik..i teraz nie wiem co robić..a na skierowaniu do genetyka mam napisaną konkretna przychodznie na nfz w Kielcach..i co mam robić?sprobowac sie jeszcze raz umowic do tej pani doktor czy probowac sie umowic do innego genetyka na nfz??czy moze prywatnie?? jak myslicie?? -
Po pierwsze to bardzo źle Pani doktor się zachowała. Każdy ma prawo konsultować ,szukać i potwierdzać czy wykluczyć. Teoretycznie masz prawo skorzystać z "usług " tej Pani. Ja raczej poszlabym do innego lekarza. A czy prywatnie czy na NFZ to zalezaloby od terminu.
Głową do góry.justi::, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuba ja w spadku po mamie dostałam szerokie biodra
Zizia źle mi z moją waga...
Dla mnie mój fit cross mógłby być 7 dni w tygodniu a to tylko 3 dni bo organizm musi się regenerowac po takim wysilku... No ale nic mój M pojechał na zawody do środy go nie ma umrę z tęsknoty za Nim więc biegać będę by czas zlecial... -
nick nieaktualny