My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja, tegoroczna październikowa 30-stka...
Katjaa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Wróżka ....... masz Nam coś do powiedzenia
wielkie oko BIG siostry patrza
co do Boga i Kościoła..
Nigy nie zrozumiem dlaczego Bóg pozwala aby 6 miesieczne dziecko miało nowtwór watroby guza wiekszego niż sama wątroba... i tu nigdy nie znajde plusów.. niestety ...
co do samej wiary ja próbuje wierzyc ale nestety z czasem jestem od tego coraz dalej.. a już od kościoła tym bardziej szczególnie po akcji z ustawa antyaborcyjna, co d In vitro - nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie
sa tak fałszywi, msciwi..i ziona taką nienawiścia ..
zawsze probuje w naszej sytuacji znaleźć plusy nawet ostatnio zrobiłam w swoim pamiętniku podsumowanie ..ale czy to zasługa Boga.... raczej nasza wspólna praca z meżem. i pomoc psychologa..
czesto mówie że cos dzieje sie po coś ..
i nie wiem dlaczego ale jedyne skojarzenie jakie zawsze mi sie nasuwało to to że dlatego Bóg nie chce zebym miała dzieci bo długo nie pożyje..
szanuje ludzi którzy wierza tak mocno.. niestety ja chyba do nich nie naleze - nie powiem czasem mi tego brak..może kiedys się nawróce -
WróżkaZielona wrote:Dziewczynki, udało się
FruFru witamy
Kuba wygoń doła popattrz za okno słońce swieci ptaszki swpiewajaKuba12, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Kochane, dziekuje! ale przezylam chwile czarnej rozpaczy, jak mi sie od razu nie pokazala druga krecha, bo przy Franku wyszla od razu! i mowie, no to dupa. a za pare minutek druga slaba sie pokazala strach sie bac teraz.
Kuba12, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
To prawda Aniu. Idę na to słońce. Może się uda. Dzięki Dziewczynki. Odkąd d olaczylam do Was i tak lepiej ze mna.
I zgadzam się z Tobą,ze Bóg nie powinien pozwalać na cierpienie dziecka i wiele innych rzeczy. Ale już pisałam, ze moją wiarą nie jest silna.
-
Wróżka będzie dobrze
a ja się zastaawiam znowu mam bole brzucha .. no i rozważam odwolanie IUI zrobienie tje gastroskopii i jak cos podleczenie zoładka.. -
doczytałam co nieco..wybaczcie kochane, ale mam meksyk w domu..sobotę spędziłam w szpitalu z Patrykiem.. badało go 3 lekarzy i każdy chce leczyć na co innego.. dobrze, że mam platyne na włosach, bo siwa to i tak jestem.. każda choroba chłopaków przybliża mnie do grobu..noce nieprzespane.. alergia u Tymka
Asiula, trzymam kciuki za zarodka.. obyś spędziła święta na porodówce
witam nową koleżankę
wróżko gratuluję
Ania, Twojej operatywności zazroszczę.. ja nie mam chęci i woli do robienia czegokolwiek.. Ania a robiłaś badanie na bakterie w żołądku? może od tego? ja miałam..gastroskopia jest nieprzyjemna.. raczej usiłowałabym innymi krokami.
Katja, tak pięknie piszesz o wierze.. cieszę sie, że Ci towarzyszy
Kuba, łykaj dużo wit. D - będzie lepiej.. to przesilenie wiosenne
Bóg - dla mnie ważny.. wiara mojej mamy sprawiła, że stał się cud (wszyscy w to wierzymy), guz na płucach sie zmniejszył, mama wyszła z głębokiej depresji.. wierzę, że to za sprawą wiary..
kościoła nie uznaje.. aż mną telepie na samą myśl, że potrafią obedrzeć z wiary każdego, który wierzy.. przykre to..
miłego dnia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 10:39