My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewuszki zapisałam się na monitoring owulacji prywatnie( byłam przekonana ze w mojej miescinie nikt nie robi)... nie wiem czemu ale byłam tak zestresowana wchodząc tam jakby mnie zabić mieli... wizyta niedroga bo na fnz do szpitala za Chiny nie chcieli mnie przyjac. Także teraz niech mi to moje jajo zobaczy... może nawet. 2 jaja nie obrazę się no ale to muszą być 2 plemniory hmmm to chyba by była rozpusta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 17:34
-
Wróżko, gratulacje! Wiedziałam, że tak będzie
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Wróżka gratuluje!!!
Powiedzcie prosze czy olej z wiesiołka bierze sie od dnia jak śluz jest juz jak na @ (ten wygrzebany) czy jak sie @ rozkręci?
Co do sportu tez zacznę sie brac za siebie, zeby odgonić mysli bo zaczynam miec doła i chce przestać obrastać tłuszczemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 19:24
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewuszki :*
Myszka- a prosze Cie bardzo, kicham specjalnie dla Cie!
na reszte tez kicham!
a odnosnie siemienia lnianego- ja pilam, ale czy jakos specjalnie polepszyl sluz... niekoniecznie. moim zdaniem najbardziej na ilosc sluzu wplywa duza ilosc wody pitej. u mnie od zawsze z tym byla mizeria, ale zmuszam sie jakos, bo wyschne niedlugo na wiór.
a wiesiolka bierze sie od rozpoczecia cyklu, tj. pierwszego dnia miesiaczki az do owulacji. podobno bardzo dobry jest ten Oeparol, ale ja nie bralam.
niedlugo moj przyjdzie z pracy, ale bedzie mial niespodzianke
spokojnego wieczoru Wam zycze i trzymam kciuki niezmiennie
Myszk@, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Myszk@ ja w tym cyklu pije siemie, świeżo mielone i jest jakas różnica u mnie Ale chce sprawdzić jak będzie w wiesiołkiem. Duzo czytałam i drugiej części cyklu miesiączkowego olej z wiesiołka można zastąpić olejem z siemienia lnianego badz mielonym, spróbuje
Duzo wody to podstawa, teraz jak sie robi ciepło bedzie piło sie jej jeszcze więcej -
A jak piłaś to siemię? Zrobiłam sobie ale taki gęsty glut mi wyszedł że nie chce się od tych pestek odkleić i zamiast to pić to żuję
W zeszłym cyklu piłam (kupiłam olej, nie tabletki) wiesiołek regularnie, ale i ziółka sroki, na początku cyklu byłam też chora i brałam syrop na kaszel, nie wiem co ale coś mi pomogło i widziałam śluz, a teraz 12 dc i cisza nawet na testach owu ani śladu drugiej kreski, a zawsze się już pojawiała -
Aniu juz kiedys pisałam tutaj moim zdaniem najlepsze jest w ziarenakch i zmielić je nabierzaco nietraci cennych wartości odżywczych. Ja daje 3 kopiate łyżeczki na szklanke goracej wody, ostygnie i do dna. W smaku jest ok pilam gorsze rzeczy
Myszka za duzo herbatki tez nie dobrze, szczególnie zielonej.
Aniu moja mama mialam wrzody, ja początki bardzo pomogły nam ziołka które rosna nam w ogródku. Niestety zapomniałam nazwy jak bede z nią rozmawiac zapytam jesli chcesz -
Ania ja kupuje zwykły len w sklepie...)tylko nie najtanszy bo ma dużo zanieczyszczeń=śmieci i mielę w młynku- polecam firme melvit ). Podobno len ma najlepsze własciwosci niedługi czas po zmieleniu i zalaniu ( tak słyszałam) wiec ja go jem zawsze rano zalewam 2 łyzki stołowe gorącą wodą...i robie z tego taki kisiel...przyjemniej mi sie to je
co do śluzu najwieksza poprawe zauwazyłam u siebie po piciu duzej ilosci wody/płynów..po wiesiołku zadnej rożnicy nie widziałam..tak samo po lnie..
Wrózko jak małż zareagował?? i kichaj mocnoooo
Katja no to trzymam kciuki za podgladanie jajek
Nowatorka a cos sie stało ze postanowiłas ograniczyc????