My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć.
Jak tam humory? Dzisiaj lepsze?
Ja tam po wiesiołku nie widziałam różnicy, tzn śluzu nie widziałam
A w tym cyklu - brak starań, a śluzu całe wiadra i to takiego hohohoho
A dzisiaj temperatura wysoko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 09:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie, mozna dolaczyc??
Ja sie lapie do tej grupy tuz po, w czerwcu bedzie 32
Tak w wielkim skrocie, zeby nie przynudzac, to staramy sie juz 3.5 roku, jeden caly rok z naprotechnologia, ktora cos tam u mnie ponaprawiala, ale ciazy brak.
Jeden wielki sukces to duza poprawa wynikow nasienia, z 0% skoczylismy na az 3%
I na tym sie konczy. Konkretnych powodow braku potomstwa brak.
Bedziemy prawdopodobnie startowac z ivf w okolicach maja/czerwca.
Ja juz dwa razy mialam odwyk od ovufriend, ale jak widac wrocilam, lepiej mi jak sobie poczytam i popisze.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem po laparo...wg lekarza jajowody oba drozne!!! Ciesze sie bardzo bedzie mozna na spokojniee startowac z IUI:)aalee sie ciesze!!!
Mona_M, WróżkaZielona, Kuba12, konwalianka, Anulkaa, Katjaa, choco, Ania_84, Myszk@, LaRa, zizia_a lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Hej Anulka, hej Inez! rozgosccie sie
Kaska- super! to kiedy termin IUI?
Zizia- aaa maz sie poplakal, pozniej poszedl biegac i wciaz powtarzal "powojny tata, podwojny tata" jak tam u Ciebie?
Nowatorka- a jak Ty sie czujesz kochana? coraz blizej do konca
Mona- gratki sluzu niech no sie teraz na cos przyda noo!
ktora teraz testuje? Kamila?
Bąbelku- where are you?
milego dnia kochane, ja dzis do pracy, a taaaak mi sie nie chce kurcze, gdyby nie moi kochani pacjenci to w ogole nie chcialo by mi sie przychodzic, ze wzgledu na jakas dziwna atmosfere panujaca. jak pojde na zwolnienie bedzie mi ich mega brakowalo...Kuba12, Inez87, Anulkaa, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Inez87, Anulkaa
Kaśka super wiadomości
WróżkaZielona ja czekam az @ sie rozkręci...od 25dc mam ten śluz wygrzebany jak kawa z mlekiem dzis zaczyna cos sie dziać 29dc (dziwne) bede dzwonic do gina Bo myślę nad sprawdzeniem progesteronu i prolaktyny. Oraz monitoringiem owulki.
Dzis zaczynam brać olej z wiesiołka,a w drugiej połowie cyklu siemie...i znow na nowo nadzieje
Dzis wrociłam z kolejnej wizyty u stomatologa (4 w tym miesiacu), do ktorego chodze juz "x" czasu prywatnie. Zrobilam wszystko co musiałam, dzis okazało sie ze mam ukruszona siodemke, chciałam w nast. miesiącu zrobic (wiadomo kasa), a tu telefon od stomatologa ze zrobi mi za darmo. Jestem zaskoczona, nie spodziewałam sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 13:49
Anulkaa lubi tę wiadomość
-
Zadzwoniłam do mojego gina Mam zrobic prolaktynę, Amh, i tsh ft4, ft3 (najlepiej 3-5dc)
Jutro bede umawiac sie na wizyte okolo 13,14dc na monitornog owulacji oby mi pomógł
Mam do Was pytanko, jak pisałam wyżej od 25dc ten śluz wygrzebany mam jak kawa z mlekiem dzis zaczyna cos sie dziać jak na "normalna" @ 29dc Wiec od kiedy mam liczyc pierwszy dzien cyklu??Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 13:07
Katjaa lubi tę wiadomość