My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewuszki a zwłaszcza Kuba... zacznij uprawiać jakiś sport... endorfiny szczęścia zostają uwolnione w Max dawce
Ja po wczorajszym fitcrossiku mam takie kur*** zakwasy ze idę jak paralityk ale psychicznie mega
Konwalianka zdrówka dla Smykow :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 10:50
Izoleccc, zgredka lubią tę wiadomość
-
Konwalianka a jakie badania ??
wiesz ja jesem z tych co generlanie boja sie czy cos powaznego se nie dzieje.. i chyba wolałabym miec gastroskopie .. wiem ze jest neprzyjemna mój Michał miał .. ale jest do przezycia..a daje wg mnie lepszy obraz szczególnie że u mnie jest podejrzeni choroby wrzodowej -
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Dziewuszki a zwłaszcza Kuba... zacznij uprawiać jakiś sport... endorfiny szczęścia zostają uwolnione w Max dawce
Ja po wczorajszym fitcrossiku mam takie kur*** zakwasy ze idę jak paralityk ale psychicznie mega
Konwalianka zdrówka dla Smykow :* :*
Miałam to samo po weekendowym bieganiu szłam kak 90 letnia babcia :p -
nick nieaktualny
-
Katja masz rację.I wiem ze to pomaga. Staram się coś "uprawiac". Ale jakiś dziwny typ ze mnie.średnio te endorfiny czuję.
Ania miałam to samo. Gastro przeżyłam,choć hardcor to niesamowity. Ale leki pomogły.
A właśnie na wiosnę i na jesień dolegliwości zoladkowe męczą bardziej.
-
Ania, no na bakterie helicobaker czy jakoś tak, można zrobić z krwi lub z moczu (chyba test można kupic nawet w rossmanie), to te bakterie są odpowiedzialne za chorobę wrzodową.. ja je miałam, gdy starałam sie o Patryka.. pamiętam, jak w maju bodajże..byłam pewna,że w ciąży jestem..miałam mega mdłości..a to były te bakterie, bo okazało się, że owulki wogóle nie było.. sprawdz zawsze coś Ci pokaże..
Katja, zazdroszczę zakwasów! Ja już ich nie ma po crosie, chyba za małe ciężary biorę.. ba nawet nie mam po przysiadach w Tymkiem na plecachWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:05
-
no na helico to z kriw nie bardzo wierze Michałowi wsyszedł pozytywny a w tescie ureazowym wgastroskopii negatywny ..
ewentualnie z kału podbno jest najbardziej wiarygodny
no nic wstepnie umówiłam gastroskopie na 20 kwietnia do tej pory sprobuje zrobic z kału to badanieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:14
-
https://zapodaj.net/4892e1e8f21d4.jpg.html
oto szczesliwy tescior tylko tak sie zastanawiam, bo opakowanie otworzylam jakies 2 miesiace temu, chwile przed dostaniem @. czy on moze byc przeklamany? kurcze, jakos ciezko mi uwierzyc, ze sie udalo...zizia_a lubi tę wiadomość
-
Wróżka bo jak cie siepne to będziesz miała przekłamany
no własnie dlatego chyb naraze zajme sie moim zoladkiem
IUI nie ucieknie .. a chyba wole być w pełni zdrowa w ciazy niz stresować sie
myśle ze elczenie nie potrwa wiecej niż mesiac jak cos co nie ??
-
załuje ze nie poszłam wczesniej ale dostałam Helicid i bylo ok .. skonczy l sie i od nowa to samo
no i wracam do diety
Dziś ostatnia kawa i dstawiam słodycze
Wróżka noooo tak już lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:50
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Wiecie u mnie wiem ze to efekt długiego brania leków nie raz na pusty zoladek .. leki na padaczke biorę od 8 rż .. wiec już 24lata teraz doszły inne leki i chyba to wzmogło .. a chyba czas na gastro ..wole podejsc do nej i przed IUI byc spokojna że tam nie ma nic gorszego .. wiecie ja mam schiza w tym kierunku ..i chyba gorszy dla mnie bedzie stres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 13:38
-
Kuba12 wrote:Myślałam,ze 34. Tak wywnioskowalam z Twojego postu. Ja niestety 34
Kuba12 lubi tę wiadomość