My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
noo powiem ci ze mega dziewne
zeby to jeszcze sie rózniły to jeszcze jeszcze ..ja mialma 111 /168/154
a badanie sprzed roku jakos 101/169/149
choc moja dr od razu mi powiedziała mi ze nie wie co to za poradnia nieplodnosci skoro od razu znie zbadala kkrzywej insulinowej i faktycznie insulina była masakryczna mimo iz na codzien cukier mam ok i antygen z ostatich 6 miesiecy tez mam ok ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 15:59
ara lubi tę wiadomość
-
No i jednak żadna ciążą,testu nawet w tym tyg nie zdążyłam zrobić,po robocie poczułam się zle,jakies paskudztwo mnie dorwało,gorączki dostałam bosze jak ja sie czułam,na domiar złego tel zaczął szwankować,no i ta nieszczęsna beta wyszła 4-gin powiedział że to po poronieniu,tak bywa,za tydzień mam zrobić bete powinno spaść ale chyba już spadło bo @ jest....uff chora,krwawiąca,leżąca ale już przy życiu.....
a szkoda wolałabym postawić tą flaszke.....
-
justi, po poronieniu nawet po @ może być beta dodatniaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
nick nieaktualny
-
Myszk@ wrote:Cześć dziewczynki, spadek formy mam znacie jakiś sposób na przesilenie wiosenne?
Ara ptaszyno daj znać co odpowie dr ciekawa jestem
dzień 3 ani ja ani mój maz dalej zero pieczywka tylko wasa jestem w szoku ze tyle wyzrzymuje
odrzucił gazoane no po porstu szokWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 08:04
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Ja to jak ja bo j to juz od dłuzszego czasu - wogóle nigdy nie byłam zwolennikiem pieczyywa zawsze po nim czułam się cieżko
gorzej mój maz bo on stolarz pracuje fizycznie i serio sie zdziwilam .. ale bierze kilka kromek wasy, do tego np biały ser z greckim jogurtem szczypiorkiem i pomidorem - ostanio jego ulubione danie
wczoraj ugotował sobie jajeczka do tego oparony pomidor .
wiadomo troche inaczej jje j np gotowana piers z kuraka , jutro odpale grila elektrycznego to zjemy grilowane
i o dziwo nie jjemy słodyczy ani mąż ani ja mamy jabłko gotowane
Kuba12, zizia_a, Anulkaa lubią tę wiadomość
-
ostatnio był makaron razowy
ziemniaki zazwyczaj jak idziemy do tesciwej
czesciej do sosów jest kaszaKuba12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa robilam kilka podejsc do zdrowej diety i jedyne co mi weszlo w nawyk to picie codziennie rano przegotowanej wody z cytryna i miodem.
Pomaga mi, bo czesto wieczorami mialam brzuch jak balon i teraz rzadko sie to zdarza.
Slodycze ograniczone, ale czasem mam takie napady, tak jak wczoraj, ze sie nie obejde bez
Nie jem sklepowych wedlin, gazowanych nie pije juz od lat i ostatnio jak probowalam, to mi nawet nie smakowalo. Ale jem za duzo ziemniakow i bialego pieczywa
Tu u mnie bardzo ciezko dostac smaczne pieczywo czy ciemne czy jasne, wiec wybieram to najbardziej zjadliwe.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ja mam problem z kawą
boniu jak ja mam ja odstawic
serioo ja pije taka naturalna mielona ( fusiasta) czarna bez mleka
slodycze ciagna mnie glownie wtedy jak sa w domu..albo przed @ o jest norma i ak wtedy ktos mi mowi nie jjedz to moge pogryzc
co do napojow .. ostatnio przerzuciłam sie na wode minerlana niegazowana i staram sie wypic 2 l
co do ziemniakow lubie jak sa mlode pozniej to juz tak nie bardzo
wole najjesc sie warzyw typu merchewka buraki
teraz ruszy okres cukinii o matko jak ja kocham grilwana cukinie , pasztet z cukini mniam
noo i niedlugo otwieramy sezon grilowy wiec banany grilowane rusza D -
nick nieaktualnyAnia ja mam tak z herbata, czarna z cukrem. Nie zrezygnuje.
Musze sie napic rano i potem jeszcze jakies 7 razy
Cukinie uwielbiam w kazdej postaci. Moja babcia hodowala swoje cukinie i karmila nas w kazde lato do oporu. Pycha!
Ania_84, Kuba12 lubią tę wiadomość
-
hehe diety są cool
co to jest pieczywo? co to twaróg? moja ostatnia miłość to nasiona chia - mmmm uwielbiamy i jemy chyba codziennie
ze słodyczy to albo coś sama zrobię albo ze sklepowych chałwa, wszystko inne praktycznie ma nabiał albo gluten więc odpada
najgorzej dla mnie z wyjazdami, bo wtedy mam problem żeby dietę trzymać a może to i dobrze, przynajmniej z większym zapałem później do niej wracam
Ania ja też kawę uwielbiam, zwłaszcza taką zmieloną na świeżo i zaparzoną w kawiarce mmmm, ale w sumie rzadko piję - czasem raz na tydzień albo dwa a czasem codziennie na wieczór - dla mnie to bardziej rytuał, nie nałóg i też piję czarną
nie wiem ile jej wypijasz ale jedna dziennie to chyba nie przestępstwo, nie ma co wariować i wszystkiego sobie w życiu odmawiać
aa Mona jak Twoja dieta? jak Ci idzie?
Ania jak lekarka się odezwie to napiszę o co kaman z tym cukrem żałuję że tej insuliny nie sprawdziłam przy okazjiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anulka jak masz jakies fajne przepisy na cukinie czekam kazda postać dla mnie jest mniam
Ara mam nadzieje ze nie bedziesz musiala tego powtarzac i drugi raz pic lukru
nie no ja zawsze rano musze sie napic choc poprawiłam sie odkad mam problemy z zoladkiem niepije juz na pusty zoładek
nie no raz dziennie pije
nie jestem kawoszem ktory pije do smaku kilka razy dziennie
ostatnio dostałam zrabke od meza ze nie zjadłam sniadania
ps własnie się siłuje z moja kocicą bo mi sie połozyla z tylu lapka i przesuwa mi go co rusz ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 09:28
ara, Ewik lubią tę wiadomość
-
Ja mam przepis na zupkę krem z cukinii. Często ja gotuję. Gotujesz bulion warzywny (włoszczyzna w dużej ilosci). Potem na małej ilości oliwy rumienie 2 ząbki czosnku, cebulkę dodaję pokrojoną 2 cukinie i podsmażam. Wszystko dodaje do bulionu i chwilę gotuję. Na koniec blenderem miksuję zupkę i gotowe. Można jeść z grzankami, jogurtem albo bez dodatków.
Anulkaa, ara, Izoleccc lubią tę wiadomość