My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja sie melduje po usg jest jeszcze z dwoch zostal jeden pecherzyk 23 mm - wiec nie wiem który pekl i czy pekł czy moze sie wchłonał en mniejszy 17 mm a z tego 19 mm zrobil sie 23 .. takze ten tegest twnsow nie bedzie i raczej dupa z tej iUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Ja mam również mały dylemat mianowicie w poniedziałek byłam u lekarza, który stwierdził że w 8dc mam dość duży pęcherzyk, który będzie pękał na dniach dziś byłam na sprawdzeniu i okazało się że nie ma go lekarz twierdzi że pękł a na drugim jajniku rosnie małe jajeczko ..... nie wiem bardzo sceptycznie podchodzę do tego cyklu, staramy się o drugie dziecko już 3miesiac wiem jak to brzmi 3 miesiąc to nic -
nick nieaktualnyAnia po prostu jeden pękł a drugi urósł. Ja tak miałam przecież. Uszy do góry :* Ja nadal trzymam kciuki. Mocno mocno mocno.
Z okazji dzisiejszego dnia życzę wszystkim, które czekają na cud, żeby w przyszłym roku mogły już świętować oficjalnie.Katjaa, justta, bąbel, Kuba12, Anulkaa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hej kochane wszystkigo najlepszego z okazji dnia mamy
sorki za wczoraj miałam zły dzień 8O az moj maz mnie opitolił
wiec postanowiłam zresetowac mysenie bedzie co ma byc
dzis jajnik przestał bolec bo wczoraj po USG mega napitalał
wiec zobaczymy niech tylko powie jutro ze nic niema zebym sienie stresowała zadnym torbielem i bedzie git
obiecuje juz ne jęczec
Anulkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia super, ze juz lepiej z nastrojem i jajnikiem tez.
Ty i tak rzadko jeczysz z tego co widze, wiec wybaczamy
Ja tez nadal trzymam mocno kciuki.
Rowniez zycze Wam drogie mamuski wszystkiego dobrego i duzo radosci z tych Waszych pociech, ale przede wszystkim (nie gniewajcie sie) zycze tym czekajacym na pierwszy cud, zeby mogly obchodzic to swieto juz za rok.
Ja sobie mysle ja tu kombinowac z ivf zeby w pracy nie mowic ale to chyba bedzie niezla gimnastyka, zeby te wszystkie wizyty jakos ogarnacAnia_84, bąbel lubią tę wiadomość
-
Bo ja jak marudze to juz jest kleska hahah wtedy to juz moje mysli dotykaja sfery - dlatego nie mam dzieci bo widac ktos na górze uwaza ze bede zyla za krotko zeby je wychowac
ale zawsze w okolicach owulacji mam taki humor
z tymi wolnymi to jest masakra przy IVF
zreszta ja nie wyobrazam sobie jakbysmy pracowali na etat z mezem jakbysmy mieli kombinowac z dojazdami do wawy na IUI
o tyle dobrze ze kiedy chce to mam po porstu wolne maz tez -
nick nieaktualnyHehe, no coz z jednej strony lepiej raz a dobrze niz wiecznie miec skwaszona mine
Ja mam podly humor przed @ ale to standard chyba, a kolo o owulacji to radosna jak skowronek
Ja wlasnie niby pracuje na niepelny etat i sama sobie ustalam godziny i dni, choc nie mam calkowicie samowolki, bo to zalezy tez od klientow. A oni sa dosc wrazliwi na zmiany i odwolywanie. A z tego co czytam to przy ivf duzo sie nie da przewidziec.
Ale moja szefowa to super babka, wiem ze zrozumie, tylko ja nie chce mowic bo bedzie sie pytac ciagle jak idzie, zebym byla dzielna a ja tego wole uniknac.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
To fakt nie raz trudno wyelowac kiedy dokładnie bedzie punkcja.. z transferem juz chyb ajest łatwiej bo jednak w wiekszosc jest w 3 dobie - choc nie raz kliniki maja swoj własny system
a my dzis po raz pierwszy od chyba 3 czy 4 lat bylismy na procesji .. o dziwo moj maz poszedł co zdarza sie niezwykle rzadko
czy u Was tez tak się rzucaja na gałazki z brzozy ??
EDIT nie uwoerzycie dlaczego od 3 nad ranem nie spałam .. moja kocica urzadziła sobie maraton po nas .. w pogoni za komarem ..pozniej przyniosłanam go zeby sie pochwalic ze po pol godziny złapła goWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 17:44
-
nick nieaktualnyHej hej... Pozdrawiam z Wrocławia i nie mogę doczekać się soboty i spotkanka z dziewczynkami.
To bukiet dla mojej teściowej... ryczala jak bóbr...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/46ea4bd1c947.jpg
Aniu musi się udać :* I też tak się rzucają na gałązki jakby miały spełniać życzenia.
Mona alez avatarWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 17:50
Ania_84, Izoleccc, Mona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja tam podeszłam jak wszyscy odchodzili od tyc brzózek i zerwalam po takiej malutkiej tylko nie wiedziałam dlaczego sie zrywa teraz czytam i niby mam ja trzymac do nastepnego roku i spalic llo matulu może moja kicia ich nie zje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myszk@ gratulacje kropeczki
Ania mocno bardzo zaciskam przecież musi się udać i musisz w to wierzyć ,bo wiara czyni cuda i pozytywne nastawienie
Dziewczyny ja po pierwszej wizycie ,wczoraj miałam i bardzo sie cieszę, bo zobaczyłam maleństwo i bijące serduszko oby do końca było wszystko dobrze ...Izoleccc, LaRa, choco, Krokodylica, bąbel lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek
Alexia Gratuluję serduszka wszytsko bedzie dorze
ja od rana nie spie bo zacynaja robić wylewke wiec etoniarka juz chodzi
o 16 będe wiedziała czy drugie jajco pekłoIzoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Dla mnie brzoza to zło. Młody jest na nią uczulony okropnie.
Ania jak tak bolało po usg to znaczy że jajo pękło. :* marudz ile chcesz
Ja właśnie kończę myć okna i z tego miejsca chciałam wam podziękować ze kiedyś chwalilyscie myjke do okien mamusiu jak ona ułatwia życieAnia_84 lubi tę wiadomość