My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo i mi urwalo wczoraj, a sie tyle napisalam Nie bede juz pisac z telefonu Mialam tyle godzin do zabicia na lotnisku to zaczelam nadrabiac.
Caly czas nadrabiam, ale z tego co juz doczytalam to tak: (kolejnosc przypadkowa
Ara serdeczne gratulacje i duzo szczescia i milosci u boku meza
Babel i Ania zaciskam mocno kciuki!
Katjaa, masz racje trzeba sie realizowac, popieram!
Zizia u mnie tez jest jedno wielkie niewiadomo...
Kanada jest przepiekna, mowie wam takich krajobrazow i tak milych ludzi jeszcze nigdzie nie spotkalam. Bajka.
Jakby bylo blizej pl to bym sie bez zastanowienia tam przeniosla.
Ja sie zresetowalam, przemyslalam duzo, poprzestawialam sobie pewne sprawy w glowie.
I tak los zadecydowal troche za mnie, wrocilam do domu a tu list od lekarza: czy chcemy kontynuowac leczenie refudnowane czy odpuszczamy narazie (czyli wrocilibysmy do punktu wyjscia i jesli np za pol roku zachcialoby nam sie jednak ivf to trzeba by bylo zaczynac od nowa). List byl sprzed miesiaca wiec jak oparzona oddzwonilam od razu, zeby nam nic nie przepadlo.
Takze jutro badanie amh a potem juz konsultant od ivf prawdopodobnie, chyba ze cos po drodze znajda.
ara, Ania_84, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
elo!
dzięki Anulka, poka nam Kanadę!!!
powodzenia z badaniami
ja też kradnę przepis na sałatkę, w ogóle nieskromnie się uważam za wirtuoza sałatkowego po tym jak do codziennego menu włączyłam liście rzodkiewki - i tak jedliśmy już smażone ze szpinakiem, gotowane w rosole oraz surowe z pomidorem i oliwą
Ania pomyślnej prokreacji!Ania_84, Mona_M, Anulkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ara wrote:elo!
dzięki Anulka, poka nam Kanadę!!!
powodzenia z badaniami
ja też kradnę przepis na sałatkę, w ogóle nieskromnie się uważam za wirtuoza sałatkowego po tym jak do codziennego menu włączyłam liście rzodkiewki - i tak jedliśmy już smażone ze szpinakiem, gotowane w rosole oraz surowe z pomidorem i oliwą
Ania pomyślnej prokreacji!
Ara polecam zupę rzodkiewek z liśćmi, zwykła zupka na wywarze warzywnym -
pychotka
Ania &&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 20:45
ara lubi tę wiadomość
-
Anulka zapodaj nam kilka foteczek ahhhh mi sie marzy Norwegia Kandada Australia
dzieks dziewczynki
juz po zastrzyku teraz se modle zzebym jajka dowioazła na jutro jeszcze cał M mówi ze bedzie jechal 7-km/h i bdzie omijal dołkiMona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczynki az czuje presje hahah
dzis o 6 zrobiłma test owulacyjny wiem robi sie wieczorami ale wyszedł prawie pozytywny a wczoraj prawie nie bylo niczizia_a, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Informuję, iż właśnie przestałam pracować. Obsługa maszyn biurowych trzymając kciuki za Anię jest nie możliwa
Ania, bez stresu. Głęboko oddychaj i wizualizuj sobie jak zmieniasz pieluch bliźniaków. To podobno pomaga.Mona_M, zizia_a, Ania_84, Izoleccc lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Haha Choco, padłam, zanim doczytałam dlaczego przestałaś pracować serce miałam w gardle. Ze jak to? Dlaczego?
Ania, dawaj znać
Edit: jeszcze 9 minutWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 14:41
Ania_84, choco lubią tę wiadomość
-
Już po coprawda dr źle wczoraj pomierzyl i faktycznie dziś pechole 19 i 16
Ale śluzu co nie miara aż dr musiała trochę odessac jutro usg dr powiedziała że max do 14 powinny pęknąć ale. Jakoś tego nie czuję no nic będzie co ma byćcati, choco, bąbel, zizia_a, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia ja do pracy nie poszlam to kciuki mialam jak trzymac
Podziel sie sluzem
Jak oddawalam krew na amh dzisiaj i sobie uswiadomilam, ze pierwszy konkretny krok w kierunku ivf zrobiony, to pomyslalam sobie dokladnie tak samo: co ma byc to bedzie
Foteczki z Kanady beda ale jak sie troche ogarne z tym wszystkim, bo poki co ciezki powrot do rzeczywistosci...Po podrozy spalam 12 godzin i sie nie wyspalam.
Ania_84 lubi tę wiadomość