X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Ara ;) ja planuje jak wiesz Cro a potem porodówkę ;)

Choco ja tego nie brałam więc nie wiem co poradzić oprócz "odstawienia" samochodu.

Iza ja mam nosidełko Tula jak do końca roku nie wyjdzie będe sprzedawała, ale chyba nie chcesz tyle czekać ;)

Mona Tulę chcę kupić jak mały będzie już siedział. Mam nadzieję, że będzie to przed końcem roku ;)
    z resztą tobie też się przyda ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej <3 już mi przeszła rozpacz z powodu @ i postanowiłam wrócić :) niestety starania przerwane... teraz zamierzam realizować plany związane z pracą :)

Boziu Bałkany hmmm palcem po mapie...

Ara czy Wy gdzieś jeszcze nie byliście na tej kuli ziemskiej? W ogóle Gratuluję i życzę Szczęścia na Nowej Drodze Życia!!!

Czy któraś brała z Was żurawinę??? I miała po niej coś zmienione w sluzie?

Alexia Gratuluję <3

Babelusku trzymam kciuki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 19:33

bąbel lubi tę wiadomość

• Myszk@ Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa, a już zaczynałam się martwić o Ciebie :) żurawiny nie jadłam, a ona też na śluz działa?

Bąbel, mocno kciuki za Bąbelki

Izolecc, oj masz co nosić :) zuch chłopak, niech rośnie zdrowo

Ach... wyjazdy... też mi się jakiś marzy, ale raczej nigdzie nie wyjedziemy, więc dziewczęta macie misję do wykonania... :D odpocznijcie i nacieszcie oczy też za mnie

Mnie pewnie jutro czeka @, cycki napieprzają jak głupie :/ ale małż chce zacząć robić naszą sypialnie więc to odwróci moją uwagę, i w kuchni muszę zrobić miejsce na nawą zabawkę - zmywarkę :D
    W ogóle chatę ogarnęłam, dokończyłam mycie okien (nawet deszcz nie padał po myciu, a już się chmury zbierały) wyprałam i powiesiłam firanki, umyłam i wypastowałam podłogę, w kuli zrobiłam mini ogródek, ogarnęłam troszkę w ogródku: zaczynają kwitnąć ogórki (aż 2 kwiatki, ale są), nawet na pomidorach w szklarni są pierwsze pączki kwiatów, ach oczy mi się cieszą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 19:18

bąbel, Katjaa lubią tę wiadomość

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszk@ nie uważam żeby żurawina coś działała na śluz tylko zastanawiam się ponieważ ja biorę żurawinę od 2 tygodni i normalnie mam mokro w gatkach ciągle :P mega dużo rozciagliwego śluzu... Chyba że to świadomość ze naprawdę odpuscilam i uważam żeby nie zaciazyc i śluz się odblokowal he he
    Bierze Twój Profertil?

• Myszk@ Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, dlatego pytasz :D bierze, bierze, ale chyba będę musiała zamówić drugie opakowanie :/

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • Sylcia Znajoma

Wysłany: 20 maja 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chciałabym dołączyć do forum
    Ale moje posty nie dodają sie w calosci

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam bo myślałam że jak bierze to już zaciazysz a nie ze piszesz mi tu ze na @ czekasz...

• ara Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja dzięki za życzenia!
    zapewniam Cię, że jest cała masa miejsc, w których nie byliśmy, pewnie życia nam nie starczy, żeby wszędzie być... ale my generalnie nie mamy parcia na "zaliczanie" nowych miejsc, jak nam się gdzieś podoba to chętnie wracamy, mimo że przecież już byliśmy - w Bośni, Chorwacji byłam 3 razy, w Maroko czy Brazylii 2 razy a jak się trafi coś taniego to wiemy, że znowu się tam wybierzemy

• choco Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak pomyślałam, że może za duża dawka. I chyba od jutra będę brała po poł tabletki. Teraz biorę 2x1 a dawkę mam 850.
    Bąbel to ty na all inclusive jeździsz, a lokalne atrakcje w postaci spotkania z Choco cie ominęły.
    Dziewczyny, nie małpujcie tylko owulujcie i zaciążajcie. Ty Katia też. Nie ma wyłapywania się z gangu.
    Sylcia witaj :-D z postami jest czasem problem jak się je dodaje przez telefon.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:16

bąbel lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara a gdzie wylapujecie jakiejś fajne i tanie okazje???

Choco niestety odpuscilam... idę do wojska więc ciąża na pewien czas wykluczona :)

• bąbel Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Też tak pomyślałam, że może za duża dawka. I chyba od jutra będę brała po poł tabletki. Teraz biorę 2x1 a dawkę mam 850.
    Bąbel to ty na all inclusive jeździsz, a lokalne atrakcje w postaci spotkania z Choco cie ominęły.
    Dziewczyny, nie małpujcie tylko owulujcie i zaciążajcie. Ty Katia też. Nie ma wyłapywania się z gangu.
    Sylcia witaj :-D z postami jest czasem problem jak się je dodaje przez telefon.
    Choco bija zabij, na śmierć zapomniałam, że na kawę byłyśmy umówione :-(

20101016580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolecc ja jak mi się jakimś cudem uda to kupię wkładkę dla noworodka, żebym mogła w niej nosić od początku.
    Katjaa do wojska cię powołali? :)

• Myszk@ Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz Katjaa, nie zawsze jest tak od razu ;) do wojska idziesz? gratulacje!!! :) ale widzisz, jak Ci się śluz poprawił to może to jest Twój czas, naprawdę chcesz zrezygnować?

Sylcia witaj

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak już postanowiłam i zrezygnowałam :) ale za parę miesięcy wrócę do starań :) nie nie powołali mnie sama idę... od 6 września do 23 grudnia wysyłają mnie w Polskę :) tylko nie wiem dokładnie jeszcze gdzie :)

• choco Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja już czuję się bezpieczniej :-D a tak serio, to jak najbardziej popieram. Trzeba spełniać marzenia, nie podporządkowywać całego życia pod starania (chociaż ciąża to też jedno z naszych marzeń).

Katjaa lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco dziękuję :* idę do wojska bo w sierpniu kończy mi się umowa i nie chce przedłużać jej u stomatologa. Za to jak mnie traktowali... A całego życia nie mogę podporządkować staraniom bo życie toczy się dalej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Tak już postanowiłam i zrezygnowałam :) ale za parę miesięcy wrócę do starań :) nie nie powołali mnie sama idę... od 6 września do 23 grudnia wysyłają mnie w Polskę :) tylko nie wiem dokładnie jeszcze gdzie :)
    A co z Twoją córką? Kto się nią zajmie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    A co z Twoją córką? Kto się nią zajmie?
    No mój będzie z nią siedział... Ja na weekendy będę zjezdzala.

• Myszk@ Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa, pewnie, spełniaj marzenia :) "zrestarujesz się" i szybko zobaczysz 2 kreski

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszk@ wrote:
    Katjaa, pewnie, spełniaj marzenia :) "zrestarujesz się" i szybko zobaczysz 2 kreski
    Mysiu postanowiliśmy że jak wrócę ze szkółki i dostanę się do wojska do pracy to pomyślimy o inseminacji jeśli wyniki będą nie tak... już nie wierzymy ze naturalnie się uda.

‹‹ 4745 4746 4747 4748 4749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ