My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Ara ja planuje jak wiesz Cro a potem porodówkę
Choco ja tego nie brałam więc nie wiem co poradzić oprócz "odstawienia" samochodu.
Iza ja mam nosidełko Tula jak do końca roku nie wyjdzie będe sprzedawała, ale chyba nie chcesz tyle czekać
Mona Tulę chcę kupić jak mały będzie już siedział. Mam nadzieję, że będzie to przed końcem roku
z resztą tobie też się przyda -
nick nieaktualnyHej już mi przeszła rozpacz z powodu @ i postanowiłam wrócić niestety starania przerwane... teraz zamierzam realizować plany związane z pracą
Boziu Bałkany hmmm palcem po mapie...
Ara czy Wy gdzieś jeszcze nie byliście na tej kuli ziemskiej? W ogóle Gratuluję i życzę Szczęścia na Nowej Drodze Życia!!!
Czy któraś brała z Was żurawinę??? I miała po niej coś zmienione w sluzie?
Alexia Gratuluję
Babelusku trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 19:33
bąbel lubi tę wiadomość
-
Katjaa, a już zaczynałam się martwić o Ciebie żurawiny nie jadłam, a ona też na śluz działa?
Bąbel, mocno kciuki za Bąbelki
Izolecc, oj masz co nosić zuch chłopak, niech rośnie zdrowo
Ach... wyjazdy... też mi się jakiś marzy, ale raczej nigdzie nie wyjedziemy, więc dziewczęta macie misję do wykonania... odpocznijcie i nacieszcie oczy też za mnie
Mnie pewnie jutro czeka @, cycki napieprzają jak głupie ale małż chce zacząć robić naszą sypialnie więc to odwróci moją uwagę, i w kuchni muszę zrobić miejsce na nawą zabawkę - zmywarkę
W ogóle chatę ogarnęłam, dokończyłam mycie okien (nawet deszcz nie padał po myciu, a już się chmury zbierały) wyprałam i powiesiłam firanki, umyłam i wypastowałam podłogę, w kuli zrobiłam mini ogródek, ogarnęłam troszkę w ogródku: zaczynają kwitnąć ogórki (aż 2 kwiatki, ale są), nawet na pomidorach w szklarni są pierwsze pączki kwiatów, ach oczy mi się ciesząWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 19:18
bąbel, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszk@ nie uważam żeby żurawina coś działała na śluz tylko zastanawiam się ponieważ ja biorę żurawinę od 2 tygodni i normalnie mam mokro w gatkach ciągle mega dużo rozciagliwego śluzu... Chyba że to świadomość ze naprawdę odpuscilam i uważam żeby nie zaciazyc i śluz się odblokowal he he
Bierze Twój Profertil? -
nick nieaktualny
-
Katja dzięki za życzenia!
zapewniam Cię, że jest cała masa miejsc, w których nie byliśmy, pewnie życia nam nie starczy, żeby wszędzie być... ale my generalnie nie mamy parcia na "zaliczanie" nowych miejsc, jak nam się gdzieś podoba to chętnie wracamy, mimo że przecież już byliśmy - w Bośni, Chorwacji byłam 3 razy, w Maroko czy Brazylii 2 razy a jak się trafi coś taniego to wiemy, że znowu się tam wybierzemy -
Też tak pomyślałam, że może za duża dawka. I chyba od jutra będę brała po poł tabletki. Teraz biorę 2x1 a dawkę mam 850.
Bąbel to ty na all inclusive jeździsz, a lokalne atrakcje w postaci spotkania z Choco cie ominęły.
Dziewczyny, nie małpujcie tylko owulujcie i zaciążajcie. Ty Katia też. Nie ma wyłapywania się z gangu.
Sylcia witaj z postami jest czasem problem jak się je dodaje przez telefon.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:16
bąbel lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Też tak pomyślałam, że może za duża dawka. I chyba od jutra będę brała po poł tabletki. Teraz biorę 2x1 a dawkę mam 850.
Bąbel to ty na all inclusive jeździsz, a lokalne atrakcje w postaci spotkania z Choco cie ominęły.
Dziewczyny, nie małpujcie tylko owulujcie i zaciążajcie. Ty Katia też. Nie ma wyłapywania się z gangu.
Sylcia witaj z postami jest czasem problem jak się je dodaje przez telefon. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katja już czuję się bezpieczniej a tak serio, to jak najbardziej popieram. Trzeba spełniać marzenia, nie podporządkowywać całego życia pod starania (chociaż ciąża to też jedno z naszych marzeń).
Katjaa lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Tak już postanowiłam i zrezygnowałam ale za parę miesięcy wrócę do starań nie nie powołali mnie sama idę... od 6 września do 23 grudnia wysyłają mnie w Polskę tylko nie wiem dokładnie jeszcze gdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyszk@ wrote:Katjaa, pewnie, spełniaj marzenia "zrestarujesz się" i szybko zobaczysz 2 kreski