My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Warto warto my mieliśmy 2 Śluby Cywilny i po 2 latach Kościelny i chce 3 hehe ara a jak mąż się czuję,zdrowy już?
Marzusiax widzę,że też straciłaś dziecko pozno
Twój Aniołek czuwa i będzie wszystko dobrze,doczekasz się maleństwa...ja tydzień temu ujrzałam nareszcie II kreseczki w 12 cs,boję się i czekam cierpliwie na 1 wizytę.
To był nasz 1 cykl z żelem conceive plus-myślę,że pomógł w dużym stopniuara lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Alexiaa tak, dzięki już zdrowy
Lara wybawiliśmy się że hej, mimo że nie mieliśmy w planach imprezy, miało być posiedzenie przy stole ale jak ludzie poczuli muzę to z parkietu nie schodzili
nerwów zero, jedynie przed spowiedzią a potem to już luzik, wszystko spoko się udało, żarcia na dwie kolejne imprezy by starczyło... ahhh a teraz to tak uroczo "żonciu", "mężusiu" hehe normalnie na nowo się zakochaliśmy
edit: tylko kurde nie możemy sobie przypomnieć do czego tańczyliśmy pierwszy taniecWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 23:04
LaRa, Mona_M, zizia_a, Ania_84, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hellol Lejdis,
Nie nadrobię...przepraszam.
Ara, gratulacje!!! I szczęścia no nowej drodze zycia;))
Ale Mona, w oczy rzucił mi sie Twoj wpis. To straszne, co piszesz o tych oparach, ja w ciazy z Zuza tez miałam prace wykończeniowe (starałam sie unikać farb - uciekałam z domu na malowanie, ale gdzieś tam zapach sie unosił, do tego czasem silikon, etc.), robiłam co mogłam, ale drzalam ciagle czy z Zyza bedzie okej.ara lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ara noo i życzę aby ta żoncia i mężuś Wam zostało a szczęscie niech Wam trwa i trwa i trwa
ara lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane
Ara wszystkiego najlepszego
Alexiaa gratuluję.
My wczoraj mieliśmy transfer, zabraliśmy dwa Bąbęlki ze sobą.Oby zechciały z nami zostać.
Aniu podchodzicie jeszcze raz do IUI, czy in vitro?Mona_M, Kuba12, LaRa, ara, Alexiaa, Summerka, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bąbel trzymam kciuki za wgryzanko
Tak podchodzimy teraz do IUI ak się nie uda wizyta w OA zeby ocenić jkie mamy szanse na adopcje .
w tym czasie bedziemy sbierac na IVF - ale to pewnie w następnym roku i w Czechach ..bo po projekcie nowej ustawy raczej już nie licze na Polske ...bąbel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAra życzę Ci porodowki z całego serca. Choć na jesień może być ciężko. Wczesniak by był.
Bałkany świetna sprawa. 2 razy byliśmy w Albanii. Polecam. Mam nadzieję że za jakiś czas uda nam się zrobić objazd po innych krajach.
Tomasz rośnie jak na drożdżach. Muszę się nauczyć chustowac bo nie mam siły klocka nosić. Już waży 6 kilo a co będzie dalej. ..
Właśnie niedawno zasnął a ja siedzę i popijam Bavarie 0,0 %ara, Summerka lubią tę wiadomość
-
Ooooo na Bałkany też bym chętnie pojechała, ale jak bym miała wybierać to też jednak porodówkę bym wybrała
Dziewczyny od kiedy biorę metformax czyli od tygodnia, ciągle bym spała. W domu nic nie zrobione bo wracam z pracy i siedzę otępiała przed TV. A wczoraj jeszcze miałam napad jakiejś sklerozy. Sama z siebie się śmiałam. Leżałam na macie i nie mogłam sobie przypomnieć co mam robić mimo że 10 minut wcześniej już robiłam to ćwiczenie a dziś rano mało pani na pasach nie rozjechałam. Pomocy, macie jakiś sposób na to otępienie metformaxem?**********************Gang 18+***********************
-
Ara Bałkany ...ehhh
Choco ja po mecie tak nie miałam wiec nie pomoge..ja jedynie co to metformaxie mam zgage :p jak nie zjem po nim wiecej
Iza to Tomcio niezle rosnie i dobrzeara, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAra ja planuje jak wiesz Cro a potem porodówkę
Choco ja tego nie brałam więc nie wiem co poradzić oprócz "odstawienia" samochodu.
Iza ja mam nosidełko Tula jak do końca roku nie wyjdzie będe sprzedawała, ale chyba nie chcesz tyle czekaćara, bąbel, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
niniejszym otwieram projekt "Bałkany 2016" a potem każda grzecznie się melduje na porodówce
Tomcio już duży chłopak
choco ja też jestem na mecie ale nie mam takich objawów, może kwestia dawki? z tego co kojarzę z ulotki to nie wynikało aby miało to wpływać na prowadzenie pojazdów...? ile jej bierzesz? bo może cukier za bardzo spada
bąbel, Mona_M, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Ara własnie o tym samym pomyslalam ze za bardzo spada cukier
a ja ogłaszam ze na owulacyjnym zaczyna byc widac druga kreke wiec chyba jajk dojrzewajabąbel, Izoleccc, Roza86 lubią tę wiadomość