My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam i to wirus jakiś, osłuchowo czysto, przynajmniej w piątek tak było, zapisała mi eurespal, zdążyłam wziąć 4 tabletki i odstawiłam, bo nie mogłam się obudzić, chodziłam jak pijana a serce tak mi waliło, że miałam wrażenie że całe ciało mi pulsuje w rytm pulsu, brrr, przerażające
-
W sumie jak się na forum zapytałam, spojrzałam jeszcze raz na zmywarki, bo waham się między 2-ma i stwierdziłam że moja kuchnie nie musi być jak z katalogu i jednak bardziej mi się podoba zmywarka innej firmy niż lodówka, więc będę miała różne odcienie inoxu w kuchni
-
My 3 miesiące temu kupiliśmy z boscha maż długo czytał przed zakupem jaka bedzie służyć najdłużej i ma najlepsze opinie i wlasnie bosch,ale najlepiej jeszcze patrzeć na nr.w środku gdzie była wyprodukowana,mu chcieliśmy w Niemczech i w sklepie nam sprowadzali bo mieli ta sama ale w Polsce wyprodukowaną. Jestem bardzo zadowolona i nie wyobrażam sobie juz życia bez zmywarki,a nie cierpiałam zmywać
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Hahah nie narzekajcie ja póki co myje naczynia w misce w brodziku
Ania_84 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Hej kochane
witam się z kawka
3 dzień stymulki a ja już czuje jajniki ..
Mona z jednej strony to dobrze bo widac się reguluje cykl
Marzusia co tam u Ciebie ??marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj byłam na komunii i gadalam z moją ciotką ( niewiele starszą ode mnie) bo pamiętam że też straciła dziecko ale nie pamiętałam na jakim etapie. To był 6 miesiąc a u niej w pracy było malowanie i dziecko zatruło się oparami. Myślałam że mogę normalnie o tym rozmawiać a tak mi się głos łamał, aż sama w szoku byłam.
-
nick nieaktualny
-
Mona kurcze to az tak przenikły opary matko
wcale sie nie dziwie ze głos Ci sie łamał ..
ojj nigdy nie mów nigdy a nóz widelec
ja dziś musze zadzwonic do N zapytać się czy mamy mozlwość zarezerwowania "wykupu " słomek dawcy zeby jakby sie udało wykupić tego samego -
nick nieaktualny
-
U mnie nic ciekawego. Suwaczka nadal brak.
Mona donga się bierze po @, bo przedłuża krwawienie.
Dziecko wiele "złapie" od matki. Nauczycielka chemii opowiadała nam, że jej koleżanka na studiach pracowała na węglowodorach aromatycznych, nie dbając za bardzo na środki ostrożności. Po 3 latach zaszła w ciąże i dziecko było bardzo poważnie zdeformowane. Nie miało szans żyć. Podejrzewali, że to od nieprawidłowej pracy na studiach
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Mam nadzieje że niedługo suwaczek się pojawi
Ja właśnie szukam połaczenia do Wawy na 9 czerwca bo jade na szkolenie - obok Novum tyle ze muszę byc na 9 rano i kurde kijowe te połaczenia
-
ara wrote:hej laski! witam po przerwie, zaraz się biorę za nadrabianie, jakieś ciąże na tapecie?
ara lubi tę wiadomość